Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα. Σήμερα που πήγα σινεμά και έμεινα ξύπνια ως αργά δεν βρίσκω καμία. Σήμερα πήγαμε και στον γιατρό. Η μικρή έχει εμπεδωθεί και έγινε 3250 και περιμένουμε.......

Έχω και εγώ fb, στείλτε και σε μένα pm(το οποίο όλο το ακούω και δεν ξέρω τι είναι)

Θα πω μαζί και καληνύχτα γιατί μιλάω μόνη μου

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα πρωι πρωι σημερα..Στριφογυρναω απο τις 6 ξυπνια,ενιωσα και μια πεινα και σηκωθηκα...Χτες το βραδυ μου σπασε τα νευρα το ιντερνετ, με πεταγε συνεχεια εξω...

pasxαlitsa ειμαστε στην ιδια φαση με τις προετοιμασιες μου φαινεται..Θελω να παρω κι εγω πανες, καλες ακουγονται αυτες της Libero για αρχη.Κανουμε δοκιμη και βλεπουμε μετα αναλογως το μωρακι μας τι το βολευει...

fairy βιαζομαστε να γεννησεις αλλα ο γιος σου δεν βιαζεται καθολου...Ωραια θα ταν αυριο που ναι η γιορτη της μητερας να ξεμυτισει...!

irene.pap μαλλον κοντευεις δηλαδη...Ειναι και μεγαλη η μπεμπα σου...μια χαρα...στην αναμονη λοιπον..το πμ ειναι προσωπικο μηνυμα...

Καμια μανουλα ξυπνια πρωι πρωι????

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Καλημερα!!!!!!!!!!!!

Ξυπνησα κ εγω μετα απο 8 ωρες σερυ, ευτυχως κοιμαμαι πολυ καλα ακομη.:D:D

Στη γιατρο δεν εχω παει, αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα μπω με προκληση στην πητ μου (δεν θα με αφησει παραπανω) οποτε ειμαι χαλαρη και μετραω μερες σαν τους φυλακισμενους. 10 και σημερα.......................

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Καλημέρα. Νόμιζα και εγώ οτι αφού θα κοιμηθώ αργά θα ξυπνήσω και αργά αλλά που τέτοια τύχη. Ελένη είσαι τυχερή που κοιμάσαι καλά. Εγώ στο εξάωρο σηκώνομαι και με νεύρα γιατί νυστάζω. Ο μικρός΄αν έχει εμπεδωθεί μπορεί να έρθει από στιγμή σε στιγμή γιαυτό μην είσαι σίγουρη για την πρόκληση, έχεις ακόμη μέρες.

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

irene.pap μαλλον κοντευεις δηλαδη...Ειναι και μεγαλη η μπεμπα σου...μια χαρα...στην αναμονη λοιπον..το πμ ειναι προσωπικο μηνυμα...

Καμια μανουλα ξυπνια πρωι πρωι????

Ευχαριστώ για την διευκρίνηση γιατί όλο το βλέπω αλλά δεν καταλάβαινα τι είναι

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Διαφημίσεις

kαλημερα κοριτσακια!!!!!!!!!!!!!!!!! ναι ναι ειμαι ακομα διπλη :rolleyes:

καλημέρα και σε σένα rita. το πήρα το πμ και σε βρήκα , έκανα και friend request. Πολύ φάτσα το σκυλάκι σου. Εγώ είχα ένα κανισάκι αλλά το χάσαμε λίγο μετά το πάσχα από καρδιακή ανεπάρκεια, δεν πρόλαβε να δει και την μπέμπα.

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

εδω παλι ειρηνακι ο καιρος ειναι μια χαρα....καλοκαιρινος καλοκαιρινος !!!

αλλα παλι εμεις εδω δεν εχουμε ωραια τσουρεκακια με σοκολατα...ενω εσεις εχετε:shock::shock: αααααααχ τι θυμηθηκα πρωι πρωι η γυναικα:!::!::!:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα και σε σένα rita. το πήρα το πμ και σε βρήκα , έκανα και friend request. Πολύ φάτσα το σκυλάκι σου. Εγώ είχα ένα κανισάκι αλλά το χάσαμε λίγο μετά το πάσχα από καρδιακή ανεπάρκεια, δεν πρόλαβε να δει και την μπέμπα.

:confused: κριμα , πολυ κριμα....αλλλα απτο να ταλαιπωρειτε.

εμενα ελπιζω να τα παει καλα με τον μπεμπη κ να μην ζηλευει.....λιγες μερες μειναν για να το μαθουμε κ αυτο ομως

88M1p3.pngycQap3.png

:confused: κριμα , πολυ κριμα....αλλλα απτο να ταλαιπωρειτε.

εμενα ελπιζω να τα παει καλα με τον μπεμπη κ να μην ζηλευει.....λιγες μερες μειναν για να το μαθουμε κ αυτο ομως

Ρίτα, όντως τρελή φατσούλα το σκυλάκι, να σε ρωτήσω όμως, σκέφτεστε να κάνετε κάτι διαφορετικό με τον σκύλο όταν έρθει το μωρο?

Έχουμε κι εμείς ένα κοκεράκι το οποίο λέμε να το πάμε στη μαμά μου ή στο κτήμα τουλάχιστον για τις πρώτες 3-4 βδομάδες αλλά φοβάμαι μήπως μετά αντιδράσει χειρότερα...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Καλημέρα από τα βροχερά Γιάννενα:mad:

Πως γίνετε εδώ να αλλάζει αυτός ο καιρός από την μια στιγμή στην άλλη τι να πω , από τον ήλιο τον χθεσινό σήμερα κρύο κ βροχή :(

Πως ξυπνήσατε εσείς Ειρηνακι γιόρταζες προχθές χρόνια πολλά αν ναι;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...