Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ εγω αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι εχτες η mary poppins ηταν εδω κ εκανε αστεια.............ενω τωρα ακουει την ανασα του μωρου της κ το βλεπει.μονο αυτο σκεφτομαι συνεχεια

Θα ερθει και για μας αυτη η ωρα.......Και για σενα πιο γρηγορα!Μην τρελαινεσαι, θα ερθουν απο κει που δεν θα το περιμενεις οι πονοι...Υπομονη και χαλαρωση θελει...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

42 βδομαδες?????? οχιιιιιιιιι δεν θελω να το ζησω. 40 εβδομαδες τελειωνει ο 9.......μεχρι εκει ειναι τα ορια μου. να περιμενω μετα τι?μηπως γυρισει?μηπως αποφασισει να κατεβει μονο του? οχι οχι οχι ....

:-D:grin::-D ξερω ξερω..τα παιδια ειναι ευτυχια αχαχαχαχαχαχχχα

τι να κανουμε βρε ριτακι...σε νιωθω..ετσι ειμαι κ εγω....αλλα αμα δεν ειναι ετοιμο το παιδι να βγει τι να κανεις...κ εγω στις 42 βδομαδες βγηκα

εχω μια τρελλη καουρα αποψε...ηπια γαλα κ τιποτα..πειτε κανα γιατροσοφι αλλο :roll:

Θα ερθει και για μας αυτη η ωρα.......Και για σενα πιο γρηγορα!Μην τρελαινεσαι, θα ερθουν απο κει που δεν θα το περιμενεις οι πονοι...Υπομονη και χαλαρωση θελει...

θαρθει που θα παει! η τεταρτη ειναι κοντα ...μονο αυτο σκεφτομαι,τι θα μου πει ο γιατρος.

κ καπου εδω θα σταματησω να γκρινιαζω κ να σας πριζω κ εσας.....

καληνυχτα κοιλουμπιτσες μου. καλη ξεκουραση κ ονειρα γλυκα.λιγοστευουμε κ πρεπει να ειμαστε ενωμενες:-D

τις ευχες μου κ παλι στην mary poppins :tongue::tongue::tongue::tongue:

κ για την αννικο μας .... να εχει ενα οσο το δυνατον πιο ευκολο βραδυ, γιατι το πρωι φανταζομαι θα την περιμενει το χαμογελο του μικρου της:tongue:

καληνυχτα κοριτσια:-D

88M1p3.pngycQap3.png

εχω μια τρελλη καουρα αποψε...ηπια γαλα κ τιποτα..πειτε κανα γιατροσοφι αλλο :roll:

εγω για την καουρα τρωω ξυνομηλα....ειναι οτι καλυτερο εχω δοκιμασει. αν τυχει κ εχεις σπιτι δοκιμασε,σε μενα επιασε:rolleyes:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κι απο μενα!

Σήμερα έχω τη γυναίκα για καθαριώτητα και εγώ κάνω την κουζίνα που μου αρέσει! (μιας και την ανακαινησα το Σεπτεμβρη!)

ποναω λιγο σήμερα πάλι ποτε χαμηλά πότε ψηλά:confused:

αντε να δούμε... είπα να σκεφτώ θετικά και να του στείλω με όλη μου τη δύναμη την αγάπη μου και τη λαχτάρα μου μπας και αποφασίσει να συναντηθούμε λίγο νωρίτερα. Το απόγευμα θα πάω και για πολύ περπάτημα! ελπίζω να το αντέξω!

Λέτε να γέννησε η Αννίκο?? Είπε το απόγευμα θα έχει πρόσβαση και θα μας ενημερώσει! Ευχομαι να πήγαν όλα καλά!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κι απο μενα!

Σήμερα έχω τη γυναίκα για καθαριώτητα και εγώ κάνω την κουζίνα που μου αρέσει! (μιας και την ανακαινησα το Σεπτεμβρη!)

ποναω λιγο σήμερα πάλι ποτε χαμηλά πότε ψηλά:confused:

αντε να δούμε... είπα να σκεφτώ θετικά και να του στείλω με όλη μου τη δύναμη την αγάπη μου και τη λαχτάρα μου μπας και αποφασίσει να συναντηθούμε λίγο νωρίτερα. Το απόγευμα θα πάω και για πολύ περπάτημα! ελπίζω να το αντέξω!

Λέτε να γέννησε η Αννίκο?? Είπε το απόγευμα θα έχει πρόσβαση και θα μας ενημερώσει! Ευχομαι να πήγαν όλα καλά!

ναι ναι θετικη σκεψη..κ εμεις εχθες του καναμε μια κουβεντα :mrgreen::mrgreen:

εγω τη περιμενω σε μια ωρα τη κοπελιτσα μου....κ εστρωσα κ το κρεβατι σημερα το πρωι μπας κ το δει κ θελει να κοιμηθει εκει :mrgreen:

http://i234.photobucket.com/albums/ee254/e-smini/Pregnancy/P1010471.jpg

αντε Νατασα μου υπομονη....θα βγουν που θα παει

ουαου!!!!!

το έκανες πολύ ωραίο! Ζηλεύω! εμενα στην αρχή θα μπει στο λίκνο που πάντα ήθελα και τελικά αγόρασα! όταν το ετοιμασω θα βγάλω φωτο. Σκευτομαι μονάχα να βάλω μια κουνουπίερα ακόμα γιατι αυτή που έχει είναι μόνο διακοσμητική. Θα δω τι θα κάνω, το ψαχνω ακόμα!

Να σε ρωτήσω από που είναι η πάντα και το πάπλωμα και όλη η πρίκα?

μια μάρκα που έχετε εκεί την Izziwotnot την ξέρεις? είναι καλή? σκέφτομαι να παραγγείλω κατι κουβερτακια cotton πλεκτά πολύ γλυκούλια αλλά το σκέφτομαι μήπως δεν είναι πολύ καλή ποιότητα. είναι βέβαια πολύ οικονομικά αλλά επειδή το κατάστημα που βρήκα θέλει 50 λίρες μεταφορικα σκέφτηκα να πάρω μερικά και για δώρα έτσι ώστε να με συμφέρει. Αν λοιπόν δεν αξίζουν δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία.

uDLqp1.png

αχ fairy μου τι ομορφη που ειναι ????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

λες να πιασει κ να θελει να βγει ο μικρουλης σου ? να σε ρωτησω,κουνουπιερα δεν εχεις?

δε νομίζω να έχει και πολλά κουνούπια στο UK!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...