Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ευχαριστω κοριτσακια!!!

τι κανετε? θενα οργανωνεσαι βλεπω...

fairy πως πας απο κουραση?

περιμενω παρεα και συμμαζευα λιγο, και κουραστηκα...πονανε πολυ τα ποδια μου απο το πρηξιμο...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά έχω γίνει χακερ:shock:

Πήγα μια στρατούλα με τον άντρα μου είχα κάτι πονάκια αλλά φύγανε κατά τα άλλα έχω κ τον άντρα μου που με ζαλίζει κάθε 10 λεπτά <τι θα γίνει θα γεννήσεις >:confused:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

fairy πως πας απο κουραση?

περιμενω παρεα και συμμαζευα λιγο, και κουραστηκα...πονανε πολυ τα ποδια μου απο το πρηξιμο...

νιωθω πολυ κουραση, κανω τρελλους υπνους..ποτε δε κοιμομουν ετσι. πηγαμε για ενα καφε σημερα κ λιιγο περπατημα κ μετα κοιμηθηκα 3 ωρες. ποναω χαμηλα στο πιπι πολυ κ σε ολο το συστημα εκει νιωθω το βαρος κ τον μικρο να κουνιεται συνεχεια κ με ποναει κ η μεση μου, ορθια δε μπορω πολυ, ποναει η μεση κ με χτυπαει στα ποδια

απο πρηξιμο εχω μονο στα χερια ευτυχως

κανει να κανεις με λεκανιτσα με ζεστο νερο κ ενα σαπουνακι να τριψεις λιγο τα ποδαρακια σου να ξαλαφρωσεις? κα βαλτα πανω ναι...

Καλά έχω γίνει χακερ:shock:

Πήγα μια στρατούλα με τον άντρα μου είχα κάτι πονάκια αλλά φύγανε κατά τα άλλα έχω κ τον άντρα μου που με ζαλίζει κάθε 10 λεπτά <τι θα γίνει θα γεννήσεις >:confused:

εχουν την αγωνια τους και αυτοι...εμενα ο δικος μου οποτε κανω "αχ!" μου λεει "γεννας?" .αγχωνεται και ειναι νωρις ακομη σε σχεση με σενα...Αντε μηπως σου ερθει δωρο αυριο που ειναι η γιορτη της μητερας...Καποια πρεπει να γεννησει αυριο, δεν γινεται...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσαρες για explain όταν θέλω να σας μιλήσω στο fb που πάω ,στην αρχική σελίδα ?

πας στο προφιλ του μελους που θες να μιλησεις κ του γραφεις κατι στον τοιχο του

η μπορεις να δεις ποιοι ειναι online κ να κανεις τσατ μαζι τους

εχουν την αγωνια τους και αυτοι...εμενα ο δικος μου οποτε κανω "αχ!" μου λεει "γεννας?" .αγχωνεται και ειναι νωρις ακομη σε σχεση με σενα...Αντε μηπως σου ερθει δωρο αυριο που ειναι η γιορτη της μητερας...Καποια πρεπει να γεννησει αυριο, δεν γινεται...

ααα μη πουμε για τους αντρες μας....εμενα εχει 2 βδομαδες να κοιμηθει κανονικα, πλευρο γυριζω η τουαλετα παω κ αμεσως λεει να σηκωθω φευγουμε????:confused::confused:τον λυπαμαι....δεν εχει ξεκουραστει καθολου

Πόσο σας νιώθω κορίτσια τελικά μόνο αν βρίσκετε κάποιος στην ίδια κατάσταση καταλαβαίνει αφού μέχρι κ ο άντρας μου ο ίδιος με πρήζει:confused:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

νιωθω πολυ κουραση, κανω τρελλους υπνους..ποτε δε κοιμομουν ετσι. πηγαμε για ενα καφε σημερα κ λιιγο περπατημα κ μετα κοιμηθηκα 3 ωρες. ποναω χαμηλα στο πιπι πολυ κ σε ολο το συστημα εκει νιωθω το βαρος κ τον μικρο να κουνιεται συνεχεια κ με ποναει κ η μεση μου, ορθια δε μπορω πολυ, ποναει η μεση κ με χτυπαει στα ποδια

απο πρηξιμο εχω μονο στα χερια ευτυχως

κανει να κανεις με λεκανιτσα με ζεστο νερο κ ενα σαπουνακι να τριψεις λιγο τα ποδαρακια σου να ξαλαφρωσεις? κα βαλτα πανω ναι...

Παλι καλα που κοιμασαι....αυτο με τον πονο στο πιπι με πιανει κι εμενα...

δεν θελει ζεστη μου πε ο γιατρος, αλλα δροσια, ξεκουραση, ψηλα στον καναπε και κοψιμο αλατι.

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

πας στο προφιλ του μελους που θες να μιλησεις κ του γραφεις κατι στον τοιχο του

η μπορεις να δεις ποιοι ειναι online κ να κανεις τσατ μαζι τους

;);););)

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

ααα μη πουμε για τους αντρες μας....εμενα εχει 2 βδομαδες να κοιμηθει κανονικα, πλευρο γυριζω η τουαλετα παω κ αμεσως λεει να σηκωθω φευγουμε????:confused::confused:τον λυπαμαι....δεν εχει ξεκουραστει καθολου

Στο πρώτο όλοι τους έχουν φοβίες στα άλλα έχουν ανυπομονησίες;)

Δεν πειράζει ας υποφέρουν κ αυτοί λίγο ,λίγα τραβάμε κ εμείς πως θα καταλάβουν ότι θα γίνουν πατέρες ?:D

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Στο πρώτο όλοι τους έχουν φοβίες στα άλλα έχουν ανυπομονησίες;)

Δεν πειράζει ας υποφέρουν κ αυτοί λίγο ,λίγα τραβάμε κ εμείς πως θα καταλάβουν ότι θα γίνουν πατέρες ?:D

Δικιο εχεις!!χιχιχι!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Καλησπέρα κορίτσια. Όλοι τους ίδιοι είναι είναι μάλλον. Εμένα άμα κάνω καμια σύσπαση λέει να κράτησω χρόνο. Ασε που μόλις δεν σηκώσω μια κλήση γίνεται χαμός , ούτε στο μπάνιο δεν με αφήνουν να πάω

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

εσας κοριτσια θα ειναι μεσα οι αντρες σας?

εμας εδω τα βλεπουν ολα εδω στο φυσιολογικο κ στην καισαρικη με τοπικη αναισθησια εινια παλι μεσα αλλα μαζι με τη μαμα πισω απο το πανι

εμενα εχει ετοιμασει καμερες, τριποδα κλπ!!!!!!:shock::shock:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...