Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια!!!τι κανετε?σας διαβαζω αλλα με τον μπομπιρα δεν προλαβαινω να μπω να γραψω!!!

καντε λιγακι υπομονη....ερχετε και η σειρα σας!!!μεχρι τοτε ομως χορταστε υπνο γιατι εγω νυσταζω συνεχεια...ειναι λιγακι δυσκολα μεχρι να μπουμε σε σειρα!!!κατα τ'αλλα ειμαι πολυ χαρουμενη που εχω ολοκληρωσει την οικογενεια μου!!!

Ik3Qp3.png

pULlp2.png

NfPLp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μακαρι ! αλλιως η τεταρτη (που θα δω τον γιατρο κ φανταζομαι θα μου κλεισει ραντεβου) ειναι κοντα :tongue:

εσυ sue πως εισαι ?

Ελα, κοντευεις...! Εκανα διαλλειμμα να φαω γιατι λυποθημουσα απο την πεινα!!!!!! και να μαι παλι! Σε γενικες γραμμες καλα ειμαι, κατι συσπασουλες με πονακια εχω που και που, κατι τσιμπηματα στον κολπο και κατι φορες νιωθω τρομερη πιεση στην κυστη μου και παω στην τουαλετα αλλα τιποτα... Αργω ακομη ετσι κι αλλιως και δεν αγχωνομαι.Θελω να κλεισω εκκρεμοτητες προετοιμασιας αυτη την εβδομαδα, εχω ακομη πολλες..

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Περαστικα σου mpoumpou! Σε καταλαβαινω γιατι κι εγω ήμουν πριν 2 βδομαδες με συναχι και βηχα. Κι ακομη δεν εχω καθαρισει τελειως.. Κανε πλυσεις με αλατονερο στη μυτη και γαργαρες αν σε ποναει ο λαιμος. Βοηθαει!

Eυχαριστω κοριτσακι...

Εχω παντα στο σπιτι fysiomer που ειναι αλατονερο θαλασσης και βοηθά...

Αλλα ο βηχας δεν σταματα με τιποτα:cry: και τρανταζεται και ολη η κοιλια και φυσικα ο κακος υπνος το βραδυ εγινε πλεον χειριστος!!!

Υπομονουλα ομως και οοοοοοοοοοοολα καλα θα πανε- που θα μου παει θα περασει!:)

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

bibis + bebis !!!!!!!!!!!!!! ξερεις γλυκια μου πως ειναι οι τελευταιες μερες.... αυπνιες,κουραση,αγωνιες.......

κοιτα εσυ να χαρεις τον μπεμπερο σου κ να του ριξεις ενα ζουληγμα κ ενα φιλι για εμας :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

σε λιγες μερες ολες πια ευχομαι να μιλαμε για τα μωρακια μας κ για τα ξενυχτια με τα μπεμπακια μας

smmmmmmmmmmmmmouats κ στους δυο σας :P

88M1p3.pngycQap3.png

Καλησπερα κοριτσια!!!τι κανετε?σας διαβαζω αλλα με τον μπομπιρα δεν προλαβαινω να μπω να γραψω!!!

καντε λιγακι υπομονη....ερχετε και η σειρα σας!!!μεχρι τοτε ομως χορταστε υπνο γιατι εγω νυσταζω συνεχεια...ειναι λιγακι δυσκολα μεχρι να μπουμε σε σειρα!!!κατα τ'αλλα ειμαι πολυ χαρουμενη που εχω ολοκληρωσει την οικογενεια μου!!!

Bravo bibis!!!Θα περασει ο πρωτος καιρος και θα χαιρεσαι τα παιδακια σου!!! οσο για τον υπνο εχεις δικιο, ελα ομως που το ματι δεν κλεινει ευκολα.... Φιλια στους πασαδες σου!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

bibis εσυ δεν κοιμασαι λογω του μπεμπε εμεις δεν κοιμομαστε λογω της κοιλιτσας...χαχαααα

Εμενα μου ειχε πει η κοπελα που πήρα τα σλινγκ οτι κοιμοταν ανασκελα με το μπεμπεκι στο σλινγκ και ηταν και οι δυο σουπερ!!!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Πως πάτε βλέπω τα ίδια κ εγώ τετάρτη έχω ραντεβού να δω τι θα μου πει

Η θα με αφήσει κ την δευτέρα θα μπω για πρόκληση η θα του πω να κάτσω να τελειώνουμε. Σήμερα σηκώθηκα με πόνους χαμηλά αλλά σταμάτησαν έχω κ υγρά κ φοβάμαι μήπως έχω απώλειες από το σάκο .

Άρχισα τις δουλειές ξεπατώθηκα αλλά τίποτα πλύναμε βεράντες με την πεθερά σκούπισα σφουγγάρισα φώναζα όλη μέρα στα μικρά τίποτα το άλλο τώρα που έφαγα χτυπιέται:shock:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Σήμερα σηκώθηκα με πόνους χαμηλά αλλά σταμάτησαν έχω κ υγρά κ φοβάμαι μήπως έχω απώλειες από το σάκο .

υγρα εχω κ εγω πααρα πολλα κ αεχω αρχισει κ φοβαμαι κ εγω για απωλειες.περιμενω πως κ πως να παω στον γιατρο να μου πει οτι ολα ειναι καλα

88M1p3.pngycQap3.png

διπλα (στις μαμαδες απριλιου) ειχαν γεννητουρια:tongue::tongue:

τωρα το μαρακι εμεινε (που κανει επισκεψεις κ σε εμας) ...σημερα αν δεν κανω λαθος θα παει κ γιατρο

Το ειδα!γεννησε η Θαλεια που ειχε περασει τις 40 εβδ. και εκανε 4 κιλα μωρο!! Ολοκληρο παιδι!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Τελικά δεν ξέρω για μένα τι θα είναι καλύτερα να κάτσει μέσα η να βγει?

Θα αρχίσω πάλι τα χάπια από ότι φαίνετε , δεν κάθονται καλά όσο κ να τους τις βρέχω όσο σκεφτομαι ότι θα θηλάζω κ από την άλλη θα φωνάζω στα μικρά με το μωρό στο βυζί τρελαίνομαι:shock:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...