Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ειναι ασπρουλης σαν τα μωρακια στις διαφημισεις? χριστε μου θα τρελαθω ! αν το δικο μου βγει μαυρο(παρει απτον αντρα μου) θες να τα ανταλλαξουμε ????αχαχαχαχ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ ΦΥΣΙΚΑ:rolleyes:

Ολικη ναρκωση εκανες κοριτσακι μου ? θηλαζεις? τωρα του φορας μακρυμανικα ? με ποδαρακι?

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερες...

Τι κανετε κουκλιτσες.??

Μαιρούλα μου γλυκια και από "κοντά" να σου ζήσει ο κουκλος σας.. να ειναι παντα ευτυχισμενος και γερος!!!

Εγω κοριτσαρες βαραω κατι αυπνιες...Ο βηχας δεν εφυγε οσα τσαγια και μελια και να δοκιμασα..

Χθες ηταν ανυποφορος και σημερα πηρα το γιατρο γιατι με τοσο τρανταγμα ενιωσα πονο...

Μου λεει καλά παιδι μου δεν μιλααααας??

Μου εδωσε σιροπι για το βηχα, καθοτι με το τοσο εντονο τρανταγμα, μπορει να σπασουν τα νερα στην εβδομαδα που διανυω πλεον!!

αχχχχχ!

Κατα τ αλλα ειμαι καλααααααααα και περπαταω καθημερινως (απο την αρχη κιολας)

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

εινια με βαση τον υπερηχο....14/5 ηταν με τη περιοδο...αλλα ουτως η αλλως παντα δινουν κανονικα μεχρι 2 βδομαδες παραταση...κ εγω στις + 2 βδομαδες ειχα βγει

Εμενα απο οτι καταλαβα θα με παει την τελευταια μερα της ΠΗΤ μου αν δεν εχω γεννησει.Θα δω τι θα μου πει και αποψε.Κι εγω τελευταια μερα του μηνα ειχα γεννηθει..

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

μαλλον καπως ετσι....να σου πω την αληθεια δεν της εδωσα πολυ σημασια τη περασμενη βδομαδα που με ειδε γιατι ημουν σιγουρη πως θα γενναγα :D:D:D

λες ριτακι να γεννησουμε μαζι? χεχε

εσυ γενικα πως νιωθεις? δε θυμαμαι αν εσενα εχει κατεβει ολο κατω

δεν με εξετασε απο κατω να σου πω την αληθεια.... μονο ζουλαγε την κοιλια μου .... δεν μου ειπε κατι συγκεκριμενο μην πω ψεμματα... μονο οτι εχει souper θεση με λιγο περπατημα ολα καλα. κ κατι ειπε για τα ωμμακια του οτι το ενα βρισκει στο κοκαλο της λεκανης...μολις σουφρωσα τα φρυδια μου επειδη δεν καταλαβα , μου ειπε μεταξυ σοβαρου κ αστειου οτι εχει μεγαλες πλατες. αφησε να εννοειθει δεν θα χρειαστει ραντεβου....

οταν δεν αρχισα να ρωταω για την επισκληριο....εκει με εστειλε στην αναισθησιολογο... αφου πρωτα μου ειπε οτι ειναι αρνητικος κ οτι δεν θα χρειαστει. δεν ξερω....οτι καταλαβατε,καταλαβα κ εγω. μου ειπε πως τη τεταρτη αν δεν εχω γεννησει ...θα με εξετασει κ απο κατω να δουμε

88M1p3.pngycQap3.png

ειναι ασπρουλης σαν τα μωρακια στις διαφημισεις? χριστε μου θα τρελαθω ! αν το δικο μου βγει μαυρο(παρει απτον αντρα μου) θες να τα ανταλλαξουμε ????αχαχαχαχ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ ΦΥΣΙΚΑ:rolleyes:

Ολικη ναρκωση εκανες κοριτσακι μου ? θηλαζεις? τωρα του φορας μακρυμανικα ? με ποδαρακι?

Ασπρούλης και φαλακρούλης! :D

Επισκληρίδιο μου έκαναν. Προς το παρόν είμαι στην προσπάθεια για το θηλασμό. Υπάρχει περίπτωση να μην τα καταφέρω. Για την ακρίβεια, μάλλον δεν θα τα καταφέρω. Τέλος πάντων...

Τώρα του φοράω μακρυμάνικα, με ποδαράκι, καλτσάκια από μέσα και χοντρή κουβερτούλα. Το μωρό μου έχει χαλασμένο... θερμοστάτη! :tongue: Θέλει ζέστη, αλλιώς παγώνουν τα χεράκια του και τρέμουν.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Εγω κοριτσαρες βαραω κατι αυπνιες...Ο βηχας δεν εφυγε οσα τσαγια και μελια και να δοκιμασα..

Χθες ηταν ανυποφορος και σημερα πηρα το γιατρο γιατι με τοσο τρανταγμα ενιωσα πονο...

Μου εδωσε σιροπι για το βηχα, καθοτι με το τοσο εντονο τρανταγμα, μπορει να σπασουν τα νερα στην εβδομαδα που διανυω πλεον!)

θελω κ εγω τετοιον βηχα!!!!! μηπως κ σπασουν τα νερα !!!!!! αχαχχαχ

οχι τωρα σοβαρα, κανε οτι μπορεις να σου περασει γιατι μετα που θα εχεις ραμματα,φανταζομαι θα ειναι τρομερο επωδυνο:mad::-x

88M1p3.pngycQap3.png

Ασπρούλης και φαλακρούλης! :D

Επισκληρίδιο μου έκαναν. Προς το παρόν είμαι στην προσπάθεια για το θηλασμό. Υπάρχει περίπτωση να μην τα καταφέρω. Για την ακρίβεια, μάλλον δεν θα τα καταφέρω. Τέλος πάντων...

Τώρα του φοράω μακρυμάνικα, με ποδαράκι, καλτσάκια από μέσα και χοντρή κουβερτούλα. Το μωρό μου έχει χαλασμένο... θερμοστάτη! :tongue: Θέλει ζέστη, αλλιώς παγώνουν τα χεράκια του και τρέμουν.

κοριτσαρα μου κανε την προσπαθεια για θηλασμο κ απο εκι κ περα μην πολυ σκας αν δεν τα καταφερεις....

κ εγω ημουν τοσο πολυ φανατισμενη με το ολο θεμα ..... αλλα εχω αρχισει να φρικαρω κ το σαββατο θα παω να κανω ψωνια τυπου .... μπιμπερο,αποστειρωτες κτλ.

μεχρι τωρα δεν τα ειχα παρει ....αλλα νιωθω τοσο κουρασμενη απολο αυτο που δεν ξερω αν θα εχω αντοχες κ υπομονη να προσπαθησω οσο πρεπει

88M1p3.pngycQap3.png

Καλημερες...

Τι κανετε κουκλιτσες.??

Μαιρούλα μου γλυκια και από "κοντά" να σου ζήσει ο κουκλος σας.. να ειναι παντα ευτυχισμενος και γερος!!!

Μου εδωσε σιροπι για το βηχα, καθοτι με το τοσο εντονο τρανταγμα, μπορει να σπασουν τα νερα στην εβδομαδα που διανυω πλεον!!

αχχχχχ!

Κατα τ αλλα ειμαι καλααααααααα και περπαταω καθημερινως (απο την αρχη κιολας)

Ευχαριστώ πάρα πολύ! Και σε σένα εύχομαι με έναν πόνο! :D

δεν με εξετασε απο κατω να σου πω την αληθεια.... μονο ζουλαγε την κοιλια μου .... δεν μου ειπε κατι συγκεκριμενο μην πω ψεμματα... μονο οτι εχει souper θεση με λιγο περπατημα ολα καλα. κ κατι ειπε για τα ωμμακια του οτι το ενα βρισκει στο κοκαλο της λεκανης...μολις σουφρωσα τα φρυδια μου επειδη δεν καταλαβα , μου ειπε μεταξυ σοβαρου κ αστειου οτι εχει μεγαλες πλατες. αφησε να εννοειθει δεν θα χρειαστει ραντεβου....

οταν δεν αρχισα να ρωταω για την επισκληριο....εκει με εστειλε στην αναισθησιολογο... αφου πρωτα μου ειπε οτι ειναι αρνητικος κ οτι δεν θα χρειαστει. δεν ξερω....οτι καταλαβατε,καταλαβα κ εγω. μου ειπε πως τη τεταρτη αν δεν εχω γεννησει ...θα με εξετασει κ απο κατω να δουμε

Μερικοί γιατροί δεν θέλουν την επισκληρίδιο. Τι να πω; Θα έχουν τους λόγους τους.

2522daf9de.png

swGop2.png

κοριτσαρα μου κανε την προσπαθεια για θηλασμο κ απο εκι κ περα μην πολυ σκας αν δεν τα καταφερεις....

κ εγω ημουν τοσο πολυ φανατισμενη με το ολο θεμα ..... αλλα εχω αρχισει να φρικαρω κ το σαββατο θα παω να κανω ψωνια τυπου .... μπιμπερο,αποστειρωτες κτλ.

μεχρι τωρα δεν τα ειχα παρει ....αλλα νιωθω τοσο κουρασμενη απολο αυτο που δεν ξερω αν θα εχω αντοχες κ υπομονη να προσπαθησω οσο πρεπει

Κι εγώ ήμουν προετοιμασμένη... Τι επιθέματα, τι κρέμες για τις θηλές, τι θήλαστρο για την εγκατάσταση του θηλασμού αν και όσο το μωρό δεν θα τραβούσε ικανοποιητικά... Αν μπλοκάρει το "σύστημα"... άσ΄τα βράσ΄τα... :-(

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

για το σωματακι του μην ανησυχεις...απο τη στιγμη που θα βγει το κεφαλακι ολο το υπολοιπο σωμα βγαινει με μια σπρωξια μονο ;)

απο κατω δεν με εχει εξετασει καθολου....παντως κοριτσια....να μη πω μεγαλα λογια αλλα νομιζω μεχρι τη κυριακη θα γεννησω...

απο κατω δεν με εχει εξετασει καθολου....παντως κοριτσια....να μη πω μεγαλα λογια αλλα νομιζω μεχρι τη κυριακη θα γεννησω...

Για φαντάσου να γεννήσεις στη γιορτή της μητέρας! Τέλειο δώρο!

2522daf9de.png

swGop2.png

ναι mary moy εμενα αυτο εδειξε αλλα μου ειπε οτι ειναι δικο μου θεμα με της αναισθησιολογου.

οσο αναφορα τον φυσιολογικο τοκετο ....δεν ξερω αν μπορω να τα καταφερω χωρις επισκληριδιο γιατι δεν μπορω να φανταστω για τι ειδους πονους μιλαμε.

αλλα αν γινει κατι κ καταληξω καισαρικη (οσο κ να φοβαμαι την επισκληριδιο) θελω να το δω να γεννιεταικ οχι να μου φερουν ενα μωρο μετα απο δυο ωρες που θα εχω συνελθει απτην ολικη....κ να μου πουν να το μωρο σου (εντοματεξυ να το εχουν δει ολοι οι αλλοι )

88M1p3.pngycQap3.png

Κι εγώ ήμουν προετοιμασμένη... Τι επιθέματα, τι κρέμες για τις θηλές, τι θήλαστρο για την εγκατάσταση του θηλασμού αν και όσο το μωρό δεν θα τραβούσε ικανοποιητικά... Αν μπλοκάρει το "σύστημα"... άσ΄τα βράσ΄τα... :-(

μην μου στεναχωριεσαι γιαυτο εσυ. ουτε κακο ειναι ουτε τιποτα. να χαιρεσαι κ να εισαι ευτυχισμενη για το μωρακι σου που ειναι υγιης....αυτο να σκεφτεσαι ,μονο αυτο

88M1p3.pngycQap3.png

Μαιρούλα προσπαθησε το οσο εσυ μπορείς και αντεχεις, δεν υπαρχει πανακεια, το σημαντικο ειναι η μητερα να ειναι σε καλη κατασταση και κυριως καλη ψυχολογια...

Μην στεναχωριεσαι για τίποτα και ΜΗΝ αφησεις κανενα να σε γεμισει τυψεις ή να σε κατευθυνει για το τι θα κανεις!

Εμενα παντως θα ειχε πολύ γουστο να ερχονταν στα γενεθλιακια μου στις 9/5 αλλα ειναι νωρις ακομη!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...