Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλως ήρθες στην παρεα naya!Ειμαστε πολυασχολες αυτες τις μερες με τα γεννητουρια και δεν σε καλωσορισαμε. Με το καλο να γεννηθει και το δικό σου παιδακι! Φανταζομαι θα ειμαι μαζι σου απο τις τελευταιες γιατι εχω ΠΗΤ 21/5,οποτε θα τα λεμε...Φλακια!

Ευχαριστώ πολύ sue! Ναι εμείς είμαστε προς το τέλος και ο γιατρός εμένα μου είπε ότι μάλλον θα τον πάρω όλο τον 9ο....

Πολύ χαίρομαι με τόσα γεννητούρια και καλά νέα κορίτσια! Να σας ζήσουν και να τα χαίρεστε πάντα με τους καλύτερους τρόπους!

Ααα και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

τα υπολοιπα κοριτσακια πως νιωθουν σημερα? εχουμε πονακια?

εγω παρατηρησα αυξηση στα υγρα μου..με επιασε κ μια κριση πριν λιγο να μαζεψω τα παντα στο σπιτι....εκανα κ ντουζακι κ τωρα αραζω στο κρεβατι :)

στεφανακια κανατε?

Διαφημίσεις

εγω υγρακια εχω πααρα πολλα,εδω κ πολλες μερες....σε σημειο να αρχισω να ανησυχω κιολας. πονακια εχω επισης καθε βραδυ σχεδον...παρακαλαω καθε φορα να συνεχισουν κ να δυναμωσουν ,μηπως κ φυγουμε για το νοσοκομειο...αλλα σταματανε:shock: αυτα που εχω παρατηρησει απο χτες ειναι οτι ο μικρος κουνιεται ελαχιστα.... αν μαλιστα περασει πολυ η ωρα ζουλαω την (απολυτα σκληρη) κοιλια μου για να τον κανω να κουνηθει ,να νιωσω καλυτερα. ο αντρας μου με παρακαλαει για ...τρελιτσες αλλα ουτε να το σκεφτομαι δεν μπορω....

η πεθερα μου ,πηρα σημερα τηλ κ ειπε "μεχρι το σαββατο θα εχεις το μωρακι σου" τι μου το ειπε να με παρηγορησει? το σαβββατο ειναι η ΠΗΤ ... η μανα μου λεει οτι πιστευει μεχρι την τεταρτη.... ο αντρας μου ελπιζει ...σημερα αυριο κ εγω εχω απελπιστει ............

σημερα περπατησα αρκετα.......

μεχρι κ την αδελφη (την αχωνευτη ) του αντρα μου ειδα, μηπως συνχιστω κ ερθει ο μπεμπης..... τα πονακια τα κλασικα εχουν αρχισει ..... για να δουμε........

εσυ fairy μου ?πως νιωθεις?

οι παγιδες επιασαν?:D

88M1p3.pngycQap3.png

σημερα το πρωι δε χρειαστηκε παγιδα....χαχαχα....μεχρι κ ο αντρας μου θελει να γεννησω...

εγω δε μπορω να καταλαβω τι γινεται βρε ριτα μου...υγρα ειχα σε ολη την εγκυμοσυνη αυξημενα, αλλα εχω 3 μερες που βλεπω αυξηση. Ο μικρος κουνιεται συνεχεια κ με ποναει παντου ιδιαιτερα χαμηλα.

η μεση μου με πιανει για ωρες οπως στη περιοδο, οι ρωγες πονανε, αυτα....δε βλεπω να γενναω συντομα χιχιχιχι

υπαρχουν φορες που νιωθω κατι σαν μπουρμπουλιθρα απο κατω,στο πιπι μου.δεν ξερω πως να το περιγραψω. σαν να εχω μια φουσκιτσα μεσα .... αυτο κ αν ειναι περιεργο :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

χεχε σαν κουφανα ε?

88M1p3.pngycQap3.png

δεν με κουφανες καθολου....σιγουρα η καθεμια μας νιωθει διαφορετικα πραγματα.,...εγω εχθες το βραδυ γουργουριζα σε καποια σημεια οταν κουνιοταν ο μικρος....

κατω στο πιπι αμα κουνιεται τον νιωθω κ μου ερχεται να σπρωξω αυτο που με "ενοχλει" να βγει...

ολα αυτα πρεπει να ειναι φυσιολογικα , απλα η καθεμια οπως ειπες τα αντιλαμβανεται διαφορετικα. ισως εγω τα φυσιολογικα....θελω να τα βλεπω σημαδια. δεν ξερω αν φταιει που ειμαι "πρωταρα" που λενε η ο χαρακτηρας μου (μαλλον το δευτερο:tongue:)

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

κ εγω τα ιδια κοριτσακι...δεν νιωθω αχγος, απλα το καθε τι διαφορετικο το κοιταζω καλα καλα να δω αν σημαινει κατι χεχε...ειναι λογικο...δεν το εχουμε ξανακανει κ οτι κ αν μας πουν ειναι τοσο διαφορετικο απο γυναικα σε γυναικα...αλλα ειναι ωραια να τα συζηταμε...σιγουρα μαθαινουμε απο τις διαφορετικες εμπειριες :)

χααχαα πλακα εχουμε..... ευτυχως που εχω κ εσας .......

ανυπομονω ομως να ερθει η ωρα να λεμε κ για τα μωρακια μας:rolleyes:

ξερεις, εμπειριες κ αλλα κουφα......αραγε θα εχουμε χρονο κ διαθεση???

αχ απτο πρωι παρατηρω αοτι βγαζω κ ερπη στα χειλακια μου :?:?:?

88M1p3.pngycQap3.png

Γεια σας κορίτσια σας γράφω λίγο γρήγορα για να προλάβω να κοιμηθώ πρίν το απογευματινό επισκεπτήριο, γιατί έχω να κοιμηθώ απο χθές το πρωί που ξύπνησα.

Ολα πίγαν καλά, ο μπουμπούκος είναι 3370 και 51 εκ. οταν έφτασα στο Λητώ (12 και κατι) είχα διαστολή 6 και γέννησα στις 3:15 Φ.Τ με επισκλ.

θα ξαναμπω το βραδάκι για κουβεντουλα. φιλάκιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Να σου ζήσει!!!

AMl8p2.png s30Tp2.png

Να'μαι κι εγωωωωω!!!δηλαδη να 'μαστε κι εμεις!!!!παιδαρος 3.700 εχει κλεψει την καρδια μου απο τις 26/04/2010!!!!

αννικο να μας ζησουν!!κοριτσαρες με το καλο!!!

Να σου ζήσει γλυκιά μου! Κι εμένα 3700 είχε γεννηθεί ο πρωτότοκός μου και εξελίχθηκε σε άντρα εύσωμο πολλά βαρύ :tongue::tongue:

AMl8p2.png s30Tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...