Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερες κ απο εμενα...ειμαστε 2 ωρες πισω κ αργω ν μπω :)

κοριτσια δυσκολευομαι πολυ απο εχθες να σηκωθω κ να περπαρησω, νιωθω τοσο βαρος χαμηλα...ποτε θα βγει επιτελους αυτο το παιδι

Σιγουρα εχεις βαρεθει να το ακους αλλα υπομονη............εισαι πολυ κοντα....:cool:

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σε ολες!!!!!!

Ειχα ξυπνησει απο τις 6, κοιμηθηκα ευτυχως παλι κατα τις 9 και σηκωθηκα πριν λιγο στις 11. Απο εχθες το βραδυ νιωθω κι εγω το μωρο να εχει κατεβει πολυ και τη κοιλια να βαραινει προς τα κατω..κι εκανε κατι εντονες κινησεις που με ποναγε και νομιζα οτι θα βγει απο κατω...Σκεφτομαι μηπως εχει εμπεδωθει...Εχω αποψε ραντεβου με το γιατρο να δουμε τι εχει κανει...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

sue στο ευχομαι να σου εχει εμπεδωθει...εμενα το εχει κανει εδω κ καιρο γι αυτο τρελλαινομαι...δεν εχει αλλο κατω....δεν εχει αλλο χωρο...γιατι δε βγαινειιιιι χαχαχα

χαχαχα! δικιο εχεις, γιατι δεν βγαινει? τοσο πολυ εχει βολευτει εκει κατω? δεν τον στενευει ο χωρος να βγει λιγο παραεξω να παρει αερα?

7/5 που εχεις ΠΗΤ ειναι με βαση την περιοδο ή τους υπερηχους?ρωταω επειδη σου εδωσε παραταση..

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κι απο μενα!!!

για τα χθεσινα κοριτσια δεν εχω λογια...

angel να σου ζησει το μπεμπακι σου!!!!!!!!!!!

mary καλως μας ηρθες....

περιμενουμε foto απο τον μικρουλη...;)

fairy ΥΠΟΜΟΝΗ κοριτσακι...εφτασε ο καιρος....

εγω κοριτσια καλα αλλα πολυ τρεξιμο...

πλενω τα ρουχαλακια αυτες τις μερες και ολοκληρωνω το δωματιο...

την βαλιτσα ακομα δεν την εχω τελειωσει.....:shock: βριστε με....

αλλα προσπαθω να αποφασισω τι πυζαμακια θα παρω,τα νυχτικακια δεν με βολευουν αλλα μαλλον ειναι τα μονα καταλληλα για τον θηλασμο...

εσεις τι εχετε απο πυζαμακια???

δεν βρισκω πουθενα φανελακια με κουμπακια....:confused:

καμια ιδεα???

ο μικρος εχει περιορισει τις κινησεις,μαλλον αρχισε να στιμωχνεται και την αλλη βδομαδα παω για καρδιοτοκογραφημα...

εμενα μου ειπε να το κανω...

για να δουμε.................;)

φιλιαααα

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Γεια σας κορίτσια!

Πώς είστε;

Συγνώμη για χθες που εξαφανίστηκα έτσι, αλλά ο μπόμπιρας είναι απαιτητικός και με ζητούσε.

να σου ζησει κουκλιτσα μου κ απο "κοντα00020396.gifπως τα πατε τα δυο σας? πες μας τα παντα :tongue::tongue::tongue:

sig.asp?img=ad1

88M1p3.pngycQap3.png

fairy μου???εσενα ποσο σου εδωσε παραταση? εμενα μεχρι 15...αλλιως 17 θα μπουμε για προκληση.βεβαια την αλλη τεταρτη (12του μηνα)θα με ξαναεξετασει )

αυτο που μου εχει πει ειναι οτι το ανωτερο που σε αφηνουν ειναι 2 βδομαδες. τη τριτη εχω ραντεβου αν δεν εχω γεννησει. αλλα δε θα με βαλει κατευθειαν με το φαρμακο ειπε...πρωτα θα μου βαλει κατι υποθετα στο τραχηλο να μαλακωσει κ μετα βλεπουμε.....

Γεια σας κορίτσια!

Πώς είστε;

Συγνώμη για χθες που εξαφανίστηκα έτσι, αλλά ο μπόμπιρας είναι απαιτητικός και με ζητούσε.

καλε μη ζητας συγνωμη...εννοειται πως το μικρο σου σε εχει αναγκη κ πρεπει να εισαι εκει...:D

Διαφημίσεις

αυτο που μου εχει πει ειναι οτι το ανωτερο που σε αφηνουν ειναι 2 βδομαδες. τη τριτη εχω ραντεβου αν δεν εχω γεννησει. αλλα δε θα με βαλει κατευθειαν με το φαρμακο ειπε...πρωτα θα μου βαλει κατι υποθετα στο τραχηλο να μαλακωσει κ μετα βλεπουμε.....

οποτε αν καταλαβα καλα θα σε εξετασει κ αναλογα με την πορεια σου η σε αφηνει κιαλλο η σε αρχιζει με υποθετο . ε κοντα εισαι κ εσυ :tongue: μας βλεπω να γενναμε μαζι ....ολες οι ημερομηνιες μας ειναι ιδιες

:tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

mary καλως μας ηρθες....

περιμενουμε foto απο τον μικρουλη...;)

εγω κοριτσια καλα αλλα πολυ τρεξιμο...

πλενω τα ρουχαλακια αυτες τις μερες και ολοκληρωνω το δωματιο...

την βαλιτσα ακομα δεν την εχω τελειωσει.....:shock: βριστε με....

αλλα προσπαθω να αποφασισω τι πυζαμακια θα παρω,τα νυχτικακια δεν με βολευουν αλλα μαλλον ειναι τα μονα καταλληλα για τον θηλασμο...

εσεις τι εχετε απο πυζαμακια???

δεν βρισκω πουθενα φανελακια με κουμπακια....:confused:

καμια ιδεα???

Ευχαριστώ για τις ευχές και ανταποδίδω με τις καλύτερες! Με έναν πόνο!

Όσον αφορά τις νυχτικές και τις πιτζάμες εγώ θα πρότεινα να έχεις κι από τα δύο. Εγώ που έκανα καισαρική, τις δύο πρώτες μέρες φορούσα νυχτικές και μετά πιτζάμες. Υπάρχουν πιτζάμες με κουμπιά από πάνω μέχρι κάτω. Σίγουρα θα βρεις. Όσον αφορά τα φανελάκια δεν νομίζω ότι θα σου χρειαστούν. Έχει τόση ζέστη στα μαιευτήρια που δεν αντέχεις ούτε το δέρμα σου!

να σου ζησει κουκλιτσα μου κ απο "κοντα00020396.gifπως τα πατε τα δυο σας? πες μας τα παντα :tongue::tongue::tongue:

Ευχαριστώ πάρα πολύ Ριτάκι μου!

Με το καλό και σε σένα! :D

Τι θέλεις να σου πω;

Εν τάχει : μπήκα Πέμπτη με ραντεβού για καισαρική (λόγω ιστορικού). Γέννησα έναν ασπρούλη 2800 γρ. και πλέω σε πελάγη ευτυχίας! Είχα θεαματική ανάρρωση (την Παρασκευή το μεσημέρι έκανα ντουζάκι μόνη μου και έκοβα βόλτες στους διαδρόμους). Τώρα είμαστε σπίτι και έχουμε ένα καλό πρόγραμμα. Μόνο το βράδυ ο Γούντι ξυπνάει στη μία και ζουζουνίζει έως τις τρεις - τέσσερις.

Αυτά!

2522daf9de.png

swGop2.png

οποτε αν καταλαβα καλα θα σε εξετασει κ αναλογα με την πορεια σου η σε αφηνει κιαλλο η σε αρχιζει με υποθετο . ε κοντα εισαι κ εσυ :tongue: μας βλεπω να γενναμε μαζι ....ολες οι ημερομηνιες μας ειναι ιδιες

:tongue::tongue:

μαλλον καπως ετσι....να σου πω την αληθεια δεν της εδωσα πολυ σημασια τη περασμενη βδομαδα που με ειδε γιατι ημουν σιγουρη πως θα γενναγα :D:D:D

λες ριτακι να γεννησουμε μαζι? χεχε

εσυ γενικα πως νιωθεις? δε θυμαμαι αν εσενα εχει κατεβει ολο κατω

Την Τετάρτη γεννάς!!! :D:D:D

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...