Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βρε κοριτσια πειτε μου την γνωμη σας γιατι εχω προβληματιστει πολυ....

Τελευταια φορα πηγα στη γιατρο στις 36 εβδομαδες, στο μηνιαιο r/v και μου ειπε οτι δεν χρειαζεται να με ξαναδει και να την παρω τηλεφωνο οταν με το καλο ερθει η ωρα.

Απο οτι ακουω ολες εχετε 2 και 3 r/v στο 9, μηπως να παω με το ετσι θελω;;;;;;;;;

κοριτσακι μου να κανεις αυτο που νιωθεις.....

παντως μην φανταστεις κ μενα με ειδε οταν μπηκα στην 36βδομαδα....κ μου ειπε πως αν δεν γεννησω , να ξαναπαω στις 5 του μηνα (δηλαδη τελος 38 προς 39) οποτε μην ανχωνεσαι κ πολυ γιαυτο :tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Thena να τον χαιρεσαι :)

Ελενη μου κ εγω δεν τον βλεπω καθε εβδομαδα....με ειδε στις 36 κ μετα στις 38 κ αν δεν γεννησω σε μια βδομαδα οπου κ κλεινω τις 40 θα με ξαναδει παλι για να μου χαλαρωσει τον τραχηλο

Thena να τον χαιρεσαι :)

Ελενη μου κ εγω δεν τον βλεπω καθε εβδομαδα....με ειδε στις 36 κ μετα στις 38 κ αν δεν γεννησω σε μια βδομαδα οπου κ κλεινω τις 40 θα με ξαναδει παλι για να μου χαλαρωσει τον τραχηλο

να σου χαλαρωσει τον τραχηλο? δηλαδη φιλεναδα?

88M1p3.pngycQap3.png

να σου χαλαρωσει τον τραχηλο? δηλαδη φιλεναδα?

να σου πω ειλικρινα δεν ειμαι πολυ σιγουρη τι ακριβως ειπε χιχιχι

αλλα απο οτι καταλαβα κατι κολπικα υποθετα ειναι:rolleyes: δεν ποναει μου ειπε δεν νιωθεις τιποτα...δε θελει να με βαλει κατευθειαν με προκληση...

αλλα σημερα ξυπνησα το πρωι κ λεω πως θα γεννησω καποια στιγμη φυσιολογικα....ξερω κ εγω...ισως ειναι επειδη το θελω πολυ :mrgreen:

Γεια σας κορίτσια σας γράφω λίγο γρήγορα για να προλάβω να κοιμηθώ πρίν το απογευματινό επισκεπτήριο, γιατί έχω να κοιμηθώ απο χθές το πρωί που ξύπνησα.

Ολα πίγαν καλά, ο μπουμπούκος είναι 3370 και 51 εκ. οταν έφτασα στο Λητώ (12 και κατι) είχα διαστολή 6 και γέννησα στις 3:15 Φ.Τ με επισκλ.

θα ξαναμπω το βραδάκι για κουβεντουλα. φιλάκιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια σας γράφω λίγο γρήγορα για να προλάβω να κοιμηθώ πρίν το απογευματινό επισκεπτήριο, γιατί έχω να κοιμηθώ απο χθές το πρωί που ξύπνησα.

Ολα πίγαν καλά, ο μπουμπούκος είναι 3370 και 51 εκ. οταν έφτασα στο Λητώ (12 και κατι) είχα διαστολή 6 και γέννησα στις 3:15 Φ.Τ με επισκλ.

θα ξαναμπω το βραδάκι για κουβεντουλα. φιλάκιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

απιστευτο:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

να σου ζησει γλυκια μου

χριστε μου εβαλα τα κλαμματα , αληθεια λεω

88M1p3.pngycQap3.png

Αννικο μου να σου ζησει!!!! υπεροχα νεα!!!! τι ευκολος κ γρηγορος τοκετος που ηταν...ευχομαι κ εμεις ετσι να μην καθυστερησουμε καθολου

παντα χαρες κοπελα μου κ να καμαρωνεις το μπουμπουκι σου

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

Να ειναι υγιης, ευτυχισμενος και τυχερος!!!!!

Τι καλα σε 3 ωριτσες εκανε εμφανιση, super ο μικρος.....

Μακαρι να ειναι και τα δικα μας τοσο βιαστικα:rolleyes:

Καλη ξεκουραση και περιμενουμε λεπτομερειες οι αγχωμενες πρωτομανες, πολλα φιλια!!!

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

Να σας ζήσει ο μπουμπούκος σας!!!!!!!!!! :D:D:D:DΠολυ ευκολα φαινεται ότι γεννήθηκε!Τι καλα! Συγχαρητήρια!:D:D:D

Να ξεκουραστεις και να τον ευχαριστηθεις!!! Περιμενουμε το βραδυ περισσότερα! Φιλακια!!!!

Αχ συγκινηθηκα........Και ζήλεψα......Θελω να το ζησω έτσι όμορφα και γρήγορα......

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Eleni, θα ελεγα να μην αγχωνεσαι, ο καθε γιατρός εχει τον δικό του τρόπο που λειτουργει.Αν πιεζεσαι ομως πες της οτι εχεις αναγκη να σε δει παλι....

Thena να χαιρεσαι τον αντρα σου!Πολύ περιεργο για όνομα δεν το εχω ξανακουσει.

Σημερα πηγα με τη μαμα μου και πηραμε μερικα συμπληρωματικα πραγματακια για το bebe μας.Δεν εχω πάρει παρα πολλα γενικως, περιμενω να δω και απο δωρα τι θα έχουμε..Το βραδακι θα παρω και το λικνο από τη φιλη μου που θα μου το δανεισει και πολυ χαιρομαι!Μου ειπε ότι θα μου δωσει και την προικα του μαζι (παντα-κουνουπιερα).Ανυπομονω να το στησω διπλα στο κρεβατι μας! Για το παιδικο δωματιο πηρα πρασινο και γαλαζιο χρωμα να το βαψω και αυτοκολλητα ιδια με αυτα της κουνιας! Από βδομαδα θα ασχοληθουμε με το παιδικό, ετσι κι αλλιως στο δικό μας θα κοιμηθει όταν με το καλο ερθει το μωρο μας!

Fairy παω πισω να δω το δικό σας κρεβατακι γιατι κολλησε πριν και επανερχομαι...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Να'μαι κι εγωωωωω!!!δηλαδη να 'μαστε κι εμεις!!!!παιδαρος 3.700 εχει κλεψει την καρδια μου απο τις 26/04/2010!!!!

αννικο να μας ζησουν!!κοριτσαρες με το καλο!!!

bibis μου????να σου ζησει γλυκια μου...τυχερος,υγιεστατος....κα να σας φερει περισσοτερη ευτυχια κ αγαπη:tongue:

καισαρικη ε?κ τωρα σπιτακι? θηλαζεις?σε ποιον μοιαζει???

πωπω...... τον εχεις εκει διπλα σου τωρα?:tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...