Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δε ξερω κιολας για τον ερπη στα χειλη...αλλα μηπως να επαιρνες το γιατρο? να μην τον αφησεις να εξελιχθει...ξερω για τον ερπη στα γεννητικα οτι ειναι προβλημα (φτου φτου μακρια μας) δε ξερω αν μπορει να κολλησει το μωρακι με τον ερπη στα χειλη....ξερω οτι μονο με το αιμα κολλαει....

Καλησπέρα και καλό μήνα.

Δεν είμαι η Β-FLY αλλά ο σύζυγος και είπα να σας ενημερώσω.

Γεννήσαμε στις 29/4 στις 10:15 την κορούλα μας με καισαρική.

2850gr & 49cm.

Μαμά και κόρη είναι καλά.

Με το καλό και στις υπόλοιπες.

.

.

.

Κάποια στιγμή πρέπει να φτιάξω και την υπογραφή....

Να σας ζήσει ο κορίτσαρος!

AMl8p2.png s30Tp2.png

δε ξερω κιολας για τον ερπη στα χειλη...αλλα μηπως να επαιρνες το γιατρο? να μην τον αφησεις να εξελιχθει...ξερω για τον ερπη στα γεννητικα οτι ειναι προβλημα (φτου φτου μακρια μας) δε ξερω αν μπορει να κολλησει το μωρακι με τον ερπη στα χειλη....ξερω οτι μονο με το αιμα κολλαει....

δεν νομιζω οτι κολλαει ...ξερω εγω, στην φαση που ειμαστε δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα.ισως να υπηρχε αν ειχαμε τα μωρακια μας στην αγκαλια....πιθανον ναμην εκανε να τα φιλησουμε. θα παρω αυριο αν ειναι ομως καλου κακου.... κ στελνω τον αντρα μου για φαρμακειο αν μου δωσει το οκ

88M1p3.pngycQap3.png

Κορίτσια καλό μήνα και πολλές ευχές σε νεογέννητα, νέες μαμάδες, και "εν αναμονή μαμάδες"!

Γεννήσαμε με Κ.Τ. στις 27/04 το μεσημέρι τον γιόκα μας, 3.250 και 49 πόντους! Από εκείνη τη στιγμή θηλάζω με χαρά τραλαλαλααααα!!!!:D

Τον πήρα στην αγκαλιά μου μέσα στην πρώτη ώρα και είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτό!!!

Ο μεγάλος γιος δυστυχώς χθες που βγήκαμε από νοσοκομείο έκανε διάρροια και λίγο πυρετό, οπότε τον στείλαμε πακέτο στους παππούδες Χαλκίδα... Αυτό είναι και καλό (ηρεμία για μένα και το νέο μωρό :)), αλλά και κακό (ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ!!!:cry:)!

Αυτά τα νέα μας! Άντε, με το καλό και στις υπόλοιπες!!!!!:cool:

Ψαράκι μου να σας ζήσει!!! Με το καλό να έρθει και ο μεγάλος στο σπίτι, να μας πεις αντιδράσεις!!

AMl8p2.png s30Tp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κ απο μενα......μην ρωτατε που ημουν.....

γιατι απο οτι καταλαβα πρεπει να προλαβα πολλες απο σας...27 του μηνα κ 12 κ 25 το μεσημερι γεννησαμε...3000 κ 51 εκ....κανονικα θα γυριζαμε σημερα αλλα ειχε λιγο ικτερο κ την κρατησαν εκει προληπτικα....παω για ξεκουραση ,γιατι στις 8 εχει ταισμα στο λητω....θα σας διαβασω κ θα τα πουμε ξανα το βραδυ...

Να σας ζήσει Νεκταρία μου! Με το καλό στο σπίτι σας!

AMl8p2.png s30Tp2.png

εγω υγρακια εχω πααρα πολλα,εδω κ πολλες μερες....σε σημειο να αρχισω να ανησυχω κιολας. πονακια εχω επισης καθε βραδυ σχεδον...παρακαλαω καθε φορα να συνεχισουν κ να δυναμωσουν ,μηπως κ φυγουμε για το νοσοκομειο...αλλα σταματανε:shock:

Κι εγώ μια από τα ίδια. Το βράδι ο ύπνος είναι εφιάλτης, δε βολεύομαι πουθενά και όταν κατά τις 5 κοιμηθώ ξυπνώ ανά τέταρτο...Κι εγώ όταν πιάνουν οι πόνοι παρακαλώ να δυναμώσουν. Αλλά, δυστυχώς ώς την ΠΗΤ έχω δύο βδομάδες ακόμα.

Εσύ που πλησιάζεις την ΠΗΤ, τί σου έχει πει ο γιατρός; Θα προκαλέσει τοκετό;

AMl8p2.png s30Tp2.png

maanton διαβαζεις για τα νεα μωρακια ε?ειδες αφιξεις?!:tongue: χτες το βραδυ μπηκε κ η αννικο....διαβασατε? ολα καλα κ για κεινη :tongue:

την mairy poppins περιμενουμε τωρα

Ναι, πρώτα ο Θεός, κάθε μέρα θα έχουμε ευχάριστα! :D

AMl8p2.png s30Tp2.png

δεν νομιζω οτι κολλαει ...ξερω εγω, στην φαση που ειμαστε δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα.ισως να υπηρχε αν ειχαμε τα μωρακια μας στην αγκαλια....πιθανον ναμην εκανε να τα φιλησουμε. θα παρω αυριο αν ειναι ομως καλου κακου.... κ στελνω τον αντρα μου για φαρμακειο αν μου δωσει το οκ

σιγουρα παντως δεν ειναι κατι ανησυχητικο :)

Διαφημίσεις

Κι εγώ μια από τα ίδια. Το βράδι ο ύπνος είναι εφιάλτης, δε βολεύομαι πουθενά και όταν κατά τις 5 κοιμηθώ ξυπνώ ανά τέταρτο...Κι εγώ όταν πιάνουν οι πόνοι παρακαλώ να δυναμώσουν. Αλλά, δυστυχώς ώς την ΠΗΤ έχω δύο βδομάδες ακόμα.

Εσύ που πλησιάζεις την ΠΗΤ, τί σου έχει πει ο γιατρός; Θα προκαλέσει τοκετό;

δεν μου εχει πει ακομα....υποθετω (μονη μου ) πως ναι. αν δεν γεννησω μεχρι την τεταρτη θα με περιμενει το πρωι για εξεταση κ να δουμε τι θα κανουμε

88M1p3.pngycQap3.png

Μια γρήγορη καλησπέρα και απο μενα...Γυρνοβολούσα όλη μέρα και επέστρεψα πτώμαααα!

Καλέ μιση μερα έλειψα και εγινε πανικός απο καινουρια μωράκιααααααααα!!!

Τι χαρά!!!

κοριτσαρες μου να σας ζήσουν τα μπεμπάκια σας!!!

Να ειναι γερά και ευτυχισμένα!!!!!!!:D:D:D

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...