Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ Νατασα τι τυχερη ...εμενα δεν εχει φυγει τιποτα ακομα...η μεση με πιανει για ωρες μετα με αφηνει....κουραση νιωθω πολυ....με πιανει ωρες ωρες τρελλα να μαζεψω τα παντα στο σπιτι....αλλα τοκετο δε βλεω στο αμεσο μελλον....ουφ κ παλι ουφ...ριχνω πολυ περπατημα αλλα δεν κανει τιποτα απ οτι φαινεται

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νεκταρία μου κουράγιο με τους πόνους, σε λίγες μέρες θα είναι όλα παρελθόν ενώ το μωράκι σου για πάντα δικό σου!

Για τα μαλλάκια, θα πρέπει να κάνεις λίγο υπομονή για να τα της τα φτιάχνεις, καθώς αυτά είναι της κοιλιάς και σε λίγες μέρες θα πέσουν...

AMl8p2.png s30Tp2.png

Βρε κορίτσια, όσες γέννησαν και έχουν πρόσβαση στο forum, δε συμπληρώνετε στον πίνακα της Αννικο, ημερομηνία γέννας, τρόπος (φτ ή κτ), βάρος και ύψος να παίρνουμε όλες μια ιδέα; Και βέβαια, να ξέρουμε ποιά γεννητούρια περιμένουμε ακόμη;

AMl8p2.png s30Tp2.png

Γεια σας κορίτσια!

τιποτα ακόμα! τα νεύρα μου! δεν αντέχω άλλο!

νεκταρια να εισαι καλά εσυ και το μωράκι σου. με έκανες και ζήλεψα!

μηπως πρέπει να φάμε τπτ καυτερά? λένε βοηθούν.

uDLqp1.png

μηπως πρέπει να φάμε τπτ καυτερά? λένε βοηθούν.

natasouli απτην αρχη της εγκυμοσυνης μου τρωω καυτερα....πιπερια ,οτι μπορεις να φανταστεις..... σε μενα δεν εχει πιασει λοιπον.....

εσυ ομως δεν εχεις κατι να χασεις αν θες:rolleyes:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα στις μανούλες, στις κοιλίτσες και στα μπεμπακια!!!!

Τι μου κάνετε? Λίγη υπομονη στις ανυπομονες,η μεγάλη ωρα φτάνει όπου να ναι....!

Πολλά φιλιά στα νέα μωράκια και τις μαμαδες τους, απολαυστε τις πρωτες μερες μαζί τους!!!

Νεκταρια, τι ωραία που μας τα γραφεις για την κορούλα σου.......Είναι κουκλιτσα!!!

Εχτες ειχε κολλησει το ιντερνετ και δεν μπορεσα να σας γραψω..Ημουν και λιγο αδιαθετη με κρυαδες, πονους στην πλατη και στο λαιμο..Ακεφη, δεν πηγα πουθενα κι ειχε τοσο ωραιο καιρο...Σημερα νιωθω λιγο καλυτερα, κι εχει επισης τελειο καιρο, ολη την εβδομαδα θα είναι καλοκαιρι ακουσα!! Αντε να γεννηθουν κι αλλα μωρακια με ζεστο καιρο!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα και απο μενα...

Τέλειος καιρος πραγματι...

Εμενα με επιασε μπουκωμα στη μυτη και βηχας ελλεινος και καθε τρεις και λιγο τρανταζομαι ολοκληρη

Τι σπασιμοοοοοο...

Τα νεα σας???

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

αχ κοριτσακια μου κανω καποιες δουλιτσες στο σπιτακι....μηπως κ θελει ναρθει ο μπεμπης. εχω εδω κ κανενα 10 λεπτο κατι σαν τσιμπηματακια χαμηλα στην κοιλια κ απο κατω.... ποσο θελω να συνεχιστουν κ να οδηγησουν σε τοκετο !!!!!!!!!!!!!!!! (δεν νομιζω αλλα λεμε τωρα!)

88M1p3.pngycQap3.png

αχ κοριτσακια μου κανω καποιες δουλιτσες στο σπιτακι....μηπως κ θελει ναρθει ο μπεμπης. εχω εδω κ κανενα 10 λεπτο κατι σαν τσιμπηματακια χαμηλα στην κοιλια κ απο κατω.... ποσο θελω να συνεχιστουν κ να οδηγησουν σε τοκετο !!!!!!!!!!!!!!!! (δεν νομιζω αλλα λεμε τωρα!)

Ποτε δεν ξερεις, μακαρι να εχεις ευχαριστες αφιξεις!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Ποτε δεν ξερεις, μακαρι να εχεις ευχαριστες αφιξεις!!!

μακαρι ! αλλιως η τεταρτη (που θα δω τον γιατρο κ φανταζομαι θα μου κλεισει ραντεβου) ειναι κοντα :tongue:

εσυ sue πως εισαι ?

88M1p3.pngycQap3.png

Kαλημερα και απο μενα...

Τέλειος καιρος πραγματι...

Εμενα με επιασε μπουκωμα στη μυτη και βηχας ελλεινος και καθε τρεις και λιγο τρανταζομαι ολοκληρη

Τι σπασιμοοοοοο...

Τα νεα σας???

Περαστικα σου mpoumpou! Σε καταλαβαινω γιατι κι εγω ήμουν πριν 2 βδομαδες με συναχι και βηχα. Κι ακομη δεν εχω καθαρισει τελειως.. Κανε πλυσεις με αλατονερο στη μυτη και γαργαρες αν σε ποναει ο λαιμος. Βοηθαει!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...