Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να'μαι κι εγωωωωω!!!δηλαδη να 'μαστε κι εμεις!!!!παιδαρος 3.700 εχει κλεψει την καρδια μου απο τις 26/04/2010!!!!

αννικο να μας ζησουν!!κοριτσαρες με το καλο!!!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΠΑΙΔΑΡΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ τι ωραια, δεν προλαβαινουμε με τις ευχες σημερα.

Αρχισα να ζηλευω τις μαμαδες που εχουν αγκαλια τα μωρακια τους, θελω και εγωωωω!:D:D

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ κορίτσια θέλω κ εγώ ζηλεύω ,να σας ζήσουν πάντα υγεία κ ευτυχία να έχουν ,καλότυχα !

Καλέ λέτε να χάθηκε στο δρόμο ο δικός μου ο πελαργός, μήπως τουφεκιθηκε ?

Που εισαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

να σου χαλαρωσει τον τραχηλο? δηλαδη φιλεναδα?

Είναι ένα υπόθετο με αυτήν την ουσία που έχει κ το σπέρμα που λένε , που μαλακώνει το τράχηλο κ εμένα πάντα μου έβαζε κάθε 8 ώρες αν κ δεν με πολύ έπιανε αλλά κάτι κάνει . αυτό στο νοσοκομείο όχι σπίτι όμως , πρέπει να μπει πολύ βαθειά στον τράχηλο .

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Γεια σας κορίτσια σας γράφω λίγο γρήγορα για να προλάβω να κοιμηθώ πρίν το απογευματινό επισκεπτήριο, γιατί έχω να κοιμηθώ απο χθές το πρωί που ξύπνησα.

Ολα πίγαν καλά, ο μπουμπούκος είναι 3370 και 51 εκ. οταν έφτασα στο Λητώ (12 και κατι) είχα διαστολή 6 και γέννησα στις 3:15 Φ.Τ με επισκλ.

θα ξαναμπω το βραδάκι για κουβεντουλα. φιλάκιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

κοριτσαρα μου να σου ζησει!!!!!!!!!!!!!!!!!

να ειστε μια μεγαλη μεγαλη ευτιχισμενη οικογενεια!!!

ειχα την αγωνια σου ολη μερα!!!

μπραβο και παλι να σας ζησει!!

Να'μαι κι εγωωωωω!!!δηλαδη να 'μαστε κι εμεις!!!!παιδαρος 3.700 εχει κλεψει την καρδια μου απο τις 26/04/2010!!!!

αννικο να μας ζησουν!!κοριτσαρες με το καλο!!!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!!!

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ!!

ΚΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΦΗ!!!!!

σημερα τουλαχιστον ακουσαμε και ευχαριστα!!

Διαφημίσεις

thena μου θα μου λυσεις μια ακομα απορια αν ξερεις?

η αννικο μας εφτασε στο νοσοκομειο με διαστολη 6.... αυτο δεν πρεπει να ποναει ?

Όχι πάντα πάρα πολύ ανάλογα τον τράχηλο εγώ που έχω σκληρό θα πονούσα ίσως πιο πολύ γιατί με 6 γεννούσα δεν άνοιγε άλλο μόνος του μόνο με σφίξιμο κ πίεση του μωρού άνοιγε

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Καλησπέρες, επηξα στη δουλεια σημερα, ειχα ραντεβου και meeting από το πρωί στις 12 ως και το απογευμα αργα, γυρισα πτωμα και ξαπλωσα λιγακι!!!

Αννίκο μουυυυυυυ, bibiiiiiiiiiiiiiiis, να χαιρεστε τα μπεμπεκια σας κοριτσαρες μου, να ειναι γερα καλοτυχα και ευτυχισμενα...

Βρε θηριο Αννικο ειχες φτασει διαστολη 6?? Δεν πονουσες????

Με το καλο και οι υπολοιπες κοριτσακια μου!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

ειδες μπουμπου ?θηριο η αννικο μας!!!!!!!!!! εβγαλε εναν παιδαρο στο τσακμπαμ! 3ωριτσες ολη η ιστορια:tongue::tongue::tongue::tongue:

μπηκε κ η bibis νωριτερα κ εκεινη ολα καλα,πανευτυχης!

η mary poppins μενει να μας πει νεα:rolleyes:

88M1p3.pngycQap3.png

Πραγματι Ριτακι!!!

Αντε οι υπολοιπες ανυπομονες μελλουσες μανουλες εχετε σειρα, εμενα η ΠΗΤ μου αργει λιγουλακι αλλα οκ θα υπομενω λεμε...

Εντωμεταξυ εχω λιγο πονοκεφαλο και πονολαιμο, λετε να με τριγυριζει κρυωμα?

η φαιρυ παει να δει το Iron man...xixixi!!

Εγω με τις συσπασεις ειμαι ανεπιδεκτη μαθησεως...

ΠΑντως εμπεδωσα το οτι πρεπει να ειναι τακτικες και χρονομετρημενες για να με θορυβησουν!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...