Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια. Όλοι τους ίδιοι είναι είναι μάλλον. Εμένα άμα κάνω καμια σύσπαση λέει να κράτησω χρόνο. Ασε που μόλις δεν σηκώσω μια κλήση γίνεται χαμός , ούτε στο μπάνιο δεν με αφήνουν να πάω

γεια σου irene! σε βρηκα!!χαιρω πολυ!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εσας κοριτσια θα ειναι μεσα οι αντρες σας?

εμας εδω τα βλεπουν ολα εδω στο φυσιολογικο κ στην καισαρικη με τοπικη αναισθησια εινια παλι μεσα αλλα μαζι με τη μαμα πισω απο το πανι

εμενα εχει ετοιμασει καμερες, τριποδα κλπ!!!!!!:shock::shock:

Εμένα στην αίθουσα ανώδυνου είναι πάντα αλλά όταν πάω για την εξώθηση στο μπουμ επάνω δεν έρχεται

Οι άγγλοι είναι πιο μπροστά σε αυτά δεν έχουν κολλήματα εδώ είμαστε λίγο πίσω ακόμη με ταμπού από τους γιατρούς δλδ

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

εσας κοριτσια θα ειναι μεσα οι αντρες σας?

εμας εδω τα βλεπουν ολα εδω στο φυσιολογικο κ στην καισαρικη με τοπικη αναισθησια εινια παλι μεσα αλλα μαζι με τη μαμα πισω απο το πανι

εμενα εχει ετοιμασει καμερες, τριποδα κλπ!!!!!!:shock::shock:

εμενα ο δικος μου θελει αλλα ειναι λιγοψυχος και δεν νομιζω να τον αφησει ο γιατρος..εδω περισυ που μου ειχε πει ο γυναικολογος οτι εχω ενα πολυποδακι και βουρκωσα, ο αντρας μου με το που με ειδε λιποθυμησε!!!!!! φαρδυς πλατυς στο ιατρειο....!!Σιγα μην τον αφησει λοιπον ο γιατρος να ξαναλιποθυμισει...Θα θελα να ειναι ομως για να ζήσει κι αυτος τη στιγμη που θα βγει το μωρο μας!!! Καμερες απο οτι ξερω στο ιασω δεν επιτρεπουν...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

εμενα ο δικος μου θελει αλλα ειναι λιγοψυχος και δεν νομιζω να τον αφησει ο γιατρος..εδω περισυ που μου ειχε πει ο γυναικολογος οτι εχω ενα πολυποδακι και βουρκωσα, ο αντρας μου με το που με ειδε λιποθυμησε!!!!!! φαρδυς πλατυς στο ιατρειο....!!Σιγα μην τον αφησει λοιπον ο γιατρος να ξαναλιποθυμισει...Θα θελα να ειναι ομως για να ζήσει κι αυτος τη στιγμη που θα βγει το μωρο μας!!! Καμερες απο οτι ξερω στο ιασω δεν επιτρεπουν...

:shock::shock::D:D:D

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

ναι Thena εδω δεν κολλανε σε αυτα....καλο κακο δε ξερω :rolleyes:

αχ τον καημενο τον αντρα σου βρε sue....κ εγω τον λυπαμαι τον δικο μου...τοσους μηνες πιστευα δε θα αντεξει αλλα τωρα μου δινει κ συμβουλες....βεβαια ξερω κ μου το ελεγε χρονια πως θα ειναι εκει στη γεννα οπου κ να ειμαστε μιας κ εχει δουλεψει κ κανει ερευνα με γεννες κ νεογεννητα κ θελει το πανω χερι ...μονο μη ξεγεννησει αυτος αχαχαχαχ

στους υπερηχους παντως ψιλογιναμε ρεζιλι γιατι τους ελεγε πως να τον κανουν κ τι να μας ξαναδειξουν κ μετρησουν :shock::shock:

Και εγώ χάρηκα.

Εδώ αφήνουν μόνο στον φυσιολογικό όχι στην καισαρική. Εγω πάντως προσπαθώ να τον πείσω αν και νομίζω οτι και αυτός θέλει να ζήσει την στιγμή. Για κάμερες και τρίποδες όμως δεν το βλέπω. Άσε που ούτε και εγω θα ήθελα να το ξαναδω, μου φτάνει που θα το ζήσω

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Εμένα στην αίθουσα ανώδυνου είναι πάντα αλλά όταν πάω για την εξώθηση στο μπουμ επάνω δεν έρχεται

Οι άγγλοι είναι πιο μπροστά σε αυτά δεν έχουν κολλήματα εδώ είμαστε λίγο πίσω ακόμη με ταμπού από τους γιατρούς δλδ

Μπα, δε νομίζω ότι είναι ταμπού των γιατρών...Μάλλον φταίνε οι σύζυγοι...Όταν ρώτησα το δικό μου γιατρό αν ο σύζυγος μπορεί να παρίσταται στον τοκετό μου είπε μόνο στις ωδύνες, καθώς παλαιότερα είχαν ξεκινήσει να αφήνουν και στον τοκετό, αλλά είχαν υπάρξει επισόδεια του τύπου να λιποθυμάνε οι σύζυγοι από τη θέα, να ορμάνε στο γιατρό "κάνε κάτι ρε μ@λ@κ@ η γυναίκα μου υποφέρει..." και άλλα τέτοια χαριτωμένα :D:D

Και βασικά, ρωτήστε τους άντρες σας, δεν είμαι σίγουρη ότι όλοι θα ήθελαν να παρευρεθούν...

AMl8p2.png s30Tp2.png

Διαφημίσεις

αποτι διαβασα καμια μας δεν γεννησε :shock:ΕΛΕΟΣ εως ποτε πια ?????

πηγαμε βολτα...πεερπατησα....ξαναπερπατησα......μεχρι κ καρπουζι μου βρηκε μηπως με καλοπιασει....περιμενουμε να παγωσει .....

ουφ.....ορθια πια στεκομαι με το ζορι .....ποναω παντου κ δεναντεχω αλλο

88M1p3.pngycQap3.png

κ εγω τα ιδια εκανα ριτακι σημερα...κ καθε μερα ολο κ πιο πολυ δυσκολευομαι να σηκωθω ακομα κ απο το κρεβατι κ να σταθω λιγο ορθια να πλυνω ενα πιατο....πριν λιγο επλυνα καποια κ ενιωθα τη μεση μου να κοβεται στα 2 :(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...