Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι mary moy εμενα αυτο εδειξε αλλα μου ειπε οτι ειναι δικο μου θεμα με της αναισθησιολογου.

οσο αναφορα τον φυσιολογικο τοκετο ....δεν ξερω αν μπορω να τα καταφερω χωρις επισκληριδιο γιατι δεν μπορω να φανταστω για τι ειδους πονους μιλαμε.

αλλα αν γινει κατι κ καταληξω καισαρικη (οσο κ να φοβαμαι την επισκληριδιο) θελω να το δω να γεννιεταικ οχι να μου φερουν ενα μωρο μετα απο δυο ωρες που θα εχω συνελθει απτην ολικη....κ να μου πουν να το μωρο σου (εντοματεξυ να το εχουν δει ολοι οι αλλοι )

Γιατί φοβάσαι την επισκληρίδιο; Εγώ έχω κάνει δύο φορές και δεν είχα πρόβλημα. Μόνο το τρέμουλο κατά την ανάνηψη, αλλά μετά συνέρχεσαι. Όσον αφορά τον πόνο στη μέση... αυτή τη φορά μπορώ να πω ότι είχα, αλλά υπάρχει περίπτωση να την πάτησα από το ίδρωσε-ξεϊδρωσε το πρώτο 24ωρο.

Ολική πλέον δεν νομίζω ότι κάνουν στην καισαρική.

Μαιρούλα προσπαθησε το οσο εσυ μπορείς και αντεχεις, δεν υπαρχει πανακεια, το σημαντικο ειναι η μητερα να ειναι σε καλη κατασταση και κυριως καλη ψυχολογια...

Μην στεναχωριεσαι για τίποτα και ΜΗΝ αφησεις κανενα να σε γεμισει τυψεις ή να σε κατευθυνει για το τι θα κανεις!

Εμενα παντως θα ειχε πολύ γουστο να ερχονταν στα γενεθλιακια μου στις 9/5 αλλα ειναι νωρις ακομη!

Για να είμαι ειλικρινής απογοητεύτηκα. Ήθελα πάρα πολύ να θηλάσω. Μετά είχα ένα αίσθημα κατωτερότητας... Σαν να υστερώ έναντι των άλλων γυναικών... Τώρα με τη στήριξη των δικών μου ανθρώπων το παίρνω απόφαση. Δεν θα αρρωστήσω κιόλας. Το μωρό μου με χρειάζεται χαρούμενη και θετική. Και μόνο που κατάφερα να το γεννήσω (πέρα από κάθε προγνωστικό) με κάνει πολύ περήφανη! Είμαι τρισευτυχισμένη!

λετε κοριτσια να χρειαστουμε μακρυμανικα για τα μικρουλια?

εγω μονο καλοκαιρινα του εχω....:confused:

εχω βεβαια ελαφρυ κουβερτακι και καλτσακια,αυτα δεν φτανουν?

ps...οσες γεννησατε τι κανατε τελικα με τα βλαστοκυτταρα...?

ξερω σας εχω ζαλισει γιατι ολο αυτο ρωταω αλλα....:rolleyes:

Εγώ είπα τι ακριβώς χρειάζεται το δικό μου. Εξαρτάται από το σπίτι, τη θερμοκρασία κ.λπ. Εύχομαι αυτά που έχεις προετοιμάσει να σε καλύψουν. Αλλά κι αν όχι, μην σκας. Όλο και κάποιος θα βρεθεί να σου πάρει αυτά που χρειάζεσαι.

Τα βλαστοκύτταρα τα κάναμε σε ιδιωτική τράπεζα. Αν θέλεις τη γνώμη μου, πάρε τις αποφάσεις σου έγκαιρα. Εμείς χρειάστηκε να πάρουμε το κιτ από την εταιρία πολύ νωρίτερα.

Νεκταρία, δεν ήξερα ότι γέννησες κι εσύ. Σου εύχομαι τα καλύτερα για την πριγκίπισσά σου! Να είναι γερή και καλότυχη και εσείς αγαπημένοι για να την καμαρώνετε μαζί!

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια μαλλον ξεκινησε ο τοκετος...μιλησα με γιατρεσσα κ μου ειπε οτι μαλλον ξεκινησε....υπαρχει περιπτωση να εχω κ διαστολη κ απλα να μη ποναω χεχε εχω κ πολλα πετρωματα στη κοιλια....τωρα μου ειπε να γεμισω τη μπανιερα να μπω να χαλαρωσω κ αν δω αλλαγη σε αυτα που νιωθω να ξαναπαρω τηλεφωνο

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Τσιρίζω τώρα!!!

Τι μου λες καλό μου; :D:D:D

2522daf9de.png

swGop2.png

εβαλα το φαγακι να γινεται κ πριν μπω για μπανιο ειπα να ριξω μια ματια στις φιλεναδες μου........... τι βλεπουν κ διαβαζουν τα ομορφα μου ματια??????fairy?????????/τι νιωθεις?εχεις πονους????? κοριτσακι μου.....θα γινεις μανουλα??????ερχεται ο παιδαρος????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ελπιζω να μην αργησει αλλο....εχω πονους οταν σηκωνομαι ορθια....δεν με βαστανε τα ποδια μου.....πετρωνει κ η κοιλια....ειδωμεν...παντως φανηκε πολυ θετικη η γιατρος οτι μαλλον ξεκιναμε σιγα σιγα

mary με τρομαζει η αισθηση οτι δεν θα νιωθω τα ποδια μου...ξερεις κ κανω ασχημες υποθεσεις. θα το ξεπερασω παντως που θα παει ....απτο να κανω ολικη. θα γεννησω σε δημοσιο μαιευτηριο κ κανουν ολικη σε καισαρικη.πρεπει να το συννενοηθεις απο πριν αν θες επισκληριδιο(να εχεις πληρωσει κιολας το δωρακι σου!)

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

ελπιζω να μην αργησει αλλο....εχω πονους οταν σηκωνομαι ορθια....δεν με βαστανε τα ποδια μου.....πετρωνει κ η κοιλια....ειδωμεν...παντως φανηκε πολυ θετικη η γιατρος οτι μαλλον ξεκιναμε σιγα σιγα

μακαρι αγαπη μου!!!!!!!!!!!! αντε μπεμπη ΕΛΑ ....ΕΛΑ......:tongue:0002028C.gif[/url]

sig.asp?img=ad1

88M1p3.pngycQap3.png

mary με τρομαζει η αισθηση οτι δεν θα νιωθω τα ποδια μου...ξερεις κ κανω ασχημες υποθεσεις. θα το ξεπερασω παντως που θα παει ....απτο να κανω ολικη. θα γεννησω σε δημοσιο μαιευτηριο κ κανουν ολικη σε καισαρικη.πρεπει να το συννενοηθεις απο πριν αν θες επισκληριδιο(να εχεις πληρωσει κιολας το δωρακι σου!)

εγω παλι νομιζω θα γεννησεις φυσιολογικα :rolleyes::D

μη βαζεις το κακο με το νου σου...ολα θα πανε αψογα

σε λεω σε λεω :D:D:D:D:D:D:D

εδω θα ειμαι κ θα σας ενημερωνω

Εδώ θα είμαστε (όσο επιτρέπει ο Γούντυ δηλαδή) για να μας ενημερώνεις!!!

Είναι λίγο "άγριο" να μην νιώθεις τα πόδια σου, αλλά δεν γίνεται και διαφορετικά - τι να κάνουμε; Αν θέλεις τη γνώμη μου, βρες αναισθησιολόγο καλού κακού. Και μην φοβάσαι τίποτα! ;)

2522daf9de.png

swGop2.png

εγω παλι νομιζω θα γεννησεις φυσιολογικα :rolleyes::D

μη βαζεις το κακο με το νου σου...ολα θα πανε αψογα

ΝΑΙ κοριτσακι μου ολα καλα θα πανε....

αντε κανε την αρχη σημερα .....να ακολουθησω κ εγω !!!!

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

[quote name=Mary Poppins;348256Είναι λίγο "άγριο" να μην νιώθεις τα πόδια σου' date=' αλλά δεν γίνεται και διαφορετικά - τι να κάνουμε; Αν θέλεις τη γνώμη μου, βρες αναισθησιολόγο καλού κακού. Και μην φοβάσαι τίποτα! ;)[/quote]

ευχαριστω για το κουραγιο κ την συμπαρασταση :tongue: ετσι θα κανω, εκει κατεληξα κ ο θεος βοηθος!!!!

δωσε μια φιλαρα στον μαναρο σου τωρα..... γιατι ετσι μου ηρθε :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

88M1p3.pngycQap3.png

ευχαριστω για το κουραγιο κ την συμπαρασταση :tongue: ετσι θα κανω, εκει κατεληξα κ ο θεος βοηθος!!!!

δωσε μια φιλαρα στον μαναρο σου τωρα..... γιατι ετσι μου ηρθε :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ναι βρε Ριτάκι! Τι σκας; Όλα καλά θα πάνε! Δεν αφήνουν πλέον τις γυναίκες να υποφέρουν. Όλα είναι υπέρ μας.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...