Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

B-FLY,nektaria,psaraki να σας ζήσουν τα μωράκια σας!!!!!!!!!!

χαιρομαι πολύ με τις νέες αφήξεις. Δεν είχα πολύ χρόνο για να γράψω αν και σας διαβαζω από εχθες αλλά έπερεπε να αφιερώσω λίγο χρόνο στον αντρούλη μου (βεβαια σεξ δεν κάνουμε:? Δεν μου κάθετε με τπτ! Ανατριχιάζει λέει και φοβάται:(). Σήμερα πήγα για περπάτημα και όταν γύρισα είδα το τραχηλικό βύσμα ή πώμα (αυτή την πολύ παχειρευστη βλέννη) στο σερβιετακι και συνεχιστηκε, νομίζω έφυγε όλο αλλά χωρίς καθόλου αίμα.

Λέτε να σημαίνει οτι κοντεύω? Στα βιβλία λένε πως είναι σημάδι τοκετού αλλά μπορεί να γίνει και 2 εβδομάδες πριν. Ελπίζω να μην περιμένω αλλες 15 μερες γιατι θα σκάσω

εσας σας έχει φύγει αυτό, και όσες γεννήσατε πόσσες μέρες πριν?

Δε θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά εμένα το βλεννώδες βύσμα μου έχει φύγει εδώ και 8 ημέρες και τίποτε ακόμη...

Βέβαια, εσύ είσαι πιο κοντά στην ΠΗΤ οπότε μπορεί να είναι ένδειξη ότι λευτερώνεσαι σύντομα. Μακάρι :D

AMl8p2.png s30Tp2.png

Διαφημίσεις

μιας και ειμαι τελικα σπιτι χωρις την μπεμπουλα μας εχω λιγο χρονο να σας πω ποσο χαρουμενη ειμαι....ο δε αντρας μου αποτρελαθηκε εντελως...

την κρατησανε μεσα προληπτικα κ ταχω παρει τρελα απο τη μια αλλα απο την αλλη τι να κανουμε?....μεχρι κ προχθες το βραδυ ειχε 8.4 ικτερο(με οριο το 12) κ ενω ειμαστε ετοιμοι ψυχολογικα την επομενη να φυγουμε,στις πρωινες εξετασεις 13 ο ικτερος..τι στεναχωρια περασαμε!!!!κλαμμα εγω....μας ειπαν οτι 3-4 μερα παντα αυξανεται και γιαυτο την κρατησαν...σημερα μας ειπαν οτι δεν εχει πεσει παρα πολυ αλλα το βραδυ θα την βγαλουν ουτως ή αλλως απο το φως για να δουμε πως θα αντιδρασει πλεον...βλεπεις εμαθαν οτι η γιατρος ειναι ξαδερφη κ με προσεξαν ιδιαιτερα..αλλα εγω κοντευω να σκασω..μαζι κ ο αντρας μου βεβαια.τη δε γιατρο μου-ξαδερφη θελω να την σκοτωσω γιατι λεει δεν πειραζει ασε να μεινει το παιδι 1-2 μερες μεσα να συνελθει εντελως ..θα παμε παλι το βραδυ για να την θηλασω(αν και δινουμε συμπληρωμα οποτε χρειαστει μιας και δεν μενω αλλο εκει και δεν μπορω να βγαζω γαλα καθε 2-3 ωρες για ναχει)....και ξανα το πρωι...ευελπιστω το επομνο ταισμα ναναι σπιτι αυριο τετοια ωρα!!τα ραμματα κατω πονανε πολυ...και στις αλλες κοπελες επισης..βεβαια εμενα η μπουμπου με εσκισε κ μεσα...αναμενομενο επισης..δεν θελω να σας φοβησω αλλα καλα ειναι να ξερετε 5 πραγματακια...η χαρα του μωρου θα τα ξεπερασει ολα βεβαια ,ναστε σιγουρες..τα ραμματα δεν ειναι τπτ τρομερο...σχεδον κοντευουν να φυγουν ηδη..εμφανισιακα ειναι χαλια..κ με τον πονο μαζι...αλλα μια χαρα..α!κ πριν βγω ,επισης οπως ολες,κ βασει μαιων,χρησιμοποιουσα ηδη απλη σερβιετα...με τπτ τις τενα τις χοντρες,τις οποιες χρησιμοποιουμε εκει ηδη μετα τον τοκετο κ μονο...

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

γλυκια μου μανουλα νεκταρια.... πολυ σκληρο να μην εχεις το μωρακι σου...κ να κοιμασαι χωρις αυτο .... θα σου πω το στερεοτυπο κανε υπομονη τουλαχιστον δεν ειναι κατι σοβαρο κ απο αυριο θα εισαστε αχωριστες.... :tongue: ειναι μια κουκλιτσα αποτι βλεπουμε στην φωτο .... οσο για σενα κ τα ραμματακια... καλα κουραγια κ μπραβο που καταφερες να γεννησεις φυσιολογικα...αυτο εχει σημασια :tongue: ολα θα πανε καλα απο δω κ περα.ξεκουρασου κ κανε υπομονη μεχρι να ξαναβρεθεις με την κουκλιτσα σου

88M1p3.pngycQap3.png

το μαιμουδακι μου οπως το λεμε,εχει πολυ νευρο μεσα του...τα δαχτυλακια της ειναι οπως μιας κοπελας,τελεια και περιποιημενα...ταχω αγαπησει!απο μαλλακια εχουμε πολλα..περιμενω να ερθουμε σπιτι για να αρχισω να τα φροντιζω μονη μου...τον αφαλο απο μακρυα ακομα...τον ψιλοφοβαμαι...να δω απο αυριο πως θα την πλυνουμε....αχχχχχ

την εκνευριζει βεβαια οταν την πειραζει ο αντρας μου στις πατουσες της...σφιγγεται και ειναι ετοιμη να κλαψει...θα πεσει πολεμος στο σπιτι με τον τρελο που παντρευτηκα...γενικα ειναι ηρεμο παιδι..τρωει καλα,κοιμαται και ρευεται ευκολα..το οποιο ρεψιμο το χανω ωρες ωρες..αλλα μας ειπαν οτι ει ναι λογικο...απο πανες???βοηθηστε γιατι χανομαστε...οταν την θηλαζα στο θαλαμο μου,στο 7λεπτο πανω ...τσουπ..τα εκανε,απο λιγο ως πολυ...αλλα μεχρι το 30-40λεπτο που τελειωνε το φαγητο της,εριχνε πραμα πολυ ακομα...οποτε αν συνεχισει ετσι,καταλαβαινετε.....

τα χαδακια της αρεσουν πολυ αλλα εκνευριζεται ευκολα οταν την πειραζουμε-χαιδευουμε και δεν θελει....πλακα εχει το μικρο μου...μαζευει και σουφρωνει τις χειλουρες της και σφιγγεται για να κλαψει,αλλα εγω σαν καλη μανουλα σταματαω,οσο και αν θελω να την φαω....

aχ νεκταρια μου τι ωραια που τα περιγραφεις!!!!!!!! κ απο μυρωδια?τρελα???? αχ με κανεις να ανυπομονω ακομα περισσοτερο :tongue::tongue::tongue:

σε ποιον μοιαζει η μικρη?εχει δειγματα?

μηπως μεστην τρελλα σου εκει ,ειχες τιποτα νεα απτην αννικο?

αχ ποτε θα γινω μανα κ εγω ?!?!:rolleyes:

88M1p3.pngycQap3.png

τι αλλο???τι αλλο??πολλα εχω να σας πω για τον τοκετο..αλλα μαλλον δεν θα σας τα πω...αντικειμενικα ή οχι,ειναι λαθος να σας φοβησω με διαφορα ...οποτε περναω μονο στα ευχαριστα...ενα μονο θα σας πω...η γεννα και τα μετα,δεν ειναι ευκολη υποθεση για καμια,οσο ευκολο τοκετο κ αν εχει...γιατι κ εγω ψιλοευκολα γεννησα και γρηγορα...στο τελος μονο δεινοπαθησα....

παντως η χαρα οταν σου φερνουν το μωρακι στο θαλαμο κ το εχεις αγκαλια ,τα ξεπερνα ολα...πραγματικα...ευχομαι σε ολες σας γρηγορα να αισθανθειτε τη χαρα τη δικια μου κ το μεγαλειο της μητροτητας γενικα!!!σας ευχαριστω για τις ευχες σας....σφιγγουν-κλεινουν τα ραμματα τωρα,ειμαι στο τελειωμα βλεπετε, κ ποναω αρκετα,αλλα τι να κανω?ειναι γλυκος ο πονος....παω για φρεσκαρισμα απο κατω και υπνο...φιλια σε ολες και καλα κουραγια!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

aχ νεκταρια μου τι ωραια που τα περιγραφεις!!!!!!!! κ απο μυρωδια?τρελα???? αχ με κανεις να ανυπομονω ακομα περισσοτερο :tongue::tongue::tongue:

σε ποιον μοιαζει η μικρη?εχει δειγματα?

μηπως μεστην τρελλα σου εκει ,ειχες τιποτα νεα απτην αννικο?

αχ ποτε θα γινω μανα κ εγω ?!?!:rolleyes:

λοιπον απο μυρωδια....ακομα δεν μυριζει ετσι οπως τοχα στο μυαλο μου...ΜΩΡΟ!!!μυριζει φυσικα πανεμορφα...και μαλλον απο αυτα που χρησιμοποιουν στο ξεσκατιασμα!! που αλλοτε μυριζει σαν τσιχλοφουσκα και αλλοτε σαν μεντα,καπως ετσι .....μην φανταστεις οτι καθομαστε με τις ωρες κ τα απολαμβανουμε...τα φερνουν,τα ταιζουμε(αγχωμενες παντα!!!!!!!!!!!),τα κραταμε επισης μεσα στο αγχος για να ρευτουν κ μετα αν εχει ορεξη κ δεν κλαιει παιζουμε μαζι τους λιγακι,εκτος πια αν κοιμηθει(μονιμο θεμα!!!!)...χρονικο προβλημα στο λητω δεν ειχαμε ιδιαιτερο...βρισκαμε τροπους κ τα κραταγαμε πιο πολυ ωρα κοντα μας..τυπου..ξερετε δεν εχει φαει καλα ακομα,ή δεν εχει ρευτει καθολουκλπ...και μας τα αφηναν για αλλη 1 ωρα ακομα..τυχαινε και το ειχα σχεδον απο γευμα σε γευμα συνεχεια!!!το αφηνα πανω στην αγκαλια-στηθος και κοιμοταν και εγω χαζευα τβ...το υπερτατο συναισθημα....

την αννικο σημερα την εψαξα ,αλλα δεν ξερω το ονομα της ουτε ποτε γεννησε οποτε κ οι μαιες δεν μπορεσαν να με βοηθησουν..τωρα που διαβασα και ειδα ποτε γεννησε,το βραδυ θα την επισκεφτω!!!!ελπιζω να την βρουν...

ακομα δεν μπορουμε να καταλαβουμε σε ποιον μοιαζει...σιγουρα εχει την μυτη την δικια μου...ελπιζω να κρατησει χρωμα ματιων του αντρα μου και να αλλαξει η πλουσια σκουροχρωμη κωμμη της(αυτα ολα προς το παρον δικα μου),σε ανοιχτα επισης του αντρα μου...τα δαχτυλακια των χεριων της ειναι μακρυα και λεπτα,σιγουρα του αντρα μου επισης...θα ξερουμε σγ σγ στο επομενο 15μερο μουπαν οι μαιες....

Τι όμορφες περιγραφές! Να σας ζήσουν τα αγγελούδια σας!

Με το καλό και οι υπόλοιπες.

Τα πονάκια άό κάτω είναι ένδειξη, κ τα υπόλοιπα συμπτώματα που έχεις Νατάσσα. Πλησιάζει η ώρα. Και για σένα Ριτάκι. Εμάς το βάρος μας ήταν 3500γραμ την Παρασκευή. Δεν νομίζω να πάρει πολύ ακόμα.

Φιλάκια μανούλες κ με το καλό!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Αχ Νεκταρια τι ομορφες περιγραφες, αρχισα να ζηλευω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγω σημερα ολη μερα ημουν εξω, πηγα για φαγητο στη μαμα και μετα βολτιτσα στην παραλια. Με το ζορι με μαζεψε ο καλος μου, δεν ηθελα με τιποτα να γυρισω σπιτι......

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...