Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Για αυτό δεν δίνουν τόσο βάση οι γιατροί; Είχα διαβάσει και από ξένα άρθρα ότι το σπέρμα επηρεάζει την ανάπτυξη μετά την 3η μέρα. 

Επιρεαζει αλλά στην εξωσωματική διαλέγουν τα υγιή οπότε ένας άνθρωπος με μέτριο προς καλό σπέρμα δεν θα έχει πρόβλημα στην εξωσωματική. Γενικά στους άντρες η καλή ποσότητα Κ η κινητικότητα  συνήθως δείχνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ειδικά στην εξωσωματική .  

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα!!!!!!!να ζησουν ολα τα νινακια!!!!καλα λειπω 2 εβδομαδες σχεδον!!!κ δε με ψαξατε καθολου!!!!!φτου σας!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

εγω παντως με ολα αυτα που διαβασα για τους τοκετους κ το μετα φοβηθηκα λιγακι!!!!!!δε θελω να γεννησω!!!!!!:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα!!!!!!!να ζησουν ολα τα νινακια!!!!καλα λειπω 2 εβδομαδες σχεδον!!!κ δε με ψαξατε καθολου!!!!!φτου σας!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

εγω παντως με ολα αυτα που διαβασα για τους τοκετους κ το μετα φοβηθηκα λιγακι!!!!!!δε θελω να γεννησω!!!!!!:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Γεια σου συνοδοιπορησα!!!! Αν σου πω σημερα σε σκεφτομουν και λεω λες να γεννησε κι αυτη??Γιατι η mary poppins που ειχαμε ιδια ΠΗΤ μας προλαβε....!!!!!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Νατασακι με το καλο....

κοριτσια κ εγω δεν ειμαι πολυ καλα...νυσταζω τρελλα....κοιμαμαι ολη μερα, με πεθαινει η μεση μου, ειχε μεινει 1/5 να κατεβει ο μικρος κ μαλλον κατεβηκε, αδειασε τελειως η κοιλια μου πανω, εχω αυξηση στα υγρα κ εχω κ μικρες βλεννιτσες αλλα φανταζομαι αυτα δεν ειναι η ταπα ε? αλλα νιωθω τοοοοοσο χωμα!!!!!

andith μου εχεις δικιο...ολες τις ψαξαμε εσενα οχι :(

αντε κοριτσια κοντευουμε νομιζω....

Μπουμπου αφου δε τηγανισες τη κοιλια μη γκρινιαζεις αχαχαχα

εγω μια μερα τηγανιζα κ ιδρωνα πολυ....μα τι ζεστη ειναι αυτη ελεγα....επειδη εδω στην Αγγλια εχουμε κουζινες με γκαζι ειχα παει πολυ κοντα τη κοιλια στο ματι κ ειχα αναωει χιχιχιχ...επικινδυνο πολυ ομως

Διαφημίσεις

Μπουμπου αφου δε τηγανισες τη κοιλια μη γκρινιαζεις αχαχαχα

εγω μια μερα τηγανιζα κ ιδρωνα πολυ....μα τι ζεστη ειναι αυτη ελεγα....επειδη εδω στην Αγγλια εχουμε κουζινες με γκαζι ειχα παει πολυ κοντα τη κοιλια στο ματι κ ειχα αναωει χιχιχιχ...επικινδυνο πολυ ομως

Mου φαινεται μας βαρανε οι ορμονες!!!:oops::tongue:

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

εχω κανα δυο μέρες και με ποναει ο λαιμος λιγο αλλα εχω βηχα αρκετα εντονο..

πινω κανα ζεστο να μαλακωνει γιατι τρανταζομαι...

Εχω κ λιγο βουλωμενη μυτη αλλα βαζω θαλασσονερο!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

στη βδομαδα σου μου αρχισαν κ μενα διαφορα συμπτωματα...αλλα μαλλον ηταν που εμπαινα στον 9ο...μετα ξαφνικα σταματησαν

παντως βρε παιδι μου να μη μπορουμε να το οργανωσουμε χεχε....ειδικα σε εμας που ειναια το πρωτο ψαχνομαστε πολυ χαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...