Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ξερεις που κολλαω εγω??στο γεγονος οτι υπαρχουν διαφορες πανες ,ειτε οικολογικες ειτε απλα υφασματινες,ανωτερας ποιοτητας και δεν ξερω τι υπαρχει στο εμποριο κοντα μας.καποιες πανες εχουν αναγκη απο σιδερωμα κ καποιες οχι...καποιες ενω υπαρχουν στα σαιτ τους δεν τις φερνουν πια...το ειχα ψαξει και εγω ,γιατι εκτος απο θεμα οικολογιας ,ειναι και θεμα αλλεργιων του μωρου...δεν ξεραν να μου πουν ποιο ειδος θα φερουν και τι χρειαζεται το καθενα...οποτε...εγω τα παρατησα...ασε που δεν εχω και στεγνωτηριο....και τελευταιο και κλεινω με αυτο το θεμα,δεν ξερω καν αν καποια οικολογικη που πλυθει μεν σε θερμοκρασια καλη και "καθαρισει" ,αν παραλαυτα χωρις σιδερωμα οπως λενε οτι δεν χρειαζονται καποιες ,στο θεμα υγειινης μετα θαναι οκ...στα μαγαζια και σε σαιτ η΄σε κατι μαιες πουχω ρωτησει,σαφης απαντηση δεν εχω παρει....αν καποια τις εχει χρησιμοποιησει καλα θαταν να ενημερωσει....

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια,

Αννίκο ευχαριστούμε για τη λιστα πολύ πολύ χρησιμη, εγω βαλίτσα απο την επομενη εβδομαδα λεω να φτιαξω

Προς το παρον εκανα παραγγελια ολα τα ψιψιψωνια μας και μεχρι το τελος του μηνα θα τα παραλαβω λογικα..

Με τα ρουχακια δεν ξερω τι να κανω? Δεν εχει και μεγαλη ποικιλια στην Ελλάδα!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

εγω απο ρουχαλακια πηρα μονο φορμακια για αρχη ...να δω τι αναπτυξη θα εχει κ μετα ρουχαλακια...

οσο για τις πανες εγω δε το συζητησα με τη μαια μου ....τωρα παρακολουθω κ αυτα τα μαθηματα που μας προσφεροντε εδω για τη προετοιμασια για τον τοκετο κ την αφιξη του μωρου οποτε μπορω να ρωτησω να μαθω περισσοτερα κ θα σας πω.

τωρα βεβαια....απ'οτι καταλαβα νεκταρια μου στην Ελλαδα ισως δεν ειναι τοσο διαδεδομενες οσο εδω στο εξωτερικο κ γι αυτο εχεις τους τοσους προβληματισμους...παντως ΤΗΕΝΑ ωραιο θεμα κ θα το κοιταξω καλυτερα γιατι δεν ειχα δωσει σημασια...

Καλησπερα κοριτσια,

βλεπω αρχισατε ή και τελειωσατε τα ψωνια για τα μωρουλινια, μπραβο βρε κοριτσια!!!!

Εγω δεν εχω κανει τιποτα ακομη, λεω μετα το Πασχα που θα σταματησω απο τη δουλεια, ελπιζω να προλαβω....

Αννικα πολυ χρησιμη η λιστα που μας εκανες, thanks

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

ΠΗΡΑ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΩ Κ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ

http://www.ecobaby.gr/product_info.php?products_id=365

http://www.ecobaby.gr/product_info.php?products_id=324 ΠΑΝΤΟΣ ΑΝ ΘΕΣ ΒΑΖΕΙΣ ΕΠΙΘΕΜΑ

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!!!τι κανετε?τι θα κανω που δεν μπορω να ραψω το στομα μου με τιποτα?!!!!!

εχω αρχισει και πλενω-σιδερωνω σεντονια και ρουχαλακια(ευτυχως ειχα κρατησει τα παντα απο τον πρωτο μου γιο και ετσι θα πρεπει να συμπληρωσω λιγα ακομα,γιατι τα εξοδα θα ειναι πολλα!)

ειχα κι εγω αυτη την απορια με τα νυχτικα......δε θελω να ξαναβαλω νυχτικο....τον γιο μου τον εκανα με καισαρικη και τοτε ειχα νυχτικα στο νοσοκομειο,αλλα και πιτζαμες να ειχα μετα την 2η μερα δε θα με χαλαγε καθολου!!!σαν γρια ημουν με τα νυχτικα!!!θα ρωτησω τον ιατρο μου και βλεποντας!!

αννικο πολυ χρησιμη η λιστα!!

φιλακια σε ολες τις κοιλιτσες

Ik3Qp3.png

pULlp2.png

NfPLp2.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΗΓΑ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟ Κ ΕΧΩ ΑΚΡΟΑΣΤΗΚΑ ΚΩΛΥΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΙΩΣΗ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ CLARIPEN ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ . ΠΕΡΝΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ.

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ ΣΕ ΕΓΚΥΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑ ΤΥΧΗ, ΠΕΡΝΩ Κ ΕΙΣΠΝΕΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΗΓΑ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟ Κ ΕΧΩ ΑΚΡΟΑΣΤΗΚΑ ΚΩΛΥΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΙΩΣΗ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ CLARIPEN ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ . ΠΕΡΝΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ.

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ ΣΕ ΕΓΚΥΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑ ΤΥΧΗ, ΠΕΡΝΩ Κ ΕΙΣΠΝΕΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ

Την claripen την είχα πάρει κι εγώ στις αρχές του 4ου μήνα για άλλο λόγο βέβαια, αλλά μου είχε πει ο γιατρός μου ότι τη δίνουν σε εγκύους. Καλό είναι πάντως να τον ρωτήσεις πρώτα!! Περαστικά σου εύχομαι, ολα θα πάνε καλά, μην αγχώνεσαι!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

ΑΧ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ ΕΝΑ ΑΓΧΟΣ ΜΟΛΙΣ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Κ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΝΑΣΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ . ΕΔΩ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΣΤΡΩΜΕΝΟ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 Κ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΕΙΧΝΕ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΑΕΙ ΧΑΖΕΨΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

καλημέεεεεεεεεεεεεραααααααααα κοιλουμπίτσες. Τι κάνετε ;

ΕΓΩ πήγα τράπεζα και σεβασμός 0. Πως γίνετε κάθε φορά οι από πίσω να λένε να περάσω και οι πιο μπροστά να είναι στην μούγκα!!!!!

ΕΤΣΙ μου έρχεται να αρχίσω τις κλοτσιές-μπουνιές-καρπαζιές...

1819769m0a5ifibme.gif:-D:-D:-D

THENA νιώθεις καλύτερα ;

bibis23 και εγώ από την δεύτερη μέρα πυτζάμες φόραγα.

ΟΣΟ για τις πάνες και εγώ το σκέφτομαι να πάρω 1-2 για δοκιμή. Εσείς τελικά τι θα κάνετε;

Διαφημίσεις

Έμπαινε Αννίκο!! Χώσε καμιά μπουνιά γιατί χανομαστε...!:P:p:p

Φοβερό το πάντα-νίντζα σου!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Εμένα η κοιλιά μου μεγαλώνει και ο μπέμπης ζωηρεύει!!Ανυπομονώ να πάω αύριο για το doppler να τον δούμε!

Όσο για τις οικολογικές πάνες εγώ σαν αρχάρια δεν νομίζω να τις χρησιμποποιήσω στην αρχή τουλάχιστον.Να μάθω πρώτα τις κλασικές και μετά βλέπουμε..Ασε που στην αρχή δεν θα προλαβαίνω να κάνω τίποτα, ποσο μάλλον να πλένω και να σιδερώνω επιπλέον πάνες καθε τρεις και λίγο...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

hellos girls :D

πηγαμε κ εμεις στον γιατρο μας προχθες κ ο μπεμπης γυρισε...εχει βαλει το κεφαλακι μεσα κ κατεβαινει σιγα σιγα....ειναι αρκετα μεγαλο μωρο αλλα εγω βασταω μια χαρα...ο γιατρος πιστευει θα εχω ευκολο κ γρηγορο τοκετο...εχω κ μεγαλη λεκανη οποτε θα βοηθησει...οι δουλειες στο σπιτι ειναι σε ανθιση αχαχαχα./...μεχρι κ τους τοιχους οπου θα μπει η κουνια σαπουνισα...ειμαι λιγο τρελλη με τη καθαριοτητα...τα ρουχα ετοιμα πλυμενα κ αδημονω να βγω σε αδεια σε 2 βδομαδουλες κ να απολαυσω τις διακοπες μου μεχρι να ερθει ο ταρζαν :D

Γεια σας κοριτσια, τι κανετε???

Εμείς καλά, μεγαλωνουμε, βασικα εμενα ντοπλερ μου ειπε στις 33 εβδ να κανω ο ντοκ μου..

Κατα τ αλλα ολη την ωρα χαζευω διαφορα μπλιμπλίκια...κλασικά!

Αννικο παιδί μου χωσε!!!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

hellos girls :D

πηγαμε κ εμεις στον γιατρο μας προχθες κ ο μπεμπης γυρισε...εχει βαλει το κεφαλακι μεσα κ κατεβαινει σιγα σιγα....ειναι αρκετα μεγαλο μωρο αλλα εγω βασταω μια χαρα...ο γιατρος πιστευει θα εχω ευκολο κ γρηγορο τοκετο...εχω κ μεγαλη λεκανη οποτε θα βοηθησει...

Πολύ ευχάριστα τα νέα σου!Μπράβο! Ετοιμάζεται ο ταρζάν για τη μεγάλη έξοδο!:)

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

καλημερα!!!

τι κανετε?

εμενα για doppler δεν μου ειπε τιποτα την προηγουμενη φορα που πηγαμε και ξεχασα και να τον ρωτησω...τωρα που θα ξαναπαμε θα δω...

fairymummy τελεια νεα! μαλλον εχει κι αυτος αγωνια να βγει και ετοιμαζεται...:P

thena περαστικα,πως τα καταφερες και αρρωστησες...θα ειναι μεγαλη ταλαιπωρια φανταζομαι...:rolleyes:

απο τα πραγματακια+το δωματιο του δεν εχω ετοιμασει τιποτα ακομα...

τα εχω σε τσαντες...θα πρεπει να ξεκινησω σιγα σιγα...:rolleyes:

κι εγω αρχικα θα παρω ενα πακετο απο τις μικρες πανες και βλεπουμε...

θα ηθελα να δοκιμασω κι εγω πολυ τις οικολογικες αλλα συμφωνω με την sue...στην αρχη δεν θα προλαβαινουμε να πουμε το ονομα μας...:-D

βρε κοριτσια με τα βλαστοκυτταρα τι θα κανετε?

εχω διαβασει διαφορα αλλα δεν εχω καταληξει...:confused:

ο γιατρος μου που ρωτησα ειπε ειναι καθαρα θεμα δικο μου...

δεν θελει ουτε να με αποθαρρυνει αλλα ουτε και το αντιθετο...

πολυ μπερδεμενη ειμαι...

στρωματακι για την αλλαξιερα απο που πηρατε?

πηρατε αλλαξιερα ή συρταριερα?

ακομα δεν εχω ψωνισει τα βασικα και θα τρεχω μου φαινεται...

αυτα τα μικρα σεντονακια που τα κρατας αγκαλια ή τα στρωνεις καπου για να ακουμπησεις το μωρο λεγονται χασεδες? αυτα που τα βρηκατε?

αχ,ξαφνικα αγχωθηκα...:(

φιλια σε ολες!!!!!!!!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...