Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ περιεργη μερα η σημερινη.....ξυπνησα 11!πραγμα απιστευτα ασυνηθιστο για μενα.... το μονο που εχω κανει ψευτομαγειρεμα,σκουπισμα-σφουγγαρισμα- κ ενα πλυντηριο τα καλλυματα του καναπε..... κ τωρα παλι ειμαι κομματια χωρις λογο ιδιαιτερο...κοιμαμαι ορθια! τι να πω !

εσυ thena ?τα πιτσιρικια σου?

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευτυχώς έχουμε κ εσένα μόνιμη εδώ κ έχουμε πάντα παρέα ,δεν έχεις κ εσύ τι να κάνεις όλη μέρα μόνη ε ?

Άντε θα έρθει το μωρό κ θα σε χάνουμε :D

οπως τα ειπες.....δεν εχω τι να κανω πραγματικα!!! ο σκυλος την πληρωνει...τον χαιδευω κ τον χτενιζω ολη μερα!ασε...καλα που εχω κ το pc

88M1p3.pngycQap3.png

Εγώ σήμερα η μόλον όπως πάντα ήρθαν κ με ξύπνησαν κατά τις 9 ,δεν έκανα πολλά βαριέμαι το πρωί είχε κ άσχημο καιρό κ φυσαγε πολύ κ δεν πήγα κ καμία βόλτα μόνο μαγείρεψα σνίτσελ κ πατατουλες τηγανιτές κ μέχρι να φάω γινόταν πόλεμος στη κοιλιά μου , το μεσημέρι ξάπλωσα κ σηκώθηκα για τουαλέτα κ μου ήρθαν κάτι σουβλιές κ είδα καφέ βλέννα να βγαίνει αλλά μέχρι εκεί τίποτα μετά απογοήτευση .

Με τα μικρά όλο τσακώνομαι κ τα νεύρα μου είναι κρόσσια:confused:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

ακομα εδω κοριτσια...καμια προοδος....κ πηρα χαρα το μεσημερι...κοιμηθηκα κ κανα 2ωρο..αλλα νιωθω λιωμα, κ αμα σηκωνομαι ορθια νιωθω πολυ βαρος λες κ θα μου φυγει το παιδι

κλισμα οχι δε μου κανουν για την πισινα..γενικα δε σου κανουν κλισμα εδω γιατι θελουν να ενεργηθεις πολυ συντομα μετα τη γεννα

Διαφημίσεις

Δεν φοβούνται αν κατά την έξοδο του φάει τα κακά σου sorry που σε ρωταω αλλά εδώ το κάνουν μεγάλο θέμα κ στο κραταν με αντιβίωση , ρωταω γιατί η πισίνα είναι περιορισμένο μέρος κ όσο να ναι όλες από το σφίξιμο μας φεύγουν κ ας έχουμε κάνει κ κλύσμα!:?:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Μην στεναχωριέσαι fairy. Έύχομαι να έχεις τελειώσει μέχρι αύριο. Εμένα όλοι μου λένε να το ευχαριστηθώ τώρα όσο είναι μέσα η μικρή γιατί μετά θα έχει πολύ τρέξιμο. Άσχετα που προτιμώ να την έχω αγκαλιά και ας με τρέχει όλη μέρα και νύχτα αν και δεν έχω κουραστεί ακόμη με την κοιλιά.

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Δεν φοβούνται αν κατά την έξοδο του φάει τα κακά σου sorry που σε ρωταω αλλά εδώ το κάνουν μεγάλο θέμα κ στο κραταν με αντιβίωση , ρωταω γιατί η πισίνα είναι περιορισμένο μέρος κ όσο να ναι όλες από το σφίξιμο μας φεύγουν κ ας έχουμε κάνει κ κλύσμα!:?:

αυτο πρωτη φορα το ακουω....πολλες κ με κλυσμα εχουν καποια διαρροη...αλλα να φαει το παιδι τα κακα μας??? πως γινεται αυτο? με το που βγει απο μεσα μου αμεσως το πιανει η μαια κ στο δινει αγκαλια

Διαφημίσεις

Τhena όλα τα δίνουν αντιβίωση ή μόνο αυτά που αποβάλλουν το μηκώνιο;

Αν έχουν έρθει σε επαφή τα κακά της μαμάς η τα τσισα της με το μωρό την ώρα της γέννας κ αν έχει κάνει δικά του κακά μέσα στο σάκο τότε δίνουν ξέρω

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Μιας φίλης μου που γέννησε πρωτομαγιά της την κράτησαν με αντιβίωση γιατί αναρρόφησε την ώρα που έβγαινε υγρά από τον πρωκτό της μαμάς από το σφίξιμο έτσι μου είπε:!:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Μήπως ούρα επειδή η ουρήθρα είναι πάνω από τον κόλπο μάλλον αυτό θα εννοούσε

Αλλά μέσα στη πισίνα είναι όλα μαζί

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...