Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι και το πράσσινάκι πιο σπάνιο από το γαλάζιο!

εσύ με τι χρώματα θα παίξεις?

το παιδικο δωμτιο ειναι βαμμενο κιτρινο με καρπουζι..... η παντα ειναι κιτρινοπορτοκαλι.... γενικα αποχρωσεις κτρινου-πορτοκαλι-λαχανι-καφε (σαν θεμα κυριαρχει το σαφαρι-ζουγκλα) αφου καποια σεντονια που μας εκαναν δωρο γαλαζια,να δω πως θα τα συνδιασω. η καλαθουνα μονο ειναι γαλαζια,τιποτα αλλο. το καροτσι καφε-πορτοκαλι... κ το σλινγκ κοκκινο.

δεν ξερω γμτ να βαλω φωτο

88M1p3.pngycQap3.png

ναι κοριτσια με τη κουνουπιερα ακομα δεν εχω αποφασισει..η μαμα μου ειπε να παρω μια απλη να υπαρχει γιατι εκτος απο κουνουπακια εστω κ ενα μυγακι μπορει να τον ενοχλησει...ενταξει εχουμε ζουζουνια..αλλα οχι οπως στην ελλαδα...λεω να παρω μια απλη

http://www.amazon.co.uk/Clippasafe-CL170-Cot-Insect-Net/dp/B0006H4PF8/ref=wl_it_dp_o?ie=UTF8&coliid=I2HLK3YYVOH41W&colid=2BC3UZMJQB69G

τη προικουλα τη πηρα απο εδω

http://www.linenstore.co.uk/baby-bedding-634/zanzibar-nursery-bedding-717/?gclid=CIvs9LOUrqECFQIslAodbHISAg

νομιζω πως στελνει κ Ελλαδα

γενικα θελαμε κατι διαφορετικο κ πολυ χαρουμενο...μολις το ειδαμε αυτο μας συνεπηρε κ ους 2 :)

Νατασα την Izziwotnot ακουστα την εχω..γιατι να μην ειναι καλη :)

ναι κοριτσια με τη κουνουπιερα ακομα δεν εχω αποφασισει..η μαμα μου ειπε να παρω μια απλη να υπαρχει γιατι εκτος απο κουνουπακια εστω κ ενα μυγακι μπορει να τον ενοχλησει...ενταξει εχουμε ζουζουνια..αλλα οχι οπως στην ελλαδα...λεω να παρω μια απλη

http://www.amazon.co.uk/Clippasafe-CL170-Cot-Insect-Net/dp/B0006H4PF8/ref=wl_it_dp_o?ie=UTF8&coliid=I2HLK3YYVOH41W&colid=2BC3UZMJQB69G

τη προικουλα τη πηρα απο εδω

http://www.linenstore.co.uk/baby-bedding-634/zanzibar-nursery-bedding-717/?gclid=CIvs9LOUrqECFQIslAodbHISAg

νομιζω πως στελνει κ Ελλαδα

γενικα θελαμε κατι διαφορετικο κ πολυ χαρουμενο...μολις το ειδαμε αυτο μας συνεπηρε κ ους 2 :)

Νατασα την Izziwotnot ακουστα την εχω..γιατι να μην ειναι καλη :)

ωραίο site! thanks!

εγώ γενικά είμαι πιο κλασσική! το δωμάτειο το έβαψα γαλάζιο και η κούνια είναι καφέ σκούρη. η αλλαξιέρα διχρωμη καφέ ασπρο. γενικά σε αυτά τα χρώματα λέω να παίξω. καφε-γαλάζιο και λίγο άσπρο για να μην είναι πολύ σκοτεινό. ως θέμα ήθελα το μικρο πρίγκιπα αλλά δεν μπορώ να βρώ αρκετά πραγματακια οποτε έχω αρχίσει να κοιτάω και άλλα θέματα. ευτυχώς εχω χρόνο αφού θα μπει στο δωμάτειο του από Σεπτέμβρη Οκτώβρη.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

natasaki θα το εχεις στην αρχη σε λικνο διπλα σου ε? κ αφου ξεπεταχτει στο δικο του δωματιο ??? καπως ετσι θα κανω κ εγω .... καλαθουνα στην αρχη κ μετα θα παρω λικνο λογικα. στο παιδικο δωματιο ειναι η κουνια μας , κ εχω βαλει κ ενα ημιδιπλο κρεββατι σε περιπτωση που καποιος χρειαστει να κοιμηθει εκει ..... αντε να δουμε στην πραξη τι θα κνουμε, γιατι στα λογια μια χαρα τα λεμε:tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

natasaki θα το εχεις στην αρχη σε λικνο διπλα σου ε? κ αφου ξεπεταχτει στο δικο του δωματιο ??? καπως ετσι θα κανω κ εγω .... καλαθουνα στην αρχη κ μετα θα παρω λικνο λογικα. στο παιδικο δωματιο ειναι η κουνια μας , κ εχω βαλει κ ενα ημιδιπλο κρεββατι σε περιπτωση που καποιος χρειαστει να κοιμηθει εκει ..... αντε να δουμε στην πραξη τι θα κνουμε, γιατι στα λογια μια χαρα τα λεμε:tongue:

ναι έτσι. και εγώ έχω ενα μονό στο δωμάτειό του. όμως γιατι να πάρεις και καλαθούνα και λίκνο. Η καλαθούνα είναι για 3 μήνες και το λίκνο το ΠΟΛΫ για 6. συνήθως μετα από 4-5 μήνες δε χωράει. οπότε ίσως ειναι καλύτερα να το βάλεις μετά στο δωμάτειό του. Η κουνιάδα μου που είχε καλαθούνα μετα το 3μηνο πήγε τη μικρή στο δωμάτειο και ήταν μια χαρά.

uDLqp1.png

ναι έτσι. και εγώ έχω ενα μονό στο δωμάτειό του. όμως γιατι να πάρεις και καλαθούνα και λίκνο. Η καλαθούνα είναι για 3 μήνες και το λίκνο το ΠΟΛΫ για 6. συνήθως μετα από 4-5 μήνες δε χωράει. οπότε ίσως ειναι καλύτερα να το βάλεις μετά στο δωμάτειό του. Η κουνιάδα μου που είχε καλαθούνα μετα το 3μηνο πήγε τη μικρή στο δωμάτειο και ήταν μια χαρά.

την καλαθουνα μου την εκαναν δωρο κ ντραπηκα να παω να την αλλαξω. γιαυτο κ τελικα δεν αγορασα εγω το λικνο , να δω πρωτα πως θα παει κ μετα. οσο για το ποτε θα παει στο δωματιο του, εγω ηθελα απτην αρχη αλλα πρεπει πρωτα να δω πως θα παει το θεμα θηλασμου.... γιατι να ξυπναω 2 κ 3 φορες την νυχτα για να πηγαινω στο διπλανο δωματιο ...μου ακουγεται καπως. το ξαναλεω ....πως οταν ερθουν τα μωρακια μας,στην πραξη μπορει να αλλαξουν πολλα απο αυτα που τωρα σκεφτομαστε η υποθετουμε:tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

ναι thena μου ηρθαν τα πρωτα μωρακια...!!!!! ακομα δεν εχουν μπει οι καινουργιες μανουλες για να μας δωσουν λεπτομεριες για τα αγγελουδια τους! αλλα ζουνε μοναδικες, μεγαλες στιγμες κ ειναι δικαιολογημενες :tongue:

εσυ πως εισαι? τα παιδακια σου?

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

ναι thena μου ηρθαν τα πρωτα μωρακια...!!!!! ακομα δεν εχουν μπει οι καινουργιες μανουλες για να μας δωσουν λεπτομεριες για τα αγγελουδια τους! αλλα ζουνε μοναδικες, μεγαλες στιγμες κ ειναι δικαιολογημενες :tongue:

εσυ πως εισαι? τα παιδακια σου?

Εμείς καλά ε λίγες μυξουλες τις έχουμε αλλά νομίζω είναι αλλεργικά

Από νευρά άστα να πάνε πολλά ιδικά με το Γιώργο που θέλει συνέχεια την προσοχή μου ,νομίζω ήδη ζηλεύει παρά πολύ όλο επάνω μου θέλει να είναι κ να ασχολούμαι μόνο μαζί του αχ τι με περιμένει:confused:

Σήμερα γιορτάζει κ ο άντρας μου του πήρα μια μπλουζίτσα μην τον αφήσω παραπονεμένο τον λένε Αηδονη:D κ σήμερα είναι του αγίου Δονάτου αν κ λίγη σχέση έχει με την ημέρα τεσπα ,έχω κ άλλο ένα πουλάκι στην οικογένεια μου τη μαμά μου την λένε Περιστέρα ,τρομερό ε!:mrgreen:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Εμείς καλά ε λίγες μυξουλες τις έχουμε αλλά νομίζω είναι αλλεργικά

Από νευρά άστα να πάνε πολλά ιδικά με το Γιώργο που θέλει συνέχεια την προσοχή μου ,νομίζω ήδη ζηλεύει παρά πολύ όλο επάνω μου θέλει να είναι κ να ασχολούμαι μόνο μαζί του αχ τι με περιμένει:confused:

Σήμερα γιορτάζει κ ο άντρας μου του πήρα μια μπλουζίτσα μην τον αφήσω παραπονεμένο τον λένε Αηδονη:D κ σήμερα είναι του αγίου Δονάτου αν κ λίγη σχέση έχει με την ημέρα τεσπα ,έχω κ άλλο ένα πουλάκι στην οικογένεια μου τη μαμά μου την λένε Περιστέρα ,τρομερό ε!:mrgreen:

Να τον χαιρεσαι τον αντρουλη σου, πολυχρονος!!!

Μια φιλικη οικογενεια την ειχε δει με τα φυτα( Τριανταφυλλος, Λεμονια και Ανθη), με πουλακια δεν εχω ξανακουσει......

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Βρε κοριτσια πειτε μου την γνωμη σας γιατι εχω προβληματιστει πολυ....

Τελευταια φορα πηγα στη γιατρο στις 36 εβδομαδες, στο μηνιαιο r/v και μου ειπε οτι δεν χρειαζεται να με ξαναδει και να την παρω τηλεφωνο οταν με το καλο ερθει η ωρα.

Απο οτι ακουω ολες εχετε 2 και 3 r/v στο 9, μηπως να παω με το ετσι θελω;;;;;;;;;

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...