Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ασε, είμαι κι εγώ πολύ σοκαρισμένη. Γνωρίζω δύο από τους υπαλλήλους που κρεμόντουσαν από τα μπαλκόνια...

Και φοβάμαι ότι αυτό που είδαμε σήμερα είναι μόνον η αρχή. Όσο εξακολουθεί η ατιμωρησία σε αυτό το κράτος, θα δούμε και χειρότερα...

Τι λες τωρα???Οταν ακουγα τα νεα σκεφτομουν ποση αγωνια και πανικο μπορει να ενιωθαν οσοι ειχαν δικους τους ανθρωπους που δουλευαν στη συγκεκριμενη τραπεζα...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσια εδω κ εγω....για οσα εγιναν Ελλαδα δεν εχω λογια....μπορω να πω πολλα αλλα προτιμω να αρκεστω στα λιγα....

α!!!! κ δε γεννησα ακομαχαχαχ

Γεια σου fairy!!!!! Kι ο δικος σου ο μικρος φαινεται θελει να δεσει ακομη, να βγει αντρακι!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Γεια σου fairy!!!!! Kι ο δικος σου ο μικρος φαινεται θελει να δεσει ακομη, να βγει αντρακι!!

ή θα μου βγει Αγγλος στην ωρα του με τη κουπα τσαι στο χερι ή ετοιμος για φανταρος....να παρω κ μια κολυνος αυριο να τον ξυρισω μολις βγει :D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

φυγατε ολες ε...ε ειναι κ 1.30 στην Ελλαδα...χμμμμ...παω να φτιαξω ενα γαλα να πιω...εχω τσιμπηματα σε ολη τη κοιλια αποψε κ πολυυυ πιεση κατω....πφφφφ...μονη μυ μιλαω....εφυγαααα :D

Καλημέρα.Πάλι δεν σας πρόλαβα το βράδυ.

Μary να σου ζήσει ο μικρός, να τον χαίρεσαι.

Μάλλον μόνο εγω ξυπνάω νωρίς. Ο καιρός το πρωί εδώ ήταν χάλια, έβρεχε. Άμα δω οτι ανοίγει θα βγω να περπατήσω.

Είχε καμία νέα από τη Νατάσα;

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Καλημερα-καλημερα, πρωινη και εγω!!!!

Ευτυχως εδω εχει λιακαδα, μηπως και ξεκουνηθω να περπατησω λιγο. Το πρωι βαριεμαι μονη μου και το βραδυ εχω βαρυνει και δεν εχω ορεξη.

Που ειστε βρε κοριτσιαααααααααα...................

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

καλημερες κ απο εμενα...ειμαστε 2 ωρες πισω κ αργω ν μπω :)

κοριτσια δυσκολευομαι πολυ απο εχθες να σηκωθω κ να περπαρησω, νιωθω τοσο βαρος χαμηλα...ποτε θα βγει επιτελους αυτο το παιδι

καλημερα κοριτσακια μου :tongue: ελιωσα στον υπνο κ σηκωθηκα μουσκεμα στον ιδρωτα. εσεις τι μου κανετε? τι ειδα εχτες?μπηκε η mary poppins?!ειναι καλα κ αυτη κ το αντρακι της!!!!!!τι ωραια!!!!!!!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...