Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου,  ας με διορθώσουν κ άλλες κοπέλες που γνωρίζουν καλύτερα, όμως έχω την εντύπωση πως κάποτε λένε ότι θα δοκιμάσουν με τρίτης μέρας γιατί ίσως αναπτύσσονται καλύτερα στο περιβάλλον της μήτρας παρα στο εργαστήριο, οπότε ίσως αξίζει κάποια 3ης μέρας να κρατηθούν 

Αυτό κάπου το έχω διαβάσει κ εγώ. Μάλιστα είχα γνωρίσει μια κοπέλα που έβαζε 3ης ημέρας μόνο για αυτό. Δε ξέρω τι ισχύει. Πραγματικά αν κρατούσα 3ης ημέρας θα είχα σίγουρα 5-6 τώρα. Αν έχει ακούσει κάτι κάποια κοπέλα ή το έχει δοκιμάσει στην ίδια ας μας πει.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τοχα σημειωσει στο forum του parent.gr και νομιζα οτι θα το θυμοσουνα...στο λητω...εντωμεταξυ εχω διαβασει οτι μενουμε κοντα ...εγω μενω κοντα στο ικα...εσυ??

Θα το πιστέψεις αν σου πω ότι δεν το θυμάμαι καθόλου...

Εγώ μένω πάνω από την γυμναστική ακαδημία στο ύψος του κινημ. ΑΤΛΑΝΤΙΣ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

α μαλιστα..2 βηματα....τελοσπαντων,λεω να ξαπλωσω σγ σγ γιατι σαν να μου ηρθε ο υπνος νωρις σημερα.χθες αλλωστε δεν κοιμηθηκα και καλα!λοιπον κοριτσακι καληνυχτα και μιας και σας βρηκα εδω πλεον θα τα λεμε απο εδω...οποια καλη προσελθει...εγω ετσι και αλλιως δεν δουλευω καθολου οποτε ειμαι σπιτι και laptop συνεχεια...χιχι...:D

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

καλημερα!!!

Νεκταρια καλως ηρθες και με το καλο η μικρη σας!

Fairymummy τελεια τα πραγματακια.σκεφτομαστε κι εμεις να το κανουμε με ζωα της ζουγκλας το δωματιακι του μικρου μας...

εισαι πολυ τυχερη με τα mothercare εκει...εδω ειναι οι διπλασιες τιμες....:rolleyes:

μου αρεσε πολυ και η αλλαξιερα...

Αννικο ευχαριστουμε για την λιστα και περαστικα!

marinaki περαστικα και σε σενα...

sue εχεις δικιο...αυτη η πρωτη αγκαλια...και η πρωτη ματια....

κι εγω περιμενω πως και πως....:P

εμας ο μικρος οσο παει και ζωηρευει...και χαιρομαι που τον καταλαβαινω γιατι ξερω οτι ειναι καλα...τις τελευταιες μερες οπως εχω ξαναπει πεφτω ξερη απο την κουραση και πολλες φορες δεν ξυπναω καθολου μεχρι το πρωι...

προχθες ειδα και ενα ονειρο,χαλια...το εχω δει αλλη μια φορα...

βαλιτσα εχετε φτιαξει?

εγω λεω μετα το Πασχα...

φιλια σε ολες!!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Καλη εβδομάδα και χρόνια μας πολλά!!! Να είμαστε γερές, να μας προσέχουν οι άντρες και να κάνουμε γερά παιδιά!!!

Αννίκο πολύ μου άρεσε η λίστα σου!Τόσα πολλά χρειάζονται?!?!Τι νουμερο νυχτικό και πιτζάμες να πάρουμε?Να είναι εγκυμοσύνης ή λίγο μεγαλύτερο από αυτό που φοραγαμε προ εγκυμοσύνης?

Pasxalitsa, τη βαλίτσα θα τη φτιάξω όταν με το καλό μπω στο μήνα μου...Ετσι λέω..

Νεκταρία καλώς ήρθες!Με το καλό το κοριτσάκι σου!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω πολυ κοριτσια....εγω εχω στην ντουλαπα της..3 ζιπουνακια για 0-3μ. , 1 για 3μ. , 1 με μετριο μανικι για 0-3μ. , 1 κορμακι για υπνο(με πατουσακια εννοω) εποχιακογια 0-3μ. , και 1 για εξοδο λιγο πιο χοντρο 0-3μ. ,αυτο για καθε ενδεχομενο,οπως το να πετυχουμε λιγο παραπανω ψυχρα το μαιο...1 ζακετακι εποχιακο για 0-3μ.

θα περιμενω να δω την αναπτυξη της μεχρι και την 36-37 βδομαδα,γιατι πολλα εχω ακουσει και εχω δει.οι υπερηχοι ποτε δεν πεφτουν σωστα στα κιλα του μωρου...και η αναπτυξη τους πολλες φορες αλλαζει αποτομα.οποτε εχω τον φοβο μην γεννηθει πιο μικρο ή πιο βαρυ και δεν φορεσω ο,τι εχω αγορασει ηδη,οπως εχω ακουσει απο παρα πολλες μανουλες...

Εντωμεταξυ,ουτε σκουφακια θα παρω,ουτε γαντακια...καλτσακια εποχης 2 ζευγ. μονο για αρχη κ βλεπουμε...ρωτησα την γιατρο μου τι να φερω στο μαιευτηριο κ μουπε οτι το στηθος μας στην κλινικη μεγαλωνει παρα πολυ μεσα στις 2 πρωτες μερες μετα την γεννα,οποτε να παρω μαζι κατι που να με βολεψει!!δηλ, να χωρεσει το στηθος ανετα ,ειδικα αν θα θηλασω...η κοιλια σαφως θα πεσει λιγο,αλλα θα μεινει και παρα πολυ μαλιστα.οποτε κατι ανετοκαι ευρυχωρο.μουπε επισης οτι το αισθημα της σερβιετας ή του babylino οπως λενε αλλες,δεν ειναι και τοσο ωραιο,ασε πουναι και επιφοβο,οποτε προτεινει κατι λιγο μακρυ,για να μην υπαρχει και κανα απροοπτο και γινουμε ρεζιλι...εγω της ειπα θα φερω τα σατεν μου τα νυχτικακια και λεγε ο,τι θες.δεν εχω βαμβακερες νυχτικες κ ουτε προκειται να αγορασω τα απεχθανομαι..στην αρχη γκρινιαξε.μετα ειπε κ ο αντρας μου οτι ειναι ευρυχωρα και κατεβαινει ευκολα το κομματι του στηθους για οταν θηλασω,(αυτος αυτη την δικαιολογια ειπε,αλλα η γιατρος δεν τοχαψε)ειναι σχετικα μακρυα και τα αγορασε ο ιδιος2 νουμερα μεγαλυτερα για να μην κλαιγομαι αδικα σε ολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης,μιας και επαψαν να μου χωρανε ολα τα παλια..Πυτζαμες μουπε δεν χρειαζονται,εκτος αν τις εχεις πραγματικα αναγκη.εγω δηλ που εχω να βαλω απο το δημοτικο,ουτε καν τις διανοηθηκα..ειναι τι σε βολευει..Βεβαια για καισαρικη ειπε τοτε μακρυα απο πιτζαμες σιγουρα γιατι υπαρχει ενα θεμα με το πανω κατω βγαλε βαλε.οποια εχει γεννησει θα μας πει παραπανω φανταζομαι...

καλωσορισες Νεκταρια :)

εγω εχθες επλυνα κ το βαλιτσακι μου μεσα εξω, εχω ετοιμα σιδερωμενα τα ρουχα που θελω να βαλω κ ολα τα συναφη κ λεω σιγα σιγα να τα ετοιμασω κ αυτα

ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΓΕΙΑ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ:D

ΕΓΩ ΑΡΧΙΣΑ ΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑ.:tongue:

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΩ ΣΤΟ ΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Κ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ K ΛΕΩ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΕΙΞΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ Κ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ.:twisted:

ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΛΕΝΟΝΤΑΙ Κ ΞΑΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΕ ? ΛΕΩ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΚΑΤΟ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΠΑΝΕΣ.

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΛΕΝΟΝΤΑΙ Κ ΞΑΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΕ ? ΛΕΩ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΚΑΤΟ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΠΑΝΕΣ.

ωραιο θεμα....πολυ τις προωθουν κ εδω....ειλικρινα ομως δε μπορω να αποφασισω...συμφερουν? δε συμφερουν? κ μετα το πλυσιμο στο πλυντηριο....αν κ απ οτι καταλαβα ειναι η πανα απ'εξω κ απο μεσα βαζεις ενα προστατευτικο που πετας οποτε η πανα λογικα δε λερωνεται ...

ειλικρινα δε ξερω..λεω για αρχη να παρω τις απλες κ μολις μπω σε ενα ρυθμο να τις δοκιμασω κ αυτες....ξερω κ εγω

Διαφημίσεις

αυτες οι οικολογικες απο οτι μου ειπαν κατι μαιες ειναι σαν αυτες που ειχαν καποτε οι μαναδες και γιαγιαδες μας απλα λιγο πιο πρωτοποριακες σε υφασμα και ποιοτητα....αν θελει καποια να παει 30 χρονια πισω,καλως!αν ρωτησεις παντως καποια "παλια" θα σου πει την κουραση του πλυσιματος κλπ......δεν λεω,θα δωσουμε πολλα!! σε παμπερς αλλα και το ρευμα δεν παει πισω...το σαπουνακι επισης...νομιζω οτι δεν θα προλαβαινουμε ηδη να πλενουμε κ να απλωνουμε ,ποσο να σιδερωνουμε κιολας...οποτε εγω παντα για μενα μιλαω κοριτσια ειμαι καθετη σε κατι τετοιο...σε πολλα μερη του κοσμου τις χρησιμοποιουνε,αλλα εγω απο ο,τι βλεπω απο 2 φιλες μου που γεννησανε προσφατα κιολας,τρεχουν κ δεν προλαβαινουν ουτως ή αλλως....

Α,και αυτο που λες για διπλη στρωση που κρατας την εξωτερικη και δεν λερωνεται ...τι να πω ,ισως ναναι ασχετες οι μαιες ή να μην καταλαβα εγω...που δεν το νομιζω...αλλα μεχρι να εχω αποψη δικη μου δεν θα πω άλλα....

νεκταρια δεν εχεις κ αδικο...εχει πολλα συν η πανα αυτη κ ιδιως για το μωρο...κ ειναι 2 τα κομματια, ενα το εξωτερικο που πλενεται κ ενα το εσωτερικο που το πετας μολις τα κανει το μωρο...αμα μπεις στη σελιδα του mothercare για αρχη θα μπορεσεις να δεις πως λειτουργει

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

ΑΥΤΕΣ ΠΛΕΝΟΝΤΑΙ Κ ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ Κ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ Κ ΕΧΩ ΣΩΘΕΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΛΥΣΙΜΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΕ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΗΜΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΚΡΙΒΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙΡΟ ΘΕΛΟΥΝ 7-10 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΙΔΙΚΑ ΟΣΟ ΘΗΛΑΖΕΙΣ .

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...