Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας κ λίγο αγχώθηκα . Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Νομιζω καποια συμπληρωματα τα παιρνεις και μετα αλλα κανονικα εξαρταται απο τις εξετασεις....

ναι αυτο....εγω πχ τον σταματησα τον σιδηρο εδω κ μια βδομαδα....μετα θα δουμε αν χρειαστει να παρω παλι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

fairy μου πονακια σημερα δεν εχεις????εγω εχω κατι σαν πονο-τσιμπημα....αλλα οχι τιποτα ιδιαιτερο(δυστυχως)

θα παω τωρα να σιδερωσω κανενα ρουχο μην τα εχω το σαβ/ακο κ ξαναρχομαι

88M1p3.pngycQap3.png

fairy μου πονακια σημερα δεν εχεις????εγω εχω κατι σαν πονο-τσιμπημα....αλλα οχι τιποτα ιδιαιτερο(δυστυχως)

θα παω τωρα να σιδερωσω κανενα ρουχο μην τα εχω το σαβ/ακο κ ξαναρχομαι

μπαααα...λιγα πραγματα...τσιμπηματα κ νιωθω το παιδι ακομα πιο κατω....μετραω τις συσπασεις ομως γιατι σημερα αρχισε κ η μεση μου λιγακι να με ενοχλει

στελνω προσωπικα μηνυματα με το mail μου ,οποια θελει να κανει add

εχω κι εγώ fb (αν και ομολογω οτι το χρησιμοποιω μονο κατα περιοδους που εχω χρόνο). Στείλε μου κι εμένα πμ please, θέλω πολύ να σας δω όλες :o

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

είναι καλός ο καιρός και ξεπορτισαν ;)

κι εγω τωρα γύρισα αν και κατι μου λεει οτι θα το μετανιωσω αυτο το όλη μέρα έξω γιατί ήδη άρχισε η δυσφορία και τα ψιλοπονάκια κτλ κτλ....

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Γεια σας κουκλίτσες! Πώς είστε σήμερα;

Εγώ είμαι πολύ καλά! Έχει και μια ωραία λιακάδα έξω... Τέλεια! Μου φτιάχνει τη διάθεση.

Γενικά έχω θέμα με τον καθετήρα. Όσες φορές χρειάστηκε να μου βάλουν είχα πόνους και τσουξίματα. Μπορεί να είναι ανατομικό... Οι περισσότερες ούτε που τον νιώθουν. Κόβουν βόλτες στους διαδρόμους με αυτό.

Πάντως, στον τοποθετούν αφού έχεις μουδιάσει από την επισκληρίδιο και φυσιολογικά βγαίνει την επόμενη μέρα.

Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες :D

AMl8p2.png s30Tp2.png

Διαφημίσεις

Βλεπω λειπετε ολες...Ετρεχα ολη μερα με διαφορες δουλιτσες και γι αυτο δεν μπηκα...Ολο και καποιον ειχα σπιτι, ψυκτικο, μεταφορεις,γονεις...και με απασχολουσαν..Εφεραν τα επιπλακια του μωρου μου και ειναι τελεια!!Του σιδερωσα και τα ρουχαλακια ολα του τζουτζουκου μου...τι γλυκουλικα που ειναι διπλωμενα...

Πηγα και για κουρεμα και οπως παντα το μετανιωσα γιατι τα κοψα πιο πολυ απ'οτι ηθελα...Και το κορυφαιο, δοκιμασα 2 φορεματα που πονταρα να φορεσω στο γαμο μεθαυριο και δεν μου κανουν..!!!!:-(:-( Το ενα το χα φορεσει το Πασχα μαλιστα αλλα τωρα εχει στενεψει και δεν φοριεται...Πρεπει να παω για ψωνια λοιπον αυριο...

Γενικως εχω πολλες δουλιτσες που πρεπει να κανω πριν τη γεννα και δεν ξερω αν προλαβω να χαλαρωσω πριν...

Μηπως εχουμε τιποτα γεννητουρια αποψε κοριτσια???Μακαρι!

Ριτακι εχω κι εγω fb, αν θες να στειλεις πμ..

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

κοριτσακια με μωρακια στην κοιλια και στην αγκαλια τι κανετε?

fairy που εισαι?

λετε να ξεκινησε ο τοκετος κοριτσια?

mpoumpou τελειο το νεο τικερακι!!!

εγω σημερα τελειωσα με τα ρουχαλακια του μικρου και το σκ θελω να τελειωσω και με την βαλιτσα... (επιτελους....)

θα παμε και σουπερ να παρουμε πανες κτλ...

αληθεια εσεις τι πανες πηρατε για την επιστροφη στο σπιτι?

εγω ειδα καποιες libero που εχουν ειδικη εγκοπη για να μην ακουμπανε στον αφαλο του.λετε να ειναι καλες? μαλλον αυτες θα παρω για αρχη...

sue καλα ψωνια αυριο!

οσο για τα μαλλια μην το σκεφτεσαι καθολου...θα μακρυνουν πριν να το καταλαβεις...καλυτερα που τα εκοψες για να μην ζεσταινεσαι και να μην αργεις στο μπανιο...

εχουν προτεραιοτητα τα μικρα τωρα...

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

φυγατε ολες....:(:(:(

αντε καληνυχτα κι απο μενα...

fairy ευχομαι ολα να ειναι καλα και να εχεις αγκαλια τον γιο σου!!!!!!!!!!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

καλησπέρες, χαθηκα λιγο σημερα πηγα κομμωτηριο (δεν εμεινα και πολυ ενθουσιασμενη απο το αφρο λουκ σημερα) και γενικα ειμαι τριγυρω και χαζευω, δεν με χωρα ο τοπος.

Τι κανετε?

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...