Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

:tongue:ετσι ειμαι ηδη....ελπιζω να ξεχαστω.

annia μου για πες μου,θηλαζεις? νομιζω πως εχω ακουσει οτι οι θηλαστικες κινησεις στο στηθος,προκαλουν συσπασεις. ισχυει κατι τετοιο?

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

kαλημερα κοριτσακια ! ντυνομαι κ παω στον γιατρο, αντε να δουμε τι θα μου πει . μετα λογικα θα περαω απτην μανα μου οποτε προς βραδακι θα σας εχω μαλλον νεα! εως τοτε μην γεννησει καμια σας....να με περιμενενετε!!!!! 00020318.gif000203D4.gif

sig.asp?img=ad1

88M1p3.pngycQap3.png

kαλημερα κοριτσακια ! ντυνομαι κ παω στον γιατρο, αντε να δουμε τι θα μου πει . μετα λογικα θα περαω απτην μανα μου οποτε προς βραδακι θα σας εχω μαλλον νεα! εως τοτε μην γεννησει καμια σας....να με περιμενενετε!!!!! 00020318.gif000203D4.gif

sig.asp?img=ad1

Μακαρι να μας φερεις καλα νεα rita!!! Φιλια πολλα!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Καλημέρα κορίτσια. Το βράδυ βλέπω όλο αϋπνίες είστε και όλο καθυστερημένα διαβάζω. Εγω μετά τις 11 μετα βιας κρατιέμαι όρθια γιατί ξυπνάω κατά τις 7 (συνήθεια). Δεν είναι κανένα νέο από την Νατάσα. εύχομαι να πήγαν όλα καλά και να κρατάει ήδη τον γιό της. Καλά νέα και για σένα Ριτάκι.

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Εγώ έχω αύριο γιατρό, το προγραμματισμένο βδομαδιάτικο ραντεβού. Βέβαια αργώ ακόμη αλλά τουλάχιστον ελπίζω να έχει εμπεδωθεί η μικρή μου γιατί νιώθω λιγότερη πίεση ψηλά στην κοιλιά. Να ρωτήσω κάτι, έχετε κάνει όλες καρδιοτοκογράφημα στον έννατο? Εμένα ο γιατρός μου με είπε οτι δεν χρειάζεται εφόσον το παιδί είναι μια χαρά και μόνο αν φτάσω στην ΠΗΤ θα κάνουμε.

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ έχω αύριο γιατρό, το προγραμματισμένο βδομαδιάτικο ραντεβού. Βέβαια αργώ ακόμη αλλά τουλάχιστον ελπίζω να έχει εμπεδωθεί η μικρή μου γιατί νιώθω λιγότερη πίεση ψηλά στην κοιλιά. Να ρωτήσω κάτι, έχετε κάνει όλες καρδιοτοκογράφημα στον έννατο? Εμένα ο γιατρός μου με είπε οτι δεν χρειάζεται εφόσον το παιδί είναι μια χαρά και μόνο αν φτάσω στην ΠΗΤ θα κάνουμε.

Γεια σου irene! Γιορταζεις σημερα ή είναι ψευδωνυμο?

Ο δικος μου γιατρος δεν μου εχει πει τιποτα για καρδιοτοκογραφημα, ουτε τον εχω ρωτησει.Απο αλλη φιλη-πελατισσα του ξερω οτι δεν ειχε κανει, μονο την ωρα του τοκετου. Κι εγω αυριο εχω ραντεβου, να δουμε τι θα μας πει!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Το όνομα μου είναι αλλά δεν γιορτάζω σήμερα, αλλά της Χρυσοβαλάντου τον Ιούλιο. εμένα δυο φίλες μου πήγαιναν κάθε βδομάδα για καρδιοτοκογράφημα και επειδή το έκαναν σε κλινική πλήρωναν κάθε φορά

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Kαλημερα, ουτε εγω εχω κανει και ουτε προβλεπεται να κανω. Ουτε καν να με δει δεν θελει, μετα το r/v στις 36 εβδομαδες. Ειναι αναλογως το γιατρο και την πορεια της εγκυμοσυνης.

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Γεια σας μανουλες Μαιου!!!

Ημουνα και γω Μαιου (14/5) αλλα εγινα Απριλιου τελικα! Γεννησα 22/4 και ολα μια χαρα! Δεν περιγραφεται η ευτυχια!!! Ευχομαι υγεια και ευτυχια σε σας και στα μωρακια σας!:)

opGup3.png

gKjZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...