Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Να σου πω την αλήθεια έχω σκεφτεί κ εγώ να μη τα μεταφέρω κ να κάνω μια προσπάθεια ετ σε τέρμα φυσικό κύκλο όπως προανέφερες. Απλα δε θέλω να τη «κάψω» τη προσπάθεια ακόμα γιατί είναι αυτό που έχει μείνει να μου δίνει ελπίδα κ με κρατάει λίγο σώας τας φρένας. 

αν είναι για ψυχολογικούς λόγους εννοείται άστα στην άκρη.

Εγώ το είπα επειδή δεν τα πιστεύεις, να τους δώσεις μια ευκαιρία πριν πας στο άλλο κέντρο. 

Γιατί πραγματικά ποτέ δεν ξέρεις. και έχουμε ακούσεις τόσες πολλές εκπλήξεις. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας μανουλες του Μαιου.δεν ξερω εαν με θυμαστε γιατι εχω μηνες να γραψω. εγω τελικα γεννησα στις 15/3 ενω ειχα πητ στις 11/5. τωρα εχω δυο πανεμορφα κοριτσακια το ενα μετα απο 34 ημερες στο σπιτι και το αλλο στην μενν στο μητερα .ειμαι ομως ευτυχισμενη πολυ:-P θελω να μαθω νεα σας. γεννησε καμια αλλη?

KOXZp3.png?6TEBkqOn

Παντως κορίτσια θα σας μαλώσω και εγώ για το τσιγάρο.

Καλα το κόψατε τόσους μήνες και θα το ξαναξεκινήσετε? μα γιατι?

το ξερω πως που και που ενα τσιγαρακι μπορεί να το θέλετε (και εγώ! καπνιζα μέχρι πέρισυ το γενναρη, 1,5 χρονο πριν, 2 πακέτα κοντά και το έκοψα μαχαιρι). όμως τα παιδια θα τα έχουμε και θα τα φροντίζουμε και μετα. δε σταματαει ο ρόλος μας τώρα! τώρα αρχίζουν τα δύσκολα που λέιε και ο Σακης ο κουκλος! ούτε στο θηλασμό αλλά ούτε και γενικά σαν εικόνα είναι ωραιο. σε κανενα παιδι δε θα αρέσει.

Άλλωστε τώρα όλος ο κόσμος το κόβει! Ασε που θα φτάσει 10? το πακέτο!

Λοιπόν κανατε ένα τεράστιο δώρο στον εαυτό σας/μας. Απαλαγίκαμε από μια βλαβερή και ηλίθια εξάρτηση. είναι πραγματικά κρίμα να το ξανααρχήσουμε!;)

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

εβαλα και εγω την ημερομ.τοκετου...

:rolleyes:natasa133...........3/5/2010 ΑΓΟΡΙ / Αρεταίειο

kounelitsa...............4/5/2010 ??????

argen.....................5/5/2010 ??????

:rolleyes:THENA.................7/5/2010 ΑΓΟΡΙ /

:rolleyes: fairymummy.........7/5/2010 ΑΓΟΡΙ /UK

:rolleyes:ψαράκι.................8/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΑΤΤΙΚΟΝ

:rolleyes:Αννικο.................8/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΛΗΤΩ 30/4

:rolleyes:rita__ki................ 8/5/2010 ΑΓΟΡΙ

:tongue:agapi0..................8/5/2010 ΚΟΡΙΤΣΙ/ΜΗΤΕΡΑ-ΚΡΗΤΗ

zeta28....................11/5/2010 ΜΗΤΕΡΑ

:tongue:B-FLY..................12/5/2010 29/5 ΚΟΡΙΤΣΙ

xrisaki.....................13/5/2010

:rolleyes:angel09................14/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΚΥΠΡΟΣ 22/4

:rolleyes:bibis23.................14/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΜΗΤΕΡΑ 26/4

:rolleyes:maanton...............15/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΙΑΣΩ

:tongue:νεκταρια...............16/5/2010 ΚΟΡΙΤΣΙ / ΛΗΤΩ 27/04

dina........................??/5/2010

KANTY.....................??/5/2010

:rolleyes:irencat.................??/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΙΑΣΩ

tarsitsa...................19/5/2010

:rolleyes:eleni1977..............19/5/2010 ΑΓΟΡΙ /ΛΗΤΩ

:rolleyes:sue......................21/5/2010 ΑΓΟΡΙ /ΙΑΣΩ

:rolleyes:Marypoppins..........21/5/2010 ΑΓΟΡΙ

:rolleyes:douar....................21/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΕΛΕΝΑ

:tongue:andith...................21/5/2010 ΚΟΡΙΤΣΙ / ΑΤΤΙΚΟ

:tongue:BABY31.................22/5/2010 ΙΑΣΩ/ΚΟΡΙΤΣΙ

:rolleyes:Babyboy................22/5/2010 ΒΟΛΟΣ

chrissag....................24/5/2010 IΑΣΩ

:tongue:marinakii86.............24/5/2010 ΚΟΡΙΤΣΙ /

doradoremi................25/5/2010

:rolleyes:mpoumpou.............27/5/2010 ΙΑΣΩ

rani.........................27/5/2010 ΙΑΣΩ

koritsaki9200.............27/5/2010

irene.pap..................27/5/2010

:tongue:3xmama................28/5/2010 ΜΟΝΑΧΟ

zoe26......................28/5/2010 panepistimiako larisas

:rolleyes:pasxalitsa v...........28/5/2010 ΑΓΟΡΙ /

:rolleyes:vickygirl79.............31/05/2010 νοσοκομείο ΚΑΣΤΟΡΙΑ

37χαζομαμάδες

18 ΑΓΟΡΙΑ

7 ΚΟΡΙΤΣΙΑ

12 ?????

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Έβαλα και τη Ζέτα!

:rolleyes:natasa133...........3/5/2010 ΑΓΟΡΙ / Αρεταίειο

kounelitsa...............4/5/2010 ??????

argen.....................5/5/2010 ??????

:rolleyes:THENA.................7/5/2010 ΑΓΟΡΙ /

:rolleyes: fairymummy.........7/5/2010 ΑΓΟΡΙ /UK

:rolleyes:ψαράκι.................8/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΑΤΤΙΚΟΝ

:rolleyes:Αννικο.................8/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΛΗΤΩ 30/4

:rolleyes:rita__ki................ 8/5/2010 ΑΓΟΡΙ

:tongue:agapi0..................8/5/2010 ΚΟΡΙΤΣΙ/ΜΗΤΕΡΑ-ΚΡΗΤΗ

:tongue:zeta28....................11/5/2010 ΜΗΤΕΡΑ/ 15/3

:tongue:B-FLY..................12/5/2010 29/5 ΚΟΡΙΤΣΙ

xrisaki.....................13/5/2010

:rolleyes:angel09................14/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΚΥΠΡΟΣ 22/4

:rolleyes:bibis23.................14/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΜΗΤΕΡΑ 26/4

:rolleyes:maanton...............15/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΙΑΣΩ

:tongue:νεκταρια...............16/5/2010 ΚΟΡΙΤΣΙ / ΛΗΤΩ 27/04

dina........................??/5/2010

KANTY.....................??/5/2010

:rolleyes:irencat.................??/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΙΑΣΩ

tarsitsa...................19/5/2010

:rolleyes:eleni1977..............19/5/2010 ΑΓΟΡΙ /ΛΗΤΩ

:rolleyes:sue......................21/5/2010 ΑΓΟΡΙ /ΙΑΣΩ

:rolleyes:Marypoppins..........21/5/2010 ΑΓΟΡΙ

:rolleyes:douar....................21/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΕΛΕΝΑ

:tongue:andith...................21/5/2010 ΚΟΡΙΤΣΙ / ΑΤΤΙΚΟ

:tongue:BABY31.................22/5/2010 ΙΑΣΩ/ΚΟΡΙΤΣΙ

:rolleyes:Babyboy................22/5/2010 ΒΟΛΟΣ

chrissag....................24/5/2010 IΑΣΩ

:tongue:marinakii86.............24/5/2010 ΚΟΡΙΤΣΙ /

doradoremi................25/5/2010

:rolleyes:mpoumpou.............27/5/2010 ΙΑΣΩ

rani.........................27/5/2010 ΙΑΣΩ

koritsaki9200.............27/5/2010

irene.pap..................27/5/2010

:tongue:3xmama................28/5/2010 ΜΟΝΑΧΟ

zoe26......................28/5/2010 panepistimiako larisas

:rolleyes:pasxalitsa v...........28/5/2010 ΑΓΟΡΙ /

:rolleyes:vickygirl79.............31/05/2010 νοσοκομείο ΚΑΣΤΟΡΙΑ

38 χαζομαμάδες

18 ΑΓΟΡΙΑ

9 ΚΟΡΙΤΣΙΑ (Η Ζέτα έχει 2!)

12 ?????

uDLqp1.png

καλησπερα σε ολες τις κοιλιτσες....

εμεις τελικα γυρισαμε χτες το απογευμα οπως αναμενομενο..μας εβγαλαν τη ψυχη...ολα τελεια!ο ικτερος εχει πεσει στα πατωματα..το χρωμα τελειο επισης..και ολα αυτα απο την προηγουμενη μερα..απλως την κραταγαν για εξτρα σιγουρια...κατα τα αλλα,συνεχιζουμε το ωραιο προγραμμα του μαιευτηριου...κοιμομαστε καλα..ξυπναμε καθε 3 ωρες περιπου...τρωμε επισης καλα..οι θηλες σε κατασταση σουπερ..δεν γκρινιαζουμε καθολου προς το παρον για τπτ...ψευτογελαμε...ψευτοχαζευουμε τη μαμα κ το μπαμπα..εχουμε πολυ νευρο μεσα μας..στεκομαστε με το κεφαλι ορθιες και το γυριζουμε γυρω γυρω ψαχνοντας ή απλως στεκοντας..ριξαμε κ το πρωτο κλαμμα μας βεβαια....ωραιο κλαμμα..οχι τσιριδα σαν νιαουρισμα ...βαλαμε ορους κλπ στη μυτη κ ματια και ενοχληθηκαμε...μας επεσε κ ο αφαλος χτες βραδυ...δεν προλαβαμε ουτε καν μπανιο να κανουμε....απο κακα ,οπως σας ταχα πει....μιλαμε για πολυ σκατουλιθρα......μας κατουρησε κ την ωρα που την πλεναμε..κ ο αντρας μου μουσκεμα μεχρι κατω ,αφου ως κοριτσακια βρεχουμε προς τα κατω....αυτα....παω για να φρεσκαριστω....μιας κ τωρα κοιμηθηκε...φιλια...

ΑΝΝΙΚΟ..........εψαξα αλλα δεν σε βρηκα...υπηρχαν πολλες που γεννησαν την 30/04 αγορακι και δεν μπορουσα να γυρισω ολα τα δωματια για να σε ψαξω.........φιλια και τα λεμε συντομα απο δαφνη μερια πλεον.....

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

να μαι κι εγω...Ζετα να σου ζησουν τα μπεμπακια σου παντα γερα και ευτυχισμενα!!!

Εκανα το πεντικιουρ μου και επεστρεψα δρυμιτερη!

Σχετικα με το τσιγαρο - εγω το εκοψα μαχαιρι οταν πηρα την χοριακη στα χερια μου...

Δεν εχω καπνισει ουτε μισο απο τοτε, δεν εχω στερητικα συνδρομα ή νευρα...

Ομως γενικως ποτέ δεν λέω ποτέ στη ζωη μου, δεν ξερω αν θα το αναζητησω ξανα και δεν θελω να προκαθοριζω πραγματα!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Γεια σας κοριτσακια!!!

Ζετα καλως ήρθες!!! Να σου ζησουν τα κοριτσακια σου!!! :tongue::tongue:Με το καλο να ερθει σπιτι και η δευτερη!!! και σκεφτομουν τελευταια που πηγε το κοριτσι με τα διδυμακια... Από τη λιστα μπορεις να δεις ποιες εχουν γεννησει, μενουμε αρκετες ακομη...

Agapi με το καλο να γεννησεις την Παρασκευη!Ολα θα πανε καλα, να σκεφτεσαι θετικα!!!:D

Νατασσα κι εσυ με το καλο μεχρι αυριο, φανταζομαι να ξεμυτισει ο μπομπιρας!!!:rolleyes:Συμφωνω μαζι σου για το τσιγαρο, ευκαιρια να το κοψετε μαχαιρι..Βεβαια μιλαω εκ του ασφαλους γιατι δεν καπνιζα ποτε, αλλα με αρκετη επιμονη ισως τα καταφερετε...

Μαρακι να σου ζησει το μωρακι σου!! :P:p:p:p:p:p:p:p

Νεκταρια, να την χαιρεσαι την μικρουλα σου!!!Μια χαρα ακουγεται, καλουλα!!!:tongue:

Φιλια στις υπολοιπες!!!

Σημερα δεν εκανα τιποτα ουσιαστικό, ειχα παρεα για καφε την κολλητη μου με την 6 μηνων κορη της, οπου μετα ήρθαν και οι αντρες μας και φαγαμε όλοι παρεα και περασε ευχαριστα η ωρα... Δεν εχω πλυνει ομως ακομη τα ρουχα του μωρου και περνουν οι μερες...Αυριο πρεπει οπωσδηποτε να πληθουν!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

να μαι κι εγω...Ζετα να σου ζησουν τα μπεμπακια σου παντα γερα και ευτυχισμενα!!!

Εκανα το πεντικιουρ μου και επεστρεψα δρυμιτερη!

Σχετικα με το τσιγαρο - εγω το εκοψα μαχαιρι οταν πηρα την χοριακη στα χερια μου...

Δεν εχω καπνισει ουτε μισο απο τοτε, δεν εχω στερητικα συνδρομα ή νευρα...

Ομως γενικως ποτέ δεν λέω ποτέ στη ζωη μου, δεν ξερω αν θα το αναζητησω ξανα και δεν θελω να προκαθοριζω πραγματα!

σε ευχαριστω πολυ.εσυ γεννησες?

KOXZp3.png?6TEBkqOn

zetaki να σου ζησουν οι ζουζουνιτσες σου :tongue: κ γρηγορα ολοι μαζι ...με το καλο να δεχτειτε κ την αλλη μπεμπουλα σπιτι σας.

τι ομορφες μερες ειναι αυτες ρε κοριτσια? ....κ μεις με την κοιλουμπα!ελεος!

sue μου αρχισε να πλενεις, οχι τιποτα αλλο μην ανεβει κι αλλο η θερμοκρασια...θαχουμε τις ορμονες μας.... πακετο θα ειναι :tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Γεια σας κοριτσακια!!!

Ζετα καλως ήρθες!!! Να σου ζησουν τα κοριτσακια σου!!! :tongue::tongue:Με το καλο να ερθει σπιτι και η δευτερη!!! και σκεφτομουν τελευταια που πηγε το κοριτσι με τα διδυμακια... Από τη λιστα μπορεις να δεις ποιες εχουν γεννησει, μενουμε αρκετες ακομη...

Agapi με το καλο να γεννησεις την Παρασκευη!Ολα θα πανε καλα, να σκεφτεσαι θετικα!!!:D

Νατασσα κι εσυ με το καλο μεχρι αυριο, φανταζομαι να ξεμυτισει ο μπομπιρας!!!:rolleyes:Συμφωνω μαζι σου για το τσιγαρο, ευκαιρια να το κοψετε μαχαιρι..Βεβαια μιλαω εκ του ασφαλους γιατι δεν καπνιζα ποτε, αλλα με αρκετη επιμονη ισως τα καταφερετε...

Μαρακι να σου ζησει το μωρακι σου!! :P:p:p:p:p:p:p:p

Νεκταρια, να την χαιρεσαι την μικρουλα σου!!!Μια χαρα ακουγεται, καλουλα!!!:tongue:

Φιλια στις υπολοιπες!!!

Σημερα δεν εκανα τιποτα ουσιαστικό, ειχα παρεα για καφε την κολλητη μου με την 6 μηνων κορη της, οπου μετα ήρθαν και οι αντρες μας και φαγαμε όλοι παρεα και περασε ευχαριστα η ωρα... Δεν εχω πλυνει ομως ακομη τα ρουχα του μωρου και περνουν οι μερες...Αυριο πρεπει οπωσδηποτε να πληθουν!

Σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου.ειχα πολυ ασχημη πορεια στην εγκυμοσυνη μου.Αρχικα μου δημιουργηθηκε ζαχαρω και μετα πιεση και εκει που πιστευα πως τα προβληματα θα σταματουσαν εκει να σου και ενα παθολογικο ντοπλερ οπου ελεγε πως το ενα μωρο δεν αναπτυσοταν καθολου. Μετα απο 1 ωρα βρισκομουν στο χειρουργειο στο μητερα με τον γιατρο μου να μου λεει "και τωρα ζαχαρουλα ο θεοσ βοηθος"και εγω να μην εχω σταματησει να κλαιω. Τελικα γεννησα την μια 850 γρ και την αλλη 1490γρ. η μικρη ειναι 51 ημερες στην εντατικη και ακομα εχουμε πορεια

KOXZp3.png?6TEBkqOn

zetaki να σου ζησουν οι ζουζουνιτσες σου :tongue: κ γρηγορα ολοι μαζι ...με το καλο να δεχτειτε κ την αλλη μπεμπουλα σπιτι σας.

τι ομορφες μερες ειναι αυτες ρε κοριτσια? ....κ μεις με την κοιλουμπα!ελεος!

sue μου αρχισε να πλενεις, οχι τιποτα αλλο μην ανεβει κι αλλο η θερμοκρασια...θαχουμε τις ορμονες μας.... πακετο θα ειναι :tongue:

σε ευχαριστω πολυ και σου ευχομαι συντομα να κρατησεις το μωρακι σου αγκαλιτσα γιατι εγω ακομα δεν το εχω παρει αγκαλια το μικρο μου:(

KOXZp3.png?6TEBkqOn

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...