Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

____ναι ειμαι εδω, σχεδον σταματησαν τα πονακια,εκανα ντουζακι μπηκα facebook κ τωρα τρωω μηλαρακι (αφου πρωτα ειχα χλαπακιασει τοστ κ πατατακια) να ενας ακομα λογος που πρεπει να γεννησω......για να σταματησω να τρωω απο λιγουρα,βαρεμαρα κ ανχος!!!!

βγες μπεμπουλη να σωσεις την μανουλα !

αυτα απο μενα ,μαλλον θα σας καληνυχτισω γιατι δεν βλεπω κινηση..... κ επειδη δεν νομιζω ουτε αποψε να γεννησω....θα τα πουμε το πρωι κοριτσακια μου (κ μωρακια πλεον στην παρεα μας!)

καλο ξημερωμα :tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

B-FLY,nektaria,psaraki να σας ζήσουν τα μωράκια σας!!!!!!!!!!

χαιρομαι πολύ με τις νέες αφήξεις. Δεν είχα πολύ χρόνο για να γράψω αν και σας διαβαζω από εχθες αλλά έπερεπε να αφιερώσω λίγο χρόνο στον αντρούλη μου (βεβαια σεξ δεν κάνουμε:? Δεν μου κάθετε με τπτ! Ανατριχιάζει λέει και φοβάται:(). Σήμερα πήγα για περπάτημα και όταν γύρισα είδα το τραχηλικό βύσμα ή πώμα (αυτή την πολύ παχειρευστη βλέννη) στο σερβιετακι και συνεχιστηκε, νομίζω έφυγε όλο αλλά χωρίς καθόλου αίμα.

Λέτε να σημαίνει οτι κοντεύω? Στα βιβλία λένε πως είναι σημάδι τοκετού αλλά μπορεί να γίνει και 2 εβδομάδες πριν. Ελπίζω να μην περιμένω αλλες 15 μερες γιατι θα σκάσω:evil::evil::evil::evil::evil:!

εσας σας έχει φύγει αυτό, και όσες γεννήσατε πόσσες μέρες πριν?

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Καλημερα, καλησπερα, τι να πω?? Νυχτα ειναι εξω αλλά ξημερωνει σε λιγο. Και γω εχω αυπνιες.......! Και δεν μου φταιει η κοιλια, δεν εχω καποια ενοχληση, απλά ιδρωνω (σπαστικο!), ξυπναω και δεν με παιρνει ο υπνος..Ασε που φοβαμαι μην κρυωσω παλι....Εχω πανω απο ωρα ξυπνια και ειπα να μπω να πω τον πονο μου...

Πονακια εχω που και που μαζι με συσπασεις αλλα ξερω ότι ειναι πολυ νωρις.Εδω εσεις κοντευετε να κλεισετε 40 εβδομαδες και περιμενετε, κι εγω που ειμαι ακομη 37+...σιγουρα εχω καιρο ακομη... Και πιστευα πριν μπω στο μηνα μου ότι δεν θα τον παρω όλο, αλλά τωρα εχω αλλαξει γνωμη...

Νατασα, λογικά δεν πρεπει να αργεις, αφου φτανεις την ΠΗΤ σου...Η βλενα ειναι σιγουρα σημαδι....Αντε σε βλεπω να μας ανακοινωνεις κι εσυ ευχαριστα αυριο-μεθαυριο...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

κοριτσακια καλημερα ...σε λιγο θα παω να θηλασω το μαιμουδακι μου στο λητω κ ευελπιστω οτι θα την παρω κ μαζι μετα...θα ψαξω κ για την αννικο..λογικα θαναι εκει ακομα..το γαλα ευτυχως τρεχει αφθονο...θηλαζει χωρις καν την βοηθεια μου...πιανει την οχι και μεγαλη ρογα μου μονη της και τρωει το πουλακι μου τοσο ευκολα..ελπιζω να συνεχισει ετσι...

νατασσα....εγω την προηγουμενη της γεννας,ειχα 2 φορες(πρωι-απογευμα) βλεννα μπολικη,σαν ζελεδακι,κομματι δηλ..χωρις αιμα κλπ...ουτε πονακια...τπτ.

και στις 4.45 πμ της επομενης,εκει που κοιμομουν,ακουσα ενα κλατς...και σπασαν τα νερα μου...στις 6.30 ημουν με εισαγωγη με 3 διαστολη λιγα πονακια και 8.30 την πρωτη επισκληριδιο ποναγα τρελα δυστυχως...βεβαια με φτ βγηκε αλλα περασα ουκ ολιγα...ραμματα μεσα -εξω αφου βγηκε κοιταζοντας τα αστρα και προφανως δεν εσπρωχνα αρκετα...μεχρι κ κτ ζητησα ,μην αντεχωντας αλλο...νομιζα οτι θα πεθαιναμε...τελος καλο ολα καλα...

τωρα ποναω γμ τα...βγηκε κ μια αιμορροιδα να , με το συμπαθιο...λοιπον θα τα πουμε αλλη φορα...φευγω για το μαιευτηριο...φιλια

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

:Pκαλημερα κοριτσακια μου , δεν εχω κοιμηθει σχεδον καθολου . δεν βολευομουν ,σηκωνομουν για τσισα, ποναγε η κοιλια μου , ολα μου εφταιγαν ..... τουλαχιστον εχει ομορφη μερα ... εφτιαξα καφε κ πηγαινοερχομαι στην βεραντα

nektaria μου το μαναρι στη φωτο ειναι η κορη σου ?!?! τρελα ειναι :tongue: μακαρι σημερα να γυρισετε σπιτακι σας να ηρεμησεις κ εσυ

88M1p3.pngycQap3.png

maraki2108 καλοσήρθες στις μανούλες Μαιου. Η thalia ποτε είχε ΠΗΤ?

Σας εχει πει ο γιατρός σας αν θα πάτε για πρόκληση και πότε? Μέχρι πότε σας αφήνει και περιμένει?

Καλημέρα μαγιάτικες μανούλες!

Νατάσσα, η βλέννη είναι σίγουρα σημάδι, όμως δεν είναι σίγουρο. Άλλες το βλέπουν μια μέρα πριν κι άλλες μπορεί κ δυο βδομάδες πριν. Πάντως πλησιάζει η ώρα κ για σένα.

Η Θάλεια νομίζω είχε 27 Απριλίου, αλλά η γιατρός είπε ότι από 1η Μαΐου κ μετά θα μετρήσει παράταση. Κι εμένα το ίδιο μου είπε. Εμένα θα μου έδινα μία εβδομάδα αλλά επειδή έχουν μειωθεί τα αμνιακά θα δούμε την Δευτέρα πόσο θα μου δώσει. Κι η Θάλεια Δευτέρα απόγευμα θα ξέρει. Συνήθως, αν όλα είναι καλά κ ο γιατρός υπερ του φυσιολογικού, μπορεί να σου δώσει μια με δύο βδομάδες. Όχι περισσότερο. Πάντως εσύ πιστεύω θα ΄χεις γεννήσει πιο πριν. Πότε πας στον γιατρό ξανά;

Ριτάκι κι εσυ πλησιάζεις ε; Με το καλό όλες κοριτσάκια!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημερα κοριτσακια,τι ομορφη μερα σημερα.....:P:p

Νεκταρια κουκλα η μικρη, μακαρι να την παρεις σπιτι σημερα!!!!

Η 3xmama εχει χαθει ή μου φαινεται;;;;Λετε να την προλαβε και εκεινη ο Απριλης;;;

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

Η 3xmama εχει χαθει ή μου φαινεται;;;;Λετε να την προλαβε και εκεινη ο Απριλης;;;

σωστη παρατηρηση ελενη!!!!!!!! μαλλον εχει ερθει η τριτη της κορη !!!! .....για να δουμε, περιμενουμε τα νεα της :tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

καλημέρα κοριτσάρες!

Νεκταρια η μπουμπου σου είναι ΓΛΥΚΑ!!!!!!!! Να μας τη φιλίσεις!:tongue::tongue:

maraki ευχαριστώ για την απάντηση, σου εύχομαι γρήγορα και ανώδυνα να γεννήσεις! εμένα ο γιατρός θα με δει Τρίτη πρωι και την Πέμπτη που μας πέρασε μου είπε απ' όσο κατάλαβα αρχικά μέχρι τις 7/5 και μετα βλέπουμε. ελπίζω να γεννήσω κάθε μέρα που περνάει! και σήμερα δε θα έλεγα όχι:D!

sue ευχομαι να μπόρεσες να ξανακοιμηθείς γιατι απ' όσο κατάλαβα δεν μπορούμε να ξέρουμε πότε θα μας επισκευτούν τα πλασματακια μας οπότε χρειαζόμαστε ξεκούραση!

ριτακι λέω να πάμε καμια βόλτα να περπατήσουμε μπας και μας βοηθήσει αυτό.

Πάντως και εγώ πονάω στα κόκκαλα της πυέλου είχα συχνοουρία πιο πολύ από άλλες φορές αλλά...για να δούμε όλα αυτά μπορεί να είναι και από το άγχος μας!

uDLqp1.png

Α! νοιώθω και κατι τσιμπίματα μέσα στον κόλπο ξαφνικά!! δεν ξέρω αν σημαίνουν τπτ! και σα να με ποναει λίγο η μέση μου!:confused:

μάλλον είναι όλα στο μυαλό μου και θα απογοητευτώ το βράδυ που πάλι δε θα έχω γεννήσει!:?

maraki2108 τι βάρος έχει το μωρό σου?

uDLqp1.png

Ριτάκι κι εσυ πλησιάζεις ε; Με το καλό όλες κοριτσάκια!

το οτι πλησιαζω ειναι σχετικο.....:shock: αν δεν γεννησω μεχρι την τεταρτη,θα παω στον γιατρουλη να με εξετασει κ να μου πει τι ακολουθει .....κ ποσο πλησιαζω :?

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...