Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Fairymummy, είναι η μεσογειακή διατροφή και το μεσογειακό κλίμα ίσως!!!Λέω εγώ τώρα... Ας βγουν όσο να' ναι τα μανάρια μας αρκεί να είναι γερά!!!! Και να μην ταλαιπωρηθούν πολύ στη γέννα (κι αυτά κι εμέις!)

Thanks Αννίκο!

natassa καλώς ήρθες! Με το καλό το παιδάκι σου! Αγόρι ή κορίτσι?

pasxalitsa, σχετικά με τα βλαστοκύτταρα κι εγώ για δημόσια τράπεζα σκέφτομαι, δεν το έχω ψάξει πολύ ακόμη, αλλά ξέρω ότι είναι πιο οικονομικά εκεί (1200 €) και μπορεί να μην έχει το φόβο να κλείσει όπως οι ιδιωτικές..

Όσο για αλλαξιέρα, δεν έχω πάρει ακόμη αλλά σκέφτομαι να πάρω συρταριέρα που θα έχει πάνω και αλλαξιέρα.

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

ΓΕΙΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΧΑΜΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΜΠΗΚΑ Κ ΣΕ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΒΓΗΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΥΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΙΔΗ ΧΡΩΣΤΑΩ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Κ ΓΙΑ ΜΑΣ

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΛΟ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ Κ ΚΛΟΤΣΑΕΙ ΕΛΕΓΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΩ ΘΑ ΜΑΣΤΟΥΡΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ

Pasxalitsa ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΛΕ ΑΥΤΑ ΜΕΧΡΙ Κ ΣΤΑ JUMBO ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ Κ ΣΤΑ ΙΔΗ ΜΠΕΜΠΕ Κ ΠΡΟΙΚΟΣ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΠΑΝΕΣ ΧΑΣΕ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΧΝΟΥΔΑΤΑ.

ΓΙΑ ΤΑ ΒΛΑΣΤΟΚΚΥΤΑΡΑ ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

ΤΗΕΝΑ και εγώ παίρνω πολά χάπια καθε μέρα αλλά ο μπέμπης κλοτσαει σαν τρελός!

Με πονάει αρκετά όταν κουνιέται και σκέφτομαι συχνά αν είναι φυσιολογικό!

uDLqp1.png

Αννικο 16 είναι τα αγόρια!

Και να φανταστεί κανείς πως πριν μείνω έγκυος νόμιζα πως είναι πολύ δύσκολο να γεννηθούν αγόρια!!! Μιας και είμαστε κοριτσοσογο!

Ακόμα δεν έχω συνηθίσει στην ιδέα ότι θα γίνω αγορομάνα!

ο άνδρας μου βέβαια μου το έλεγε από την αρχή όποτε μιλάγαμε για παιδιά "έχεις φάτσα μάνας με 3 γιούς" και εγώ τον κορόιδευα ότι δεν ξέρω, ο φούρνος μου μόνο κορίτσια ξέρει να κάνει!:P

Τώρα προσπαθώ να συνηθίσω στην ιδέα!

Γερά να ναι τα ζουζουνάκια μας και να έρθουν στην ώρα τους.

Όσο για το βάρος εγώ δε θέλω να είναι μεγάλο. Το καλύτερο νομίζω είναι 2800-3200. Πάντως ο μπέμπης στο Doppler (32w) ήταν 1890 οπότε ο γιατρός είπε ότι αν πάρω όλο το μήνα θα γεννήσω περί τα 3500 κιλά και αγχώθηκα!

Τι εννείς 1200? ?

Νομίζω επειδή είναι δωρεά δεν πληρώνεις τίποτα.

uDLqp1.png

ΑΝΤΕνα τα λέμε λίγο θα γεννήσουμε και μετα τρεχάτε ποδαράκια μου...

και με το στήθος σαν μπαλούνι από τον θηλασμό, θα είμαστε κάπως έτσι...

176867x6cj6dssna.gif

THENA Εσυ που πονάς τώρα παιδί μου ;

Διαφημίσεις

Ναι είναι το πρώτο μου και έχω τρελό άγχος για τη γέννα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΝ Κ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ 3,5 ΚΙΛΑ. ΕΜΕΝΑ ΣΤΙΣ 30W MOY ΕΙΠΕ 1856 Κ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΜΕΧΡΙ 3,2 ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΝ ΠΑΡΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ( ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΕΔΟΝ)

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ:-D

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Αννικο 16 είναι τα αγόρια!

!

έρχεται η διόρθωσηηηηηηηηηη

ΑΝΤΕνα τα λέμε λίγο θα γεννήσουμε και μετα τρεχάτε ποδαράκια μου...

και με το στήθος σαν μπαλούνι από τον θηλασμό, θα είμαστε κάπως έτσι...

176867x6cj6dssna.gif

THENA Εσυ που πονάς τώρα παιδί μου ;

ΣΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΝΟΥΣΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

ΤΗΕΝΑ και εγώ παίρνω πολά χάπια καθε μέρα αλλά ο μπέμπης κλοτσαει σαν τρελός!

Με πονάει αρκετά όταν κουνιέται και σκέφτομαι συχνά αν είναι φυσιολογικό!

πρέπει να είναι φυσιολογικό γιατι και εμένα με πονάει αρκετές φορές όταν κλοτσάει και ιδίως δεξιά και αριστερά πάνω στο ύψος που τελειώνει η λεκάνη

Διαφημίσεις

Τι εννείς 1200? ?

Νομίζω επειδή είναι δωρεά δεν πληρώνεις τίποτα.

Μπορεί να κάνω λάθος, δεν το έχω ψάξει καλά.

Μου είχαν πει κάτι φίλοι για την Ελληνική τράπεζα ομφαλοπλακουντιακού αίματος ότι έδωσαν 1200€ και νομίζω ότι είναι δημόσια.Αλλά και πάλι δεν το έχω ψάξει καλά, όταν το ψάξω και ενημερωθώ πιο σωστά, θα σας πω.

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

ΣΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΝΟΥΣΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ

ΑΥΤΟ με πλευρά-πλάτη-ΚΑΤΩ απο στήθος είναι όντος λίγο σπαστικό γιατί δεν μπορείς να πάρεις ούτε μεγάλη ανάσα

Μπορεί να κάνω λάθος, δεν το έχω ψάξει καλά.

Μου είχαν πει κάτι φίλοι για την Ελληνική τράπεζα ομφαλοπλακουντιακού αίματος ότι έδωσαν 1200? και νομίζω ότι είναι δημόσια.Αλλά και πάλι δεν το έχω ψάξει καλά, όταν το ψάξω και ενημερωθώ πιο σωστά, θα σας πω.

δεν ξέρω βρε παιδια στην Ευαγγελία ήθελα πολύ να κάνω βλαστοκύτταρα αλλά τότε no money οπότε δεν έκανα, τώρα σαν να αρχίζει να ακούγετε οτι τελικά είναι λίγο μούφα η υπόθεση μου το είπε και ο παιδίατρος. Εσείς έχετε ακούσει κάτι τέτοιο; το κακό είναι ότι δεν ξέρω παραπάνω πράγματα για αυτό οπότε δεν μπορώ να σας πω επιχειρήματα:?

οι αγγλιδες συνηθως βγαζουν παιδια μεχρι 3 κιλα...doppler δεν μας κανουν εδω...

εγω κοριτσια κανονισα να γεννησω στο νερο..ελπιζω να ειναι μοναδικη εμπειρια...ειδα στο youtube πολλες γεννες κ πολυ θελω να γεννησω στο νερο...επεισα κ τον αντρα μου να βγαλει φωτος χιχιχι

οι αγγλιδες συνηθως βγαζουν παιδια μεχρι 3 κιλα...doppler δεν μας κανουν εδω...

εγω κοριτσια κανονισα να γεννησω στο νερο..ελπιζω να ειναι μοναδικη εμπειρια...ειδα στο youtube πολλες γεννες κ πολυ θελω να γεννησω στο νερο...επεισα κ τον αντρα μου να βγαλει φωτος χιχιχι

Ωραίο ακούγεται.οπότε πας για φυσικό τοκετό χωρίς φάρμακα;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...