Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγώ ένα σκιουράκι έχω κ ένα ψαράκι μέσα στο σπίτι που δεν χρειάζονται καθημερινή φροντίδα κ πάλι δεν τα προλαβαίνω καμια φορά να τα καθαρίσω κ να τα ταΐσω .

Τα μωρά θέλουν όλη μέρα πάνω από το κεφάλι τους ιδικά στην αρχή άσε που όλη την υπόλοιπη ώρα πρέπει να κοιτάς κ τον εαυτό σου την υγιεινή μας αλλά κ το σπίτι τις δουλείες δλδ .

Δύσκολο το βλέπω κ με το σκυλάκι σας στο σπίτι , τον βλέπω να αδυνατίζει κ να του φοράτε κ παμπερς:mrgreen:

εχεις καποια δικια...ενα πιατο κροκετες θα βρισκω χρονο να του βαζω τι στο καλο...η βολτιτσα ειναι ενα θεμα βεβαια.

το μεγαλυτερο προβλημα νομιζω θα ειναι που θα θελει την προσοχη μου κ δε θα μπορω να του την δωσω. αν δουμε τα σκουρα ,με μαυρη καρδια θα παει στην μανα μου κ βλεπουμε

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μακάρι γιατί όσο πλησιάζεις την ΠΗΤ πιστεύω ότι αγχώνεσαι περισσότερο και είναι χειρότερα για την ψυχολογία.

Σας χαιρετώ προς το παρόν πάω για μπάνιο γιατί θα έρθει ο αντρούλης μου να με πάει για καφέ

καλη βολτουλα !!!!!!!!!!! ΜΜΜΜΜΜΜακια!

88M1p3.pngycQap3.png

κοιτα...αν δεν ειχα τον αντρα μου με αδεια στην αρχη....δεν θα κρατουσα τον σκυλο.μου φαινεται ακατορθωτο να νταντευω κ τον σκυλο(για να μην στεναχωριεται) κ τον μπεμπη. επειδη ομως θα εχω εδω τον αντρα μου για τουλαχιστον μια βδομαδα...λεω να δοκιμασω να δω πως θα παει.καλυτερα να τον συνηθιζει απτην αρχη ,παρα αργοτερα....καπως ετσι το σκεφτομαι

εμένα βασικά το πρόβλημά μου είναι ότι είναι ζωηρός και αναστώνεται πολύ εύκολα. Οπότε ψιλοφρικάρω στην ιδέα να σηκώνομαι κάθε 2 ώρες το βράδυ για το μωρό και να έχω και ένα τρελό σκυλάκι μες την καλή χαρά να μπερδευέται στα πόδια μου...

Όπως λες κι εσύ το καλό είναι ότι θα είναι εδώ ο άντρας μου τουλάχιστον μια βδομάδα (προσπαθώ να τον πείσω για 2 αλλά δεν το έχουμε λύσει ακόμα το θέμα).

Το άλλο πρόβλημα είναι ότι ο σκύλος κοιμάται στην κρεβατοκάμαρα και τώρα που θα έχουμε μαζί μας το λίκνο προτιμώ να μην κοιμάται και ο σκύλος εκεί (βγάζουμε και μπόλικη τρίχα βλέπεις) αλλά αυτή την αλλα΄γη παρακαλάω εδώ και μήνες τον άντρα μου να την κάνουμε από πριν για να μην τη συνδυάσει με το μωρο αλλά είναι ανένδοτος....

Τέλοσπάντων, σύντομα θα δούμε από πρώτο χέρι :D:D

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

εμένα βασικά το πρόβλημά μου είναι ότι είναι ζωηρός και αναστώνεται πολύ εύκολα. Οπότε ψιλοφρικάρω στην ιδέα να σηκώνομαι κάθε 2 ώρες το βράδυ για το μωρό και να έχω και ένα τρελό σκυλάκι μες την καλή χαρά να μπερδευέται στα πόδια μου

Το άλλο πρόβλημα είναι ότι ο σκύλος κοιμάται στην κρεβατοκάμαρα και τώρα που θα έχουμε μαζί μας το λίκνο προτιμώ να μην κοιμάται και ο σκύλος εκεί (βγάζουμε και μπόλικη τρίχα βλέπεις)

οπως τα λες ειναι κ με εμας....ασε! το καλομαθα σαν παιδι βλεπεις.φταιω. τον αφησαμε εξω απτην κρβατοκαμαρα ενα βραδυ κ κοντευε να φαει την πορτα ενα σκυλακι 4κιλα ολο κ ολο. εμεις καταφεραμε τουλαχιστον να μην ανεβαινει στο κρεβατι....κοιμαται κατω τις περισσοτερες φορες. οσο για την τριχα,επειδη ηταν πολυ μαλλιαρο η κτηνιατρος μας προτεινε να τον ξυρισουμε για αρχη. το κανουμε πριν 10 μερες κ αυτο κ ευτυχως δεν επαθε κομπλεξ. το αγαπημενο του μερος παντως ειναι το παιδικο δωματιο....παιρνει το μπαλακι του κ παει μεσα κ καθεται με τις ωρες....νομιζει οτι ειναι δικο του μαλλλον... πως το λενε?κοντος ψαλμος....:rolleyes:

88M1p3.pngycQap3.png

οπως τα λες ειναι κ με εμας....ασε! το καλομαθα σαν παιδι βλεπεις.φταιω. τον αφησαμε εξω απτην κρβατοκαμαρα ενα βραδυ κ κοντευε να φαει την πορτα ενα σκυλακι 4κιλα ολο κ ολο. εμεις καταφεραμε τουλαχιστον να μην ανεβαινει στο κρεβατι....κοιμαται κατω τις περισσοτερες φορες. οσο για την τριχα,επειδη ηταν πολυ μαλλιαρο η κτηνιατρος μας προτεινε να τον ξυρισουμε για αρχη. το κανουμε πριν 10 μερες κ αυτο κ ευτυχως δεν επαθε κομπλεξ. το αγαπημενο του μερος παντως ειναι το παιδικο δωματιο....παιρνει το μπαλακι του κ παει μεσα κ καθεται με τις ωρες....νομιζει οτι ειναι δικο του μαλλλον... πως το λενε?κοντος ψαλμος....:rolleyes:

Ερμή τον φωνάζουμε! Εσείς?

Ευτυχώς το κρεβάτι είναι εξ αρχής απαγορευμένο και δεν ανεβαίνει. Τον κουρέψαμε κι εμείς το πάσχα αλλά ξύρισμα μόνο στα πόδια και στο κεφάλι γιατι στην πλάτη μας είπε αν τον ξυρίσουμε μετά θα βγεί η τρίχα πολύ μαλακιά, σαν χνούδι. Θα φανεί λοπόν... :roll:

Και για να επιστρέψουμε στο αγαπημένο μας θέμα με τα άλλα μωράκια που είναι μέσα μας :D να ρωτήσω και κάτι άλλο. Από χθές το βράδυ την καταλαβαίνω να κάνει πολύ έντονες κινήσεις με το κεφάλι και το ΄σωμα της (όχι μόνο τα ποδαράκια που ... εξείχαν μέχρι τώρα συνήθως).

Σας συμβαίνει καθόλου αυτό? Χθες ανησύχησα λίγο γιατι ήταν πολύ έντονο (σε σημείο να πονάω μερικές φορές) και σκέφτηκα μήπως είναι σημάδι δυσανασχέτησης ή προβλήματος του μωρού...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

Και για να επιστρέψουμε στο αγαπημένο μας θέμα με τα άλλα μωράκια που είναι μέσα μας :D να ρωτήσω και κάτι άλλο. Από χθές το βράδυ την καταλαβαίνω να κάνει πολύ έντονες κινήσεις με το κεφάλι και το ΄σωμα της (όχι μόνο τα ποδαράκια που ... εξείχαν μέχρι τώρα συνήθως).

Σας συμβαίνει καθόλου αυτό? Χθες ανησύχησα λίγο γιατι ήταν πολύ έντονο (σε σημείο να πονάω μερικές φορές) και σκέφτηκα μήπως είναι σημάδι δυσανασχέτησης ή προβλήματος του μωρού...

φυσιολογικα ειναι ολα μην ανησυχεις.λογικο ειναι οσο περναει ο καιρος κ μεγαλωνει ,να μην χοραει κ να στριμωχνεται.... κ λογικα ειναι κ να πονας πια κ εσυ κ να νιωθεις τις κινησεις της ολο κ πιο εντονες.

εγω το κεφαλι δεν το νιωθω..... νομιζω οτι αυτο που αισθανομαι κ τσιτωνει ειναι η πλατη η κωλαρακι. απλα ειναι δυο μερες που εχω παρατηρησει πως η κοιλια μου δεν ειναι οσο σκληρη ηταν....ισως γιατι εχει κατεβει....δεν ξερω

88M1p3.pngycQap3.png

φυσιολογικα ειναι ολα μην ανησυχεις.λογικο ειναι οσο περναει ο καιρος κ μεγαλωνει ,να μην χοραει κ να στριμωχνεται.... κ λογικα ειναι κ να πονας πια κ εσυ κ να νιωθεις τις κινησεις της ολο κ πιο εντονες.

εγω το κεφαλι δεν το νιωθω..... νομιζω οτι αυτο που αισθανομαι κ τσιτωνει ειναι η πλατη η κωλαρακι. απλα ειναι δυο μερες που εχω παρατηρησει πως η κοιλια μου δεν ειναι οσο σκληρη ηταν....ισως γιατι εχει κατεβει....δεν ξερω

ωραία το ελπίζω να είναι όλα φυσιολογικά, εμένα από τις αρχές του 8ου έχει στριμωχτεί στην ουσία στην αριστερή μεριά με αποτέλεσμα και να την καταλαβαίνω περισσότερο αλλά και να έχει αρκετό χώρο στα πόδια να κλωτσάει με φόρα ;)

άντε να έρθει η Τετάρτη να πάμε στο γιατρό να επιβεβαιώσει ότι όλα βαίνουν καλώς....

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...