Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

πονακια εχω συνεχεια.... οταν ειδικα περπαταω,αλλα ειναι μαλλον ασημαντα γιατι δεν συνεχιζονται,ουτε δυναμωνουν. πιο τερμα δεν εχει φιλεναδα,σημερα ηταν ΠΗΤ μου!!! αλλα που θα παει μια βδομαδα το μεινε του μαγκα

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε κορίτσια στο fb τι κάνετε πάντα είχα απορία δεν έχω μπει καν στο κόπο να δω τι είναι ,αλλά από εδώ δεν μπορείτε να μου στείλετε κ εμένα αυτό που λέτε?

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

:confused: κριμα , πολυ κριμα....αλλλα απτο να ταλαιπωρειτε.

εμενα ελπιζω να τα παει καλα με τον μπεμπη κ να μην ζηλευει.....λιγες μερες μειναν για να το μαθουμε κ αυτο ομως

Μην αγχώνεσαι τα σκυλιά πάντα προσέχουν τα μικρά παιδιά αρκεί να μην τα παραμελείς τελείως. Και εγώ με σκυλί μεγάλωσα και η μαμά μου έλεγε οτι κοιμόταν κάτω από την κούνια μου και δεν άφηνε ξένο να με πλησιάσει

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

καλημερα THENA!!!!!! σαρανταρισες κ εσυ? τι θα γινει με μας επιτελους????

Άσε ριτακι βγάζω όλο βλέννα 2 μέρες τώρα αλλά τίποτα ακόμα

Θα δούμε τη δευτέρα έχω non stress 8 το πρωί μπορεί να με κρατήσει

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Ρίτα, όντως τρελή φατσούλα το σκυλάκι, να σε ρωτήσω όμως, σκέφτεστε να κάνετε κάτι διαφορετικό με τον σκύλο όταν έρθει το μωρο?

Έχουμε κι εμείς ένα κοκεράκι το οποίο λέμε να το πάμε στη μαμά μου ή στο κτήμα τουλάχιστον για τις πρώτες 3-4 βδομάδες αλλά φοβάμαι μήπως μετά αντιδράσει χειρότερα...

κοιτα...αν δεν ειχα τον αντρα μου με αδεια στην αρχη....δεν θα κρατουσα τον σκυλο.μου φαινεται ακατορθωτο να νταντευω κ τον σκυλο(για να μην στεναχωριεται) κ τον μπεμπη. επειδη ομως θα εχω εδω τον αντρα μου για τουλαχιστον μια βδομαδα...λεω να δοκιμασω να δω πως θα παει.καλυτερα να τον συνηθιζει απτην αρχη ,παρα αργοτερα....καπως ετσι το σκεφτομαι

88M1p3.pngycQap3.png

Άντε με το καλό κορίτσια. Έτσι όπως βλέπω οτι όλες φτάνετε στο τέρμα δεν το σκέφτομαι καθόλου οτι μπορεί να γεννήσω νωρίτερα.

ποτε μην λες ποτε.καθε γυναικα κ καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη. μην κρινεις απο εμας.υπαρχουν ακομα γυναικες που σπανε τα νερα μονα τους, λιγο πριν το ραντεβου για την προκληση.ποτε δεν ξερεις λοιπονν

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια στο fb τι κάνετε πάντα είχα απορία δεν έχω μπει καν στο κόπο να δω τι είναι ,αλλά από εδώ δεν μπορείτε να μου στείλετε κ εμένα αυτό που λέτε?

εχω καποιες φωτο με τον σκυλο μου, αλλα δεν ξερω να ανεβαζω εδω φωτο.

φτιαξε κ εσυ αν ευκαιρησεις..... γιναμε "φιλες" στο fb με τα κοριτσια για να δουμε η μια την φατσα της αλλης...κ αργοτερα να δειχνουμε κ τα μπεμπακια μας:tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Μακάρι γιατί όσο πλησιάζεις την ΠΗΤ πιστεύω ότι αγχώνεσαι περισσότερο και είναι χειρότερα για την ψυχολογία.

Σας χαιρετώ προς το παρόν πάω για μπάνιο γιατί θα έρθει ο αντρούλης μου να με πάει για καφέ

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Εγώ ένα σκιουράκι έχω κ ένα ψαράκι μέσα στο σπίτι που δεν χρειάζονται καθημερινή φροντίδα κ πάλι δεν τα προλαβαίνω καμια φορά να τα καθαρίσω κ να τα ταΐσω .

Τα μωρά θέλουν όλη μέρα πάνω από το κεφάλι τους ιδικά στην αρχή άσε που όλη την υπόλοιπη ώρα πρέπει να κοιτάς κ τον εαυτό σου την υγιεινή μας αλλά κ το σπίτι τις δουλείες δλδ .

Δύσκολο το βλέπω κ με το σκυλάκι σας στο σπίτι , τον βλέπω να αδυνατίζει κ να του φοράτε κ παμπερς:mrgreen:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Naya από ποιά περιοχή είσαι;

Πανόραμα μένω Ειρήνη αν και δεν έχουμε πολλές σχέσεις εδώ... Ο άντρας μου μεγάλωσε κέντρο και συνεχίζει να είναι φανατικός του κέντρου οπότε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας προς τα κάτω είναι...

Εσύ που είσαι?

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...