Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ολα καλά.

Ο μικρός θηλάζει κανονικά και εχω και πρωτογαλα ! :D

Ολα καλά.

Ο μικρός θηλάζει κανονικά και εχω και πρωτογαλα ! :D

εισαι θηριο το ξερεις?ολες θελουμε να εχουμε την γεννα σου .... ολα εγιναν πολυ γρηγορα αποτι καταλαβαμε ..... να τον φιλησεις τον μαναρο σου :tongue:

σου μοιαζει ?

88M1p3.pngycQap3.png

Δεν εχω προλάβει να διαβάσω τα νέα σας είχαμε τιποτα αλλα γεννητουργια.

Διαφημίσεις

η bibis μπηκε κ μας ειπε κ κεινη για τον γιο της....3700! πηγε σπιτι μεσα στην ευτυχια κ εχει τρελαθει. η mary poppins δεν εχει μπει ακομα. οι υπολοιπες περιμενουμε να νιωσουμε τις μοναδικες στιγμες που ζεις κ εσυ :tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Καλησπέρα σε όλες!

Τις καλύτερες ευχές στις καινούριες μανούλες! Να χαίρεστε τα μωράκια σας πάντα με υγεία και ευτυχία!

Άντε καλή αρχή με τα γεννητούρια :D

Καλως ήρθες στην παρεα naya!Ειμαστε πολυασχολες αυτες τις μερες με τα γεννητουρια και δεν σε καλωσορισαμε. Με το καλο να γεννηθει και το δικό σου παιδακι! Φανταζομαι θα ειμαι μαζι σου απο τις τελευταιες γιατι εχω ΠΗΤ 21/5,οποτε θα τα λεμε...Φλακια!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

αννίκο και bibis να σας ζήσουν τα μαναράκια σας!!!!!!!!!!

Αντε να παίρνουμε σειρά!

Βρε θηρίο Αννίκο, εχεις κουράγιο να μπαίνεις να μας ενημερώνεις?? Εχεις το laptop στο δωμάτειο? Δε σου λένε τπτ οι άλλες κοπέλες ή είσαι σε μονοκλινο?

naya καλοσηρθες!

uDLqp1.png

Bibis ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΠΑΙΔΑΡΟΣ! ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΕΡΩΤΑ!!!!!!

Αννικο, τι καλα που ακουγεσαι!!Κοιτα να ευχαριστηθεις κι εσυ τον καινουριο σου ερωτα!!!!!!!!!!! Πες μας κι αλλα αν μπορεις!!!

Ριτακι κι εσενα σε βλεπω να κοντευεις!!! Τι ομορφα που ειναι....Και για μας που ειναι τα πρωτα μας, θα ναι τελειως πρωτογνωρα συναισθηματα!!!!!!!!!Ανυπομονω να τα νιωσω.........!!!!!!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Αντε natasaki κι εσυ εισαι οριακα....Πως εισαι?Νιωθεις τιποτα περιεργο?

δυστυχώς μόνο πόνους και συσπάσεις πολύ έντονες ψηλά! βέβαια τωρα πονάει και λίγο η μέση μου!

μακαρι γιατι δεν αντέχω άλλο!

uDLqp1.png

δυστυχώς μόνο πόνους και συσπάσεις πολύ έντονες ψηλά! βέβαια τωρα πονάει και λίγο η μέση μου!

Μακαρι να εισαι η επόμενη! Και να σου κατσει Σαβ/κο!

Σας φιλω γιατί νυσταζω και ειμαι κουρασμενη, Γυρναγα ολη μερα σημερα.. Τα λεμε αυριο, καληνυχτα!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

natasaki?τις συσπασεις τις νιωθεις ψηλα??

αυτο το θεμα με τις συσπασεις ποτε δεν θα το καταλαβω ρε κοριτσια...

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...