Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

λιγοτερο απ'οτι εδω δηλαδη.. να ξερουμε ποτε θα περιμενουμε να επιστρεψεις..

ε θα σας ενημερωσω ουτως η αλλως απο το κινητο, εχω συνεχεια ιντερνετ στο blackberry:)

εσεις μενετε 4 μερες ε? ε εμεις τις μισες η μια λιγοτερη...αλλα εμεις εχουμε κ τη μαια στο σπιτι για 15 μερες...κατι ειναι κ αυρο.

Ετσι σκεφτομαι κι εγω...

Σημερα εκανα βολτουλα το απογευματακι με τον καλο μου και μου πήρε ενα φλοραλ φορεματακι πολυ γλυκο που μπορω να το φορω και τωρα αλλα και μετά..Γενεθλιοδωρο για την Κυριακη!

με γεια το φορεματακι!!!εγω εχω ενα γαμο την Κυριακη και δεν ξερω τι να βαλω...εχω πρηστει πολυ εντωμεταξυ οχι μονο στα ποδια αλλα και στο προσωπο...νιωθω πολυ ασχημη αλλα δεν με πολυνοιαζει...εγκυος στον 9ο ειμαι...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

ε θα σας ενημερωσω ουτως η αλλως απο το κινητο, εχω συνεχεια ιντερνετ στο blackberry:)

εσεις μενετε 4 μερες ε? ε εμεις τις μισες η μια λιγοτερη...αλλα εμεις εχουμε κ τη μαια στο σπιτι για 15 μερες...κατι ειναι κ αυρο.

Ναι, 4 μερες μενουμε εδω.Τη μαια την πληρωνετε που ερχεται σπιτι?

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

με γεια το φορεματακι!!!εγω εχω ενα γαμο την Κυριακη και δεν ξερω τι να βαλω...εχω πρηστει πολυ εντωμεταξυ οχι μονο στα ποδια αλλα και στο προσωπο...νιωθω πολυ ασχημη αλλα δεν με πολυνοιαζει...εγκυος στον 9ο ειμαι...

ευχαριστω πολύ....

Εεεεεε, τι διαθεση ειναι αυτή...ακου ασχημη...Ετοιμογεννη γυναικα εισαι - ασε που οι γυρω μας βλεπουν ομορφες πολύ (οχι οι κακιασμενες κομπλεξαρες!!!)

Εγω στις 22 εχω μια βαπτιση και λεω ας το παρω και γι αυτο αλλα και για την εξοδο απο το μαιευτηριο!:D

Παντως υπαρχουν πολλά καλοκαιρινα φορεματακια που ειναι πιο ριχτα και κολακευουν και τωρα και μετα!:D

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

ευχαριστω πολύ....

Εεεεεε, τι διαθεση ειναι αυτή...ακου ασχημη...Ετοιμογεννη γυναικα εισαι - ασε που οι γυρω μας βλεπουν ομορφες πολύ (οχι οι κακιασμενες κομπλεξαρες!!!)

Εγω στις 22 εχω μια βαπτιση και λεω ας το παρω και γι αυτο αλλα και για την εξοδο απο το μαιευτηριο!:D

Παντως υπαρχουν πολλά καλοκαιρινα φορεματακια που ειναι πιο ριχτα και κολακευουν και τωρα και μετα!:D

Δεν το χω παρει αρνητικα, μπορει να εχω παχυνει και πρηστει αλλα μια που το σκεφτομαι και μια που το ξεχναω..νιωθω τοσο ομορφα για την κοιλιτσα μου...!!!Εχω παρει κι εγω ενα φορεματακι που λογικα θα φοριεται και μετα τη γεννα και λεω να το βαλω μετα το μαιευτηριο.. Για το γαμο θα δω, ισως βαλω ενα ρηχτο φορεμα που ηδη εχω.Πρεπει να μου κανει..

Λοιπον σας καληνυχτω για να παω να δω τον αντρουλη μου λιγο που ηρθε τωρα αργα και δεν τον ειχα δει ολη μερα, δουλευε...

Φιλακια! Και fairy αν προκυψει τη νυχτα κατι, ευχομαι τα καλυτερα!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια! :D

Πώς είμαστε;

ολα καλα μαιρουλα....εδω....περιμενω καποια προοδο :rolleyes: νυσταζω πολυ ομως

Λοιπον σας καληνυχτω για να παω να δω τον αντρουλη μου λιγο που ηρθε τωρα αργα και δεν τον ειχα δει ολη μερα, δουλευε...

Φιλακια! Και fairy αν προκυψει τη νυχτα κατι, ευχομαι τα καλυτερα!!

σμουατς πολλα κ ευχαριστω :)

Πριν κανά τρίωρο έβγαλα τον επίδεσμο. Αν σας πω ότι έβαλα betadine στα τυφλά θα με πιστέψετε; Ούτε που βλέπω την τομή. Κι από πόνο... ΤΙΠΟΤΑ! Μόνο ο καθετήρας ήταν ένα μαρτύριο. Έτσι γεννάω 20 παιδιά!

2522daf9de.png

swGop2.png

αχ κ εγω πηρα φορεματακι για να βγω απο το μαιευτηριο χεχε....λουλουδατο κ ανοιξιατικο :) το επλυνα, το σιδερωσα κ το εβαλα στη βαλιτσα

Κι εμενα λουλουδατο και ανοιξιατικο...:D

Γεια σας κορίτσια! :D

Πώς είμαστε;

Γεια σου Μαιρουλαααααααααααααα:D:D

Καληνυχτααααααααα:D

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...