Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχχαχα

αχ εχεις ροζουλι λαπτοοοοπ???? τι τυχερη....εγω κρατηθηκα κ πηρα μαυρο για να το παιζω professional στα συνεδρια κλπ

Εγω δεν κρατηθηκα και όλοι με κοιτανε περιεργα στα meeting...Αλλά τι να κάνωωωωωω... Μ αρεσει!:oops:

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

ζουλευωωωωωω :rolleyes:

μπορείς να βρεις αυτοκολλητο και να το κανεις ροζουλί, τιγρε και οοοοτι αλλο θελεις...

μια τρελή φιλη μου που ειδε το δικο μου και επαθε σοκ παρειγγειλε αυτοκολλητο τετοιο ειδικο και ειναι τελειο!

(απλα στα συνεδρια θα σφυριζεις αδιαφορα αν σε κοιτανε:cool:- απο τη ζηλια τους θα ειναι!!!)

Διαφημίσεις

τς τς τι ανθρωποι- μα απο τα λαπτοπ θα μας κρινουν???

ΠΑρε αυτοκολλητο που να εχει πανω patchwork με τη θεωρια της σχετικοτητας, σαφως θα προσδισει μια σοβαροτητα βεβαιως βεβαιως...χαχαχα

τς τς τι ανθρωποι- μα απο τα λαπτοπ θα μας κρινουν???

ΠΑρε αυτοκολλητο που να εχει πανω patchwork με τη θεωρια της σχετικοτητας, σαφως θα προσδισει μια σοβαροτητα βεβαιως βεβαιως...χαχαχα

:D:D:D:Dνα τους κουφανω ολους ε!!!!

απλα επειδη μικροδειχνω απ οτι λενε ολοι με περνανε για φοιτητρια οπου παω :-( ε βαρεθηκα πια να μικροδειχνω:cool:

δεν εχεις αδικο...η αδερφη μου ειναι 27 κ δειχνει 35αρα δυστυχως...αλλα κ παλι μωρε, καμια φορα με ενοχλει, μπαινω για μαθημα κ εχω κ 5οαρηδες στην αιθουσα κ μου εχουν τυχει κ περριεργοι που κοροιδευουν κ δε σε παιρνουν σοβαρα,..ναι μεν ξερω περισσοτερα απο αυτους, αλλα η φατσα μου παιζει μεγαλο ρολο χεχε

πωπω με επιασε το παραπονο αποψε

Διαφημίσεις

Aυτοί που κοροιδευουν ειναι κομπλεξικοι, άλλωστε ο σεβασμός αλλα και οι γνωσεις δεν εχουν να κανουν με την ηλικία!!!!

Εσυ στο υψος σου κυρια μου!

Πωπω αρχισα να κουτουλάω..κλασικα μολις ξαπλωσω θα με πιασει δαιμονισμενος βηχας και άλλη μια νυχτα θα την περασω στην αυπνια...αχχχχ

Ας ειναι καλα τα μπεμπεκια μας και χαλαλι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...