Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ναι αλλά αφου ο πρωκτός είναι κάτω από τον κόλπο μου φαίνεται λίγο χαζό ο γιατρός να ακουμπάει το μωρό πάνω του. Τι να πω βέβαια δεν έχω δει και γέννα και το αποφεύγω για να μην τρομοκρατηθώ

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μάλλον μόνο ούρα θα εννοούσε. Μήπως στην πισίνα δεν είναι σκέτο νερό και βάζουν και τίποτα αντιμικροβιακό, γιατί λογικά θα ανακατευτούν όλα μαζι (αίμα, ούρα, υγρά κτλ)

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Μάλλον μόνο ούρα θα εννοούσε. Μήπως στην πισίνα δεν είναι σκέτο νερό και βάζουν και τίποτα αντιμικροβιακό, γιατί λογικά θα ανακατευτούν όλα μαζι (αίμα, ούρα, υγρά κτλ)

Ίσως κάτι να έχουν , καλό είναι να ρωτήσει η fairy:rolleyes:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Καλησπέρες και απο μενα...

Φαιρυ μου τελικα false alarm ε?

Koριτσια αυτο που λετε δεν το εχω ξανα ακουσει μονο για το μηκωνιο εχω ακουσει!

Και εγω το ιδιο και δεν μου πολυαρεσει ετσι οπως το ακουω....

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

εδω ειμαι ακομα...ολα πανε αργα....μια χαρα ομως εγω δε πτοουμαι

παντως σχετικα με αυτα που λετε βρε κοριτσια ...ουτε τα εχω ξανακουσει, ουτε διαβασει....στο νερο οχι δε βαζουν τιποτα. το μωρο μεχρι να βγει ολο εξω ανασα δε παιρνει. εαν εχεις ατυχημα πιστευω κατι θα κανουν ειτε εισαι στο νερο ειτε εισαι στο κρεβατι. εννοειται πως δε μπορουν να ριξουν τιποτα μεσα στο νερο εκτος απο νερο :) εχω δει πολλες γεννες παντως στο νερο

επισης, εγω γενικα ενεργουμαι καθε μερα μια χαρα γιατι με πιεζει πολυ ο μικρος σε ολο το συστημα

το μυκονιο τωρα ειναι κατι τελειως διαφορετικο κ το πρωτο πραγμα που κοιτανε ειναι αν οταν σου σπασουν τα νερα ειναι καθαρα η οχι. εαν το μωρο εχει κανει κακουλινες σημαινει πως κατι δε παει καλα κ συνηθως καταληγεις με καισαρικη....αλλα της μαμας ειναι αλλο πραγμα.....κ ατυχηματα ειχαν πολλες αλλα δεν εγινε κ τιποτα ;)

καλησπερα κοριτσακια!

τι ειναι αυτα που λετε για κακα και ουρα?δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι...παντως ξερω οτι στο ιασω θα μου κανουν κλισμα,οποτε μαλλον δεν θα υπαρχει θεμα..

fairy μου, ο μικρος μου φαινεται μας κανει ναζακια...να βγω η να μην βγω..να του δωσεις ενα χερι...φιλια και αγκαλιες οταν με το καλο βγει τελικα...:-):smile::-)

πηγα στον γιατρο νωριτερα, με εξετασε απο κατω και ειδε οτι ειναι ψηλα ακομη το μωρο...εχουμε καιρο λεει..εγω παντως νιωθω διαφορα στην κοιλια μου, εχει κατεβει γιατι πηρα το αμαξι να οδηγησω και με ενοχλουσε η ζωνη-δεν την εβαλα- και γενικως στριμωχτηκα σε σχεση με δυο μερες πριν που ειχα ξαναπαρει το αμαξι. Ο γιατρος ειπε να κοψω την οδηγηση και τις πολλες μετακινησεις και επειδη τα ποδια μου ειναι πολυ πρησμενα να μην βγαινω εξω με τη ζεστη, να προτιμω βραδινες εξορμησεις..Επισης ειπε κομμενο αλατι, ψωμι,γλυκα (που μου τοχε ξαναπει αλλα εγω το βιολι μου) και να μην τρωω πολυ για να μην εχω γεματο στομαχι σε περιπτωση τοκετου..Θα ξαναπαω σε 10μερες αν δεν εχω γεννησει νωριτερα..αυτα...με βλεπω λοιπον να μετραω κι εγω τις τελευταιες μερες του μηνα μου..:mad::mad:

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

εδω ειμαι ακομα...ολα πανε αργα....μια χαρα ομως εγω δε πτοουμαι

παντως σχετικα με αυτα που λετε βρε κοριτσια ...ουτε τα εχω ξανακουσει, ουτε διαβασει....στο νερο οχι δε βαζουν τιποτα. το μωρο μεχρι να βγει ολο εξω ανασα δε παιρνει. εαν εχεις ατυχημα πιστευω κατι θα κανουν ειτε εισαι στο νερο ειτε εισαι στο κρεβατι. εννοειται πως δε μπορουν να ριξουν τιποτα μεσα στο νερο εκτος απο νερο :) εχω δει πολλες γεννες παντως στο νερο

επισης, εγω γενικα ενεργουμαι καθε μερα μια χαρα γιατι με πιεζει πολυ ο μικρος σε ολο το συστημα

το μυκονιο τωρα ειναι κατι τελειως διαφορετικο κ το πρωτο πραγμα που κοιτανε ειναι αν οταν σου σπασουν τα νερα ειναι καθαρα η οχι. εαν το μωρο εχει κανει κακουλινες σημαινει πως κατι δε παει καλα κ συνηθως καταληγεις με καισαρικη....αλλα της μαμας ειναι αλλο πραγμα.....κ ατυχηματα ειχαν πολλες αλλα δεν εγινε κ τιποτα ;)

Προχωραει με αργους ρυθμους λοιπον ο τοκετος σου..θελει το χρονο του το παιδι, να σινιαριστει, να ομορφηνει...:rolleyes::rolleyes:

Παντως κι εμενα με πιεζει πολυ το μωρο και δεν εχω θεμα δυσκοιλιοτητας καθολου, ισα ισα το αντιθετο, ειδικα τις τελευταιες εβδομαδες..

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Ετσι σκεφτομαι κι εγω...

Σημερα εκανα βολτουλα το απογευματακι με τον καλο μου και μου πήρε ενα φλοραλ φορεματακι πολυ γλυκο που μπορω να το φορω και τωρα αλλα και μετά..Γενεθλιοδωρο για την Κυριακη!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...