Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το σπέρμα πρέπει να είναι πολύ χάλια για να μην μπορεί να βρεθεί υγιές Κ να μην μπορεί να κάνει βλαστοκυστες. Κ αυτό θα φαινόταν στο σπερμοδιαγραμμα θα είχε χαμηλό αριθμό κακό κατακερματισμό κτλ κτλ  . Τα ωάρια παίζουν πάντα τον καθοριστικό ρόλο . 

Για αυτό δεν δίνουν τόσο βάση οι γιατροί; Είχα διαβάσει και από ξένα άρθρα ότι το σπέρμα επηρεάζει την ανάπτυξη μετά την 3η μέρα. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σαςς κορίτσια!

επεστρεψα μετά από ενα 5ωρο στο αρεταιειο! εκανα 2 NST γιατι το πρώτο δεν ήταν πολύ καλό και μου είπαν να φαω κάτι και να το επαναλάβω. το δευτερο μάλλον ήταν καλύτερο αλλά δεν είμαι και σίγουρη. μετα μου έκαναν κολπική εξέταση οπου στην αρχή πονεσα παρα πολύ και έβαλα τα κλάμματα. σταματησαμε και μετά ξαναπροσπαθησε με πολύ-πολύ λάδι. μου είπαν πως το μωρο είναι αρκετα χαμηλά, ο τράχηλος είναι μαλακος αλλά δεν έχω καθόλου διαστολή. στο NST είδαμε αρκετες συσπάσεις ανωδυνεσ όμως και άτακτες.

Μετα τηλεφώνησα στο γιατρό και μου είπαν να ξαναπάω Τετάρτη πρωι.

Η μέση μου πονάει αρκετά και η καφε-κοκκινη βλέννα πρέπει να έφυγε όλη σε 3-4 δώσεις. Νομίζω πως είμαι αρκετα κοντά. Αύριο-Μεθαύριο μάλλον θα γεννήσω. έτσι αισθάνομαι

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ταλαιπωρήθηκα λιγάκι αλλά στενοχωρήθηκα και αρκετά γιατι δεν είμαι αρκετά σίγουρη ότι το NST είναι οκ!

ίσως είμαι λίγο υπερβολική γιατι και ο γιατρός (οχι ο δικος μου αλλά ενας ειδικευόμενος) αλλά και η προισταμενη μου είπαν είναι καλό. απλά έμοιαζε αρκετά με το πρώτο στο οποίο υπηρχε διαφωνεια για το αν είναι καλό ή όχι και τόσο καλό. τελοσπάντων δεν μπορώ να κάνω κάτι. περιμένω και Τεταρτη πρωι-πρωι (γιατί έχει και πορεία) πάω στο νοσοκομείο. άσε που αισθάνομαι πως ίσως πάω νωρίτερα!

Μαρακι2108 καλή επιτυχία σου εύχομαι!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Ax Νατασουλα ταλαιπωρηθηκες, αλλά δεν νομιζω οτι πρεπει να στεναχωριεσαι..Ειναι κοντα η ωρα σου, ολα θα πανε καλα!!!Ξεκουρασου και ηρεμησε!!

Fairy μου δεν ειμαι εμπειρη αλλά απο αυτα που ακουω και διαβαζω φαινεται να πλησιαζεις κι εσυ...Ξεκουρασου κι εσυ, μην τρελαινεσαι με το σπιτι!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Καλημέρα κορίτσια. Τι καλά που έχετε όλες κάποια σημάδια. Εγω ούτε πολλά υγρά ούτε πολλά πονάκια. Νατάσσα όλα καλά θα πάμε, μην αγχώνεσαι και να σκέφτεσαι θετικά και ότι το πολύ αύριο θα έχεις αγκαλιά το παιδάκι σου.

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα κοιλουμπιτσες,μανουλες κ μωρακια:tongue:

το μαρακι εχει παει στο νοσοκομειο ε? :rolleyes:ωραια ....κ αλλο μωρακι θαρθει !

καταταλλα πως μου ειστε ιο υπολοιπες?αντεχετε?

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...