Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 46 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Σε νιώθουμε μόνο αυτό θα πω. Πάρε  το χρόνο σου να ημερήσεις και Μέρα με την μέρα θα είσαι καλύτερα. Ότι θέλεις μας στέλνεις. ♥️

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αυτος ο βηχας μηπως ειναι αλλεργικος μπουμπου? το λεω επειδη εχουν αρχισει οι αλλεργιες της ανοιξης

κ εγω βηχω ,λιγακι ομως....αλλα νομιζω φταιει που εκανα 2-3 τσιγαρα αυτες τις μερες:oops:

αχ fairy μου μην λες για την μεση.... ουτε να σηκωθω απτο κρεββατι μπορω(εχω κ το γονατο μου εντομεταξυ) ερειπια καταντησαμε...ελεος!

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν εχω ιδεα Ριτακι μου, γενικα δεν εχω αλλεργιες αλλα αβυσσος η ψυχη της εγκυούλας...

Παντως ειλικρινα δεν παλευεται καθε τρεις και λιγο να αναταραζομαι και εγω και ο μπεμπης μου!!! Τον εχω πριξει τον καημενο γκουχ και γκουχ!!!

Εγω το καπνισμα το εχω κοψει μαχαιρι, αλλα δεν ξερω αν θα συνεχισω να μην καπνιζω οταν γεννησω με το καλο, δεν εχω στερητικα, αλλα μου λειπει μαζι με τον καφε ή το κρασακι

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

@_mpoumpou_ Να παρακαλάς να σου έχει περάσει εωσότου γεννήσεις. Αν βήχεις θα τραντάσσονται τα ράμματα και θα υποφέρεις...Την έχω πάθει...

Όσο για το τσιγάρο, κι εγώ περιμένω πώς και πώς να καπνίσω με το καφεδάκι μου. Αλλά θα πρέπει να περιμένουμε ακόμη καθώς έχουμε και θηλασμό μπροστά μας...

AMl8p2.png s30Tp2.png

Διαφημίσεις

0002031F.gifγεννησε τελικα το μαρακι !!!!!!!! το πρωι στις 9΄30 μια μπεμπαρα 3.500 κιλα........... ευκολος κ γρηγορος τοκετος (οπως λενε τα κοριτσια διπλα(μαμαδες Απριλιου) ΝΑ ΤΗΣ ΖΗΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ !!!!!!!!!!!!!!!!000203FB.gif

sig.asp?img=ad1

88M1p3.pngycQap3.png

γεια σας τι μου κανετε?ριτακι ολα καλα τιποτα ακομα και εσυ?και εγω μια απο τα ιδια !για τις μανουλες που γεννησαν τους ευχομαι να τους ζησουν τα μπεμπακια τους και πραγματικα καθε ευτηχια στην καινουρια τους ζωη!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια σας τι μου κανετε?ριτακι ολα καλα τιποτα ακομα και εσυ?και εγω μια απο τα ιδια !για τις μανουλες που γεννησαν τους ευχομαι να τους ζησουν τα μπεμπακια τους και πραγματικα καθε ευτηχια στην καινουρια τους ζωη!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τιποτα agapi0 τιποτα.... αυριο εχω γιατρο ομως,οποτε φανταζομαι νεακια θα εχω.

οσο για σενα δεν θελω να σε απογοητευω,αλλα νωρις δεν ειναι ?

υπομονη θελει..... οχι οτι εγω το κατεχω το αθλημα....αλλα λεμε

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

τι νωρις καλε ???????η υπογραφη κολλησε στις 29 την ιδια π.η.τ εχουμε!την παρασκευη με βαζει μεσα 6 30 το πρωι!;)

ωχ με συνχωρεις....... γκαφα!

ε τοτε εσυ εισαι στην τελικη ευθεια!

σε εξετασε κ τελικα θα σου βαλει τεχνιτους πονους? με φυσιολογικο τοκετο ? εμενα αυριο η θα μου δωσει καμια βδομαδα παραταση η θα μου κλεισει κ μενα ραντεβου

88M1p3.pngycQap3.png

δεν πειραζει καλη μ!χαχαδεν με αφηνει παραπανω τεχνιτους πονους θα μου βαλει και μαλλον θα κανω επισκλιριδειο!!!γιατι θα σου δωσει παραταση?

δεν ξερω μια υποθεση κανω.επειδη αποτι εχω διαβασει εδω μεσα, το συνηθιζουν καποιοι γιατροι. εγω φυσικα δεν θελω,αν με ρωτησεις... ελπιζω να μου κλεισει ενα ραντεβου (το πολυ μεχρι την δευτερα) να τελειωνουμε επιτελους! αντε να γινει η συναντηση με τον μικρο γιατι εχω φρικαρει :shock::shock::shock::shock:

εσυ πως νιωθεις?

88M1p3.pngycQap3.png

ευχομαι να πανε ολα καλα!!!!!

νοιωθω περιεργα !ανυπομονω γιατι εχω κουραστει αλλα φοβαμαι λιγο το μετα!ειδα και την εκπομπη τ0υ θεοδωρακη και μου μπαινουν στο μυαλο παιδακια με λαγοχειλα χωρις δαχτυλα και τετοια!φοβαμαι γιατι εκανα κανα τσιγαρο καθε μερα!το μονο που θελω να ειναι υγιεστατο αλλιως θα τρελαθω απο τις τυψεις!ειμαι παραλογη μονο εγω τα νοιωθω?

[sIGPIC][/sIGPIC]

na dιωξεις τις ασχημες σκεψεις απτο μυαλο σου ΑΜΕΣΩΣ.... δεν βοηθουν καθολου . αυτο που θα πρεπε να σκεφτεσαι ειναι μονο τι ομορφη φατσουλα θα εχει το μωρακι σου :tongue::tongue::tongue::tongue: κ τι υπεροχη μυρωδια

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...