Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

aφου δεχτεις την αιτηση μου, πας στο προφιλ μου εκει που λεει φωτογραφιες κ βλεπεις ολα τα album..... με αυτον τον τροπο βρισκεις οποιον θελεις......

Για να βρω όποιον θέλω δεν πρέπει να ξέρω το mail του ?

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Για να βρω όποιον θέλω δεν πρέπει να ξέρω το mail του ?

πρεπει η να ξερεις το μαιλ του κ να του στειλεις αιτηση φιλιας η να ξερεις το ονοματεπωνυμο του(οπως ομως το εχει γραψει ακριβως...ειτε ελληνικα ειτε λατινικα πχ)

88M1p3.pngycQap3.png

Παλεύω να βάλω Φώτο αλλά δεν μου τις δείχνει όλες στο άλμπουμ

Θα φάω κόλλημα σήμερα με το fb είναι να μην αρχίσω κάτι όχι τπτ άλλο θα γενναω κ θα έχω τον νου μου στη καινούρια μου ασχολία:tongue:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

hello girls!!

γυρναγα για ψωνια σημερα και διαπιστωσα οτι οι αντοχες μου εχουν εξαντληθει...η ζεστη το κανει χειροτερο...τι καλα που γενναμε οπου να ναι...

naya νομιζω δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι, ειναι φυσιολογικο να κανει πιο εντονες κινησεις μερικες φορες...μπορει να χει πιαστει βρε παιδι μου και να θελει να τεντωθει λιγο να ξεμουδιασει.. Κι εμενα πριν λιγες μερες εκανε κατι εντονες κινησεις χαμηλα που ημουν σιγουρη οτι μετακινηθηκε πολυ και εχει εμπεδωθει, αλλα την αλλη μερα που πηγα στο γιατρο μου ειπε οτι ειναι ψηλα ακομη..

ritaki εισαι κουκλιτσα!και το σκυλι σου πολυ παιχνιδιαρικο φαινεται!Σαρανταρισες σημερα!!!

κι εσυ thena, 40!

και η fairy νομιζω γινεται 40 σημερα, που ειναι? μηπως στην πισινα???

Αννικο, εσυ εξαφανιστηκες, φανταζομαι θα τρεχεις με τα κουτσουβελα πανικοβλητη!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Πανόραμα μένω Ειρήνη αν και δεν έχουμε πολλές σχέσεις εδώ... Ο άντρας μου μεγάλωσε κέντρο και συνεχίζει να είναι φανατικός του κέντρου οπότε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας προς τα κάτω είναι...

Εσύ που είσαι?[/QUOT

Τώρα μένω πυλαία, αλλά συνέχεια είμαι χαριλάου λόγω φίλων

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Και εμένα αν και έχει εμπεδωθεί η μικρή συνεχίζει να βγάζει κωλαράκι και ποδαράκια και πονάει πάρα πολύ, γιαυτο μην αγχωνεσαι είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Thena τελικά τα κατάφερες με το fb.

Είναι ωραίο να ξέρεις με ποιόν μιλάς.

Άντε να έρθουν και οι υπόλοιπες

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Διαφημίσεις

ειρηνη τα χερια δεν τα θελουν σιγουρα, για τα ποδια νομιζω επιτρεπεται...

αν θυμαμαι καλα η mpoumpou ειναι που ηθελε πολυ να τα βαψει ...:D

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...