Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , dec-e είπε:

Κ οι δικές μου ήταν day 6 κ μια χαρά ήταν. Επίσης κ οι c δίνουν εγκυμοσύνης, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έχει στο Instagram ο embryomanofficial, γενικά ανεβάζει πολυ ενδιαφέροντα άρθρα 

Εγω τελικα μετα λύπης διαπιστώνω τις τελευταιες μερες που γράφουμε για τις αξιολογήσεις και τη βαθμολόγηση των βλαστοκυστεων οτι κακως μας δινουν βαθμολογιες.. θα επρεπε η αξιολόγηση να γινεται μονο με λεξεις, μετρια ,μετρια προς καλη, αριστη κλπ... Πραγματικα μονο ψυχολογικα μας ριχνουν οταν αποτυγχάνουν οι "αριστες" ενω τελικα επιστημονικα εχουν δωσει μωρα και οι ΒΒ και οι ΒC και οι 6ης μερας .. και εφοσον το υποστηριζουν και εμβυολογοι αυτο κιολας..

Εγω προσωπικα εχω επηρεαστεί όπως ολες μας.. εφόσον τις κανουμε που τις κανουμε τις εμβρυομεταφορες πρέπει να πηγαινουμε με το ιδιο συναισθημα σε ολες! Ενα γερο χειροκρότημα παντως σε ολες τις "μετριες" που εγιναν μωρακια και σπανε τα στερεοτυπα!!! Ευχομαι σε περισσοτερες απο εδω κ περα..

Αλλα θεωρω οτι θα επρεπε να γινεται αξιολόγηση μονο στις ελεγμενες μεσω προεμφυτευτικου.. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ηρθα κοριτσακια μου , σε λιγο θα παω στην μανα μου .... λοιπον....

ο μικρος καλα, θα με αφησει ο γιατρος μεχρι κ τις 15 του μηνα κ αν δεν γεννησω παμε 17 περιπου για προκληση ..... ειπε οτι αν περπαταω καθε μερα τπυλαχιστον ενα μισαωρο ο μικρος θαρθει μονος του. την αλλη τεταρτη ωστοσο μου ειπε να ξαναπαω να με δει .....

αυταααααααααααα

μου ειπε να μην ειμαι ανυπομονη γιατι το να ερθει φυσικα ειναι το πιο υγιες

88M1p3.pngycQap3.png

Γεια σας μανουλες Μαιου!!!

Ημουνα και γω Μαιου (14/5) αλλα εγινα Απριλιου τελικα! Γεννησα 22/4 και ολα μια χαρα! Δεν περιγραφεται η ευτυχια!!! Ευχομαι υγεια και ευτυχια σε σας και στα μωρακια σας!:)

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ !!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Γεια σας μανουλες Μαιου!!!

Ημουνα και γω Μαιου (14/5) αλλα εγινα Απριλιου τελικα! Γεννησα 22/4 και ολα μια χαρα! Δεν περιγραφεται η ευτυχια!!! Ευχομαι υγεια και ευτυχια σε σας και στα μωρακια σας!:)

Να σου ζησει το αγγελακι σου angel!!!!!Να γεμιζει τη ζωη σου ευτυχια!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

ηρθα κοριτσακια μου , σε λιγο θα παω στην μανα μου .... λοιπον....

ο μικρος καλα, θα με αφησει ο γιατρος μεχρι κ τις 15 του μηνα κ αν δεν γεννησω παμε 17 περιπου για προκληση ..... ειπε οτι αν περπαταω καθε μερα τπυλαχιστον ενα μισαωρο ο μικρος θαρθει μονος του. την αλλη τεταρτη ωστοσο μου ειπε να ξαναπαω να με δει .....

αυταααααααααααα

μου ειπε να μην ειμαι ανυπομονη γιατι το να ερθει φυσικα ειναι το πιο υγιες

Μπραβο κοριτσακι, καλα το μπεμπακι! Ηρεμησε λοιπον και θα ερθει οταν ειναι ετοιμο!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

:-Pγεια σας κοριτσακια θα ηθελα να σας ευχαριστησω ολες για τις ευχες σας και για την συμπασταση που μου δειξατε.Σας ευχομαι σε οσες δεν εχετε γεννησει με το καλο να αγκαλιασετε τα αγγελουδια σας και σε οσες εχετε τα μωρακια σας να τα αγαπατε πολυ πολυ και καλο κουραγιο γιατι τα ξενυχτια θα ειναι πολλα..................................................................

KOXZp3.png?6TEBkqOn

Που ειστε κοριτσαρες??

Ειδατε τι εγινε παλι στην Αθηνα?Τι φταιει ο αθωος κοσμακης να την πληρωνει?Πολυ στεναχωρηθηκα με τους ανθρωπους που εχασαν τη ζωη τους και ειδικα με την κοπελα που λενε οτι ηταν εγκυος...Τραγικο...Γιατι να την πληρωνουν παντα οι αθωοι και οι υπευθυνοι να ναι παντα θεατες?? Τι να πω... Πραγματικα σκεφτομαι σε τι αθλια κοινωνια θα μεγαλωσουμε τα παιδακια μας και αν θα μπορεσουμε να τα προστατεψουμε και να τα κρατησουμε μακρια απο ολα αυτα...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Μπόρεσα κ μπήκα κ εγώ για λίγο

Σήμερα πήγα το πρωί για non stress τελικά αφού περίμενα είχαν πολλές γέννες κ έφυγα μου είπε ο γιατρός να ξανά πάω το απόγευμα κ έτσι πήγα κ ξανά περίμενα τελικά το έκανα μετά από ώρες . πολλές γέννες σήμερα κορίτσια κουράστηκα να περιμένω . :confused:

Τώρα μου είπε την Δευτέρα να πάω 8 το πρωί μπορεί να με κρατήσει για πρόκληση ανάλογα με το non stress που θα ξανακάνω.

Κουράστηκα πολύ έβλεπα κ τα μωράκια σήμερα στην κλινική κ τρελάθηκα , μέχρι κ η γάτα μου γέννησε :D, κ μια φίλη μου που ήταν για τις 13/5 γέννησε πρωτομαγιά

Εγώ ποτεεεεεεεεεεεεεεε?:?::?::?::?:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Που ειστε κοριτσαρες??

Ειδατε τι εγινε παλι στην Αθηνα?Τι φταιει ο αθωος κοσμακης να την πληρωνει?Πολυ στεναχωρηθηκα με τους ανθρωπους που εχασαν τη ζωη τους και ειδικα με την κοπελα που λενε οτι ηταν εγκυος...Τραγικο...Γιατι να την πληρωνουν παντα οι αθωοι και οι υπευθυνοι να ναι παντα θεατες?? Τι να πω... Πραγματικα σκεφτομαι σε τι αθλια κοινωνια θα μεγαλωσουμε τα παιδακια μας και αν θα μπορεσουμε να τα προστατεψουμε και να τα κρατησουμε μακρια απο ολα αυτα...

Ασε, είμαι κι εγώ πολύ σοκαρισμένη. Γνωρίζω δύο από τους υπαλλήλους που κρεμόντουσαν από τα μπαλκόνια...

Και φοβάμαι ότι αυτό που είδαμε σήμερα είναι μόνον η αρχή. Όσο εξακολουθεί η ατιμωρησία σε αυτό το κράτος, θα δούμε και χειρότερα...

AMl8p2.png s30Tp2.png

Thenaki κουραγιο......!Κοντευεις...! Κι εσυ ritaki...σκεφτειτε οτι θα ειναι και πιο δεμενα σαν μωρα αφου θα χουν παρει ολο το μηνα και βαλε..Λεω εγω τωρα...Ειμαι 2 εβδομαδες μικροτερη απο εσας και ακομη δεν με εχει πιασει η ανυπομονησια...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...