Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ πολύ χαιρομαι!!!!! Εχω καταντησει γραφικη, καθε απογευμα-βραδυ που ερχεται ο καλος μου του αρχιζω...Αχχχχχ γεννησε η ταδε, γενναει η άλλη κοπέλα, αχχχ και τετοια... Συμπασχει και κεινος!!! :D

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

κοριτσια μαλλον ξεκινησε ο τοκετος...μιλησα με γιατρεσσα κ μου ειπε οτι μαλλον ξεκινησε....υπαρχει περιπτωση να εχω κ διαστολη κ απλα να μη ποναω χεχε εχω κ πολλα πετρωματα στη κοιλια....τωρα μου ειπε να γεμισω τη μπανιερα να μπω να χαλαρωσω κ αν δω αλλαγη σε αυτα που νιωθω να ξαναπαρω τηλεφωνο

Τι ωραια νεα διαβαζω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με το καλοοοοοοοοοο!:-P:-P

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Naya αυτο για το περπατημα μου το ειπε και οδικος μου γιατρος.Δεν βοηθαει λεει στον να κατεβει το μωρο.Κι εμενα περιεργο μου φανηκε γιατι απο ολες σχεδον ακουω οτι τους συστηνουν πολυ περπατημα. Ετσι κι εγω δεν το επιδιωκω. Ασε που κι εγω θελω παρεα οπου παω, νιωθω ανασφαλεια...

Marypoppins, να χαιρεσαι το μπεμπακι σου και κανε οτι νιωθεις οσον αφορα στο θηλασμο.

mpoumpou καλα εκανες και πηγες στο γιατρο για το βηχα, να σου περασει μεχρι να γεννησεις..

pasxalitsa Κι εγω σε ιδιωτικη τραπεζα λεω να δωσω τα βλαστοκυταρα, ειμαι αναμεσα σε δυο, δεν εχω καταληξει ακομη.

Εχω παρεα τη μαμα μου και κουβεντιαζουμε (μου σιδερωνει ταυτοχρονα) αλλα διαβαζω τα νεα σας.

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Άντε fairy είχαμε μέρες να ακούσουμε για γέννα ,άντε με το καλό :D:D:D:D

Κ εγώ το μεσημέρι είχα ένα πόνο κ είδα καφέ βλέννα να μου φεύγει είναι ένα σημάδι επιτέλους .

Όσο για το περπάτημα νομίζω εμένα με βοήθησε , πολύ κι ολας

Στις άλλες εγκυμοσύνες δεν περπαταγα καθόλου κ η κοιλιά μου ήταν πολύ ψιλά κ δυσκολευόμουν με τις γέννες . αυτή τη φορά είπα να περπατήσω πολύ κ βλέπω ότι έχει φτάσει στα πατώματα η κοιλιά κ νιώθω κ καλύτερα άσχετα με την κούραση ξεδίνω κ ολας .;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Ευτυχώς έχουμε κ εσένα μόνιμη εδώ κ έχουμε πάντα παρέα ,δεν έχεις κ εσύ τι να κάνεις όλη μέρα μόνη ε ?

Άντε θα έρθει το μωρό κ θα σε χάνουμε :D

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...