Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας κ λίγο αγχώθηκα . Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κουκλίτσες! Πώς είστε σήμερα;

Εγώ είμαι πολύ καλά! Έχει και μια ωραία λιακάδα έξω... Τέλεια! Μου φτιάχνει τη διάθεση.

Mary μου επειδή κι εμένα για καισαρική με βλέπω, πες μου σε παρακαλώ...

Γιατί λες ότι ο καθετήρας ήταν μαρτύριο; Πονάει; Και για πόσο διάστημα τον είχες;

Γενικά έχω θέμα με τον καθετήρα. Όσες φορές χρειάστηκε να μου βάλουν είχα πόνους και τσουξίματα. Μπορεί να είναι ανατομικό... Οι περισσότερες ούτε που τον νιώθουν. Κόβουν βόλτες στους διαδρόμους με αυτό.

Πάντως, στον τοποθετούν αφού έχεις μουδιάσει από την επισκληρίδιο και φυσιολογικά βγαίνει την επόμενη μέρα.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

νεα απτην 3xmama δεν ειχαμε ε? μαλλον θα εχει γεννησει την μικρουλα της,εχει χαθει.

κ η Αννικο μας θα εχει μπλεξει κ εκεινη με την μικρη κ τον μπεμπη

Η Αννικο γέννησε; Δεν το ήξερα. Για πες.

2522daf9de.png

swGop2.png

Η Αννικο γέννησε; Δεν το ήξερα. Για πες.

ναι το κοριτσακι μας...γεννησε κ αυτο :tongue:..... ευκολο τοκετο μας ειπε. πηγε στο νοσοκομειο με διαστολη 6!!!σε τρεις ωρες αν θυμαμαι καλα ειχε τον γιο της !!!!

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

ναι το κοριτσακι μας...γεννησε κ αυτο :tongue:..... ευκολο τοκετο μας ειπε. πηγε στο νοσοκομειο με διαστολη 6!!!σε τρεις ωρες αν θυμαμαι καλα ειχε τον γιο της !!!!

Τι καλά! Πόσο χαίρομαι! Μπράβο!

Πού ευχόμαστε; Έχουμε ανοίξει θέμα;

Κορίτσια και στα δικά σας σύντομα! Και με έναν πόνο! :D

Kαλά είμαι Μαιρούλα μου εδω παλεύω με το βήχα αλλα φαινεται να καταλαγιαζει σιγα σιγα..

Γενικα εχω πολύ καλή διαθεση...

Ο κουκλος σου??

Δοκίμασες το σιροπάκι του Κορρέ; Αν στο επιτρέπει ο γιατρός, εγώ θα σου έλεγα να το δοκιμάσεις. Είναι πάρα πολύ καλό.

Ο μικρούλης είναι... τρέλα!!! :D:D:D

2522daf9de.png

swGop2.png

Τον πήρα τηλέφωνο το γιατρό και με μαλωσε που δεν του το είπα τόσες μέρες καθως ο τόσο έντονος βήχας μπορεί να προκαλεσει σπασιμο των νερών.

Μου εδωσε σιροπάκι να ηρεμησει το συστημα! :D

Tρελαινομαι για μικρα πατουσακια!!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

κοριτσια ξερετε αν αφου γεννησουμε, θα συνεχισουμε να παιρνουμε σιδηρο κ ασβεστιο?

Σίδηρο σίγουρα ναι γιατί θα χάνεις και αίμα. Για το ασβέστιο δεν ξέρω.

Εγώ παίρνω ένα πλήρες συμπλήρωμα που τα έχει όλα (σίδηρο, φυλλικό οξύ, ασβέστιο, βιταμίνες κ.λπ.). Το ίδιο έπαιρνα και στην εγκυμοσύνη.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...