Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Είχα ρωτήσει κάποια στιγμή γιατί τα περιμένουμε όλα να γίνουν βλαστοκύστες και μας είχαν πει πως όσα δε προχωράνε μετά τη μέρα 3 δε θα προχωρούσαν έτσι κ αλλιώς ακόμα και εμβρυομεταφορα να γινόταν. Εμένα η πλειοψηφία τους φτάνει 3η μέρα. 
      Όσες φορές δε προχωρούσε σε βλαστοκύστη μας έλεγαν πως το υλικό κ των δύο ήταν καλό αλλά έτυχε να μη προχωρήσει. Δε ξέρω τι να πω. 

Όσον αφορά τον ανδρικό παράγοντα, ενδεικτικά λέω για όσες κοπέλες γνωρίζουν πως από τις εξετάσεις που κάναμε στον Λυμπεροπουλο έβγαλαν ποσοστιαία κατανομή μορφολογίας σπέρματος 3% που είναι λίγο πιο κάτω από τον δείκτη αναφοράς, κατάτμηση DNA 28% (όπου εκεί έλεγε σε σχόλιο πως είναι σπερμα με μέτρια ικανότητα γονιμοποίησης και δημιουργίας εμβρύων καλής ποιότητας) και οξειδωτικό στρες 1.7 με τιμή αναφοράς ως 1.34. 
      Α επίσης να προσθέσω πως κάποια στιγμή βρέθηκε βακτήριο στο σπερμα και έπαιρνε αντιβίωση για κανένα μήνα αλλά νομίζω δεν επηρεάζει αυτό. Μετα αυτό έκανε επανεμφάνιση του βακτηρίου.

Τα στείλαμε στον γιατρό κ μας κάλεσαν από το εμβρυολογικό να μας πουν πως είναι όλα καλά κ πως έτσι κ αλλιώς κάνουν μικρογονιμοποίηση. 
      Ρωτήσαμε αν μπορούμε να πάρουμε συμπληρώματα ή κάτι να φτιάξει η κατάσταση και μας είπε ο γιατρός πως δε πιστεύει σε αυτά κ δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει.

Καπνίζουμε και οι 2, αν είναι να αναλογιστείς τι κακή συνήθεια έχουμε, εγώ το έχω κόψει αλλα με αυτά που έγιναν νιώθω έντονη ανάγκη να ξεκινήσω πάλι.    

Εμάς μετά από 3 χρόνια και άπειρες εξετάσεις με πολύ κακό σπερμα (τύπου μορφολογία 0%) καταλήξαμε ότι έφταιγαν τα μικρόβια που είχε. Πήρε αντιβιώσεις και τώρα αρχίζει κάπως να φτιάχνει (1% μορφολογία) και μετά τις αντιβιώσεις μας έδωσε ένα τέλειο έμβρυο και ένα καλό. Ενώ δλδ δεν βελτιώθηκε εκπληκτικά (ακόμα τουλάχιστον το σπερμα) και έκανε καλύτερες γονιμοποιήσεις. Οπότε δείτε ξανά το θέμα των βακτηρίων. 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΑ ΜΕ ΚΟΛΛΗΣΑΝ..ΕΧΩ ΣΥΝΑΧΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ!!!ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΕΤΟΙΜΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΝΑ ΡΙΞΩ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ..ΑΧ!ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΣΑΝ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΤΑ ΚΟΙΤΑΖΑ!!!

ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΣΑΣ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ 15ΚΙΛΑ!

ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΑΖΩ..ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΑΓΧΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ (ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΑΡΕΣ)???

vgLCp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα σε όλες τις μανούλες!

Άντε δύο μήνες μείνανε! Για όσες είναι πρωτάρες, μία συμβουλή: Κοιμηθείτε όσο μπορείτε, βάλτε και στις τσέπες!

Εγώ ευτυχώς δεν ψωνίζω τίποτε, αυτό που έχω να κάνω είναι να βγάλω όλα τα ρουχαλάκια του πρώτου μου να τα φρεσκάρω και να τα βάλω στα συρτάρια. Αλλά, από τον άλλο μήνα...

Μάλλον έχω να ψωνίσω ένα πράγμα, κρεβατάκι για τον μεγάλο μου ώστε να απελευθερωθεί η κούνια ;)

Από κιλά, έχω πάρει 9 αλλά τα νιώθω σαν 29, πονάει η μέση και περπατάω σαν παπί, χεχε

AMl8p2.png s30Tp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Εγώ από κιλά έχω βάλει αισίως 11!Δεν πολυπεινάω τώρα.Ελπίζω να μην πάρω πολλά τους επόμενους 2 μήνες..

Αυτό για τον ύπνο το προσπαθώ maanton μου, αλλά τις μισές νύχτες της εβδομάδας έχω αϋπνίες...Λες και το κάνει επίτηδες ο οργανισμός για να πάρω μια γεύση από το μετά!Πάντως τον καναπέ τον τιμάω πολύ!Χαλαρώνω αρκετές ώρες εκεί γιατί ξέρω ότι στο μέλλον δεν θα προλαβαίνω..

marinaki περαστικά γρήγορα! Εγώ δεν έχω καθόλου άγχος ακόμη.Σκέφτομαι ότι όλα θα γίνουν στην ώρα τους όπως πρέπει και ότι θα κανω ένα γερό μωρό!Ανυπομονώ να νιώσω το συναίσθημα της πρώτης αγκαλιάς με το μωρό μου.Πρέπει να είναι απίστευτο...!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

περαστικα στα συναχακια σας....

απο κιλα εβαλα μεχρι τωρα 4 ...δε το περιμενα...κ εγω κ οι γυρω μου ηταν σιγουροι οτι θα εβαζα πολλα κιλα στην εγκυμοσυνη χιχιχι

εγω σημερα δε παω γραφειο κ εβαλα να πλυνω τα του μωρου...

φιλια πολλα κ πολλες καλημερες

Αυτό για τον ύπνο το προσπαθώ maanton μου, αλλά τις μισές νύχτες της εβδομάδας έχω αϋπνίες...Λες και το κάνει επίτηδες ο οργανισμός για να πάρω μια γεύση από το μετά!

Επίτηδες το κάνει πράγματι! Για να είσαι σε εγρήγορση! Πού να δεις στον ένατο που θα κοιμάσαι και θα πετάγεσαι χωρίς λόγο και αιτία κάθε μισή ώρα!

AMl8p2.png s30Tp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάρες τι κάνετέ;

Εγώ σήμερα τελείωσα την αντιβίωση για ουρολοίμωξη.

Την Τετάρτη πήγαμε στην ντοκτορ και όλα ήταν καλά, ο μικρός έχει φτάσει αισίως τα 1,760 ;)

Βάζω εδώ την λίστα με τα απαραίτητα που πήρα εγώ στην προηγούμενη γέννα, αν και εξαρτάται κι από το πού θα γεννήσεις...!

Βαλίτσα μαιευτηρίου

Ρούχα

1-2 Νυχτικά (για την πρώτη μέρα)

2-3 Πιτζάμες

Ρόμπα

Παντόφλες

Παντόφλες (πλαστικές για το μπάνιο)

2-3 Σουτιέν θηλασμού

1 πακέτο επιθέματα στήθους

Κάλτσες

2-3 εσώρουχα κανονικά (εσώρουχα-δίχτυ μου έδωσαν εκεί ένα πακέτο)

Ρούχα και παπούτσια για την επιστροφή

Νεσεσέρ

Σφουγγάρι

Αφρόλουτρο

Ειδικό αφρόλουτρο για την ευαίσθητη περιοχή (το προσφέρουν μερικά νοσοκομεία )

Οδοντόκρεμα

Οδοντόβουρτσα

Σερβιέτες λοχίας ή XXL (αν και μου έδωσαν και εκεί)

Σαμπουάν

Μαλακτικό

Χτένα

Κοκαλάκια για μαλλιά ή κορδέλα

Λίμα

Τσιμπιδάκι

Ξυραφάκι

Αλάτι (το αλατόνερο και το μητρικό γάλα είναι ότι πρέπει για τις ανοιγμένες θηλές)

Κρέμα ημέρας

ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ

καθαριότητα

Καθισματάκια 1 χρήσης για λεκάνη WC

Μαντηλάκια καθαρισμού Κλινεξ

Μωρομάντηλα

Χαρτομάντηλα

Πλαστική σακούλα για άπλυτα

Αντισηπτικό χεριών για τους επισκέπτης που δεν τους ¨κόβει¨ να πλύνουν τα χέρια τους

Μωρό

Λαβέτες 4-5

Πανάκι για την αγκαλιά 2-3

Φαρμάκι εξόδου

Φανελάκι

Καθισματάκι αυτοκινήτου

Σεντονάκι (για να στρώσουμε στο καθισματάκι αυτοκινήτου)

Διάφορα

φωτογραφική μηχανή, βιντεοκάμερα και φορτιστές

κινητό και φορτιστή

βιβλίο,περιοδικό και mp3 (αν και αυτήν την φορά θα πάρω μαζί μου μόνο το lap-top για να μπαίνω parents να τα λέμε):-D:-D:-D

Χαρτιά

ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ

ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ ΕΝΤΟΣ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΓΑΜΟΥ

Αν θυμηθώ και άλλα θα τα συμπληρώνω σιγά σίγα

ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Επεξεργάστηκαν by Αννικο

Άννικο, σ' ευχαριστούμε πολύ! Πολύ χρήσιμη η λίστα σου!;)

Fairymummy, όλα είναι πολύ ωραία! Με το καλό να τα χαρεί το μωράκι σας κι εσείς!!!:D Eιδικά το κουβερλί και η πάντα είναι σούπερ!!!

...και περαστικά σε μαμάδες και παιδάκια!!! Stay :cool:

Επεξεργάστηκαν by psaraki

cLH8p3.png

xq41p3.png

Άννικο, όντως πολύ χρήσιμη η λίστα σου!Thanks!!!

Fairymummy, καταπληκτικά όλα!

Εγώ επιτέλους κατάφερα να πάω εχθές και να ρίξω μια ματιά σε 2 μαγαζιά που έχει είδη για το μωρό.Καμία σχέση κορίτσια με την Ελλάδα!!Ποικιλία -άντε να μην πω μηδέν - να πω απλά φτωχή..πχ 1 αλλαξιέρα, 3-4 κρεβατάκια, 8-9 καροτσάκια..ούτε καν φορμάκι εξόδου δεν βρήκα ..

Ολόκληρο Μόναχο και δεν έχει άλλο μαγαζί για bebe (εξοπλισμό εννοώ,γιατί ρουχαλάκια θα βρω).Μου είπαν για ένα μεγάλο πολυκατάστημα 85 χμ. από εδώ...:cry: :cry:Εδώ δουλεύει πολύ ίντερνετ ..

Πάντως αγόρασα τα πρώτα κορμάκια και τα pampers!!!;)

Άντε κορίτσια σε λίγο όλα αυτά θα τα χρησιμοποιούν τα μπουμπουκάκια μας!!:-):-):-)

Καλησπερα σε ολες.....Επιτελους ειπα να μπω και εγω στο καφε του Μαιου....16 εχω πητ.....

καλός ηρθες ΝΕΚΤΑΡΙΑ με το καλο το νινακι σου. τι είναι παιδί ή κορίτσι :D:D:D

Διαφημίσεις

επιτέλους άλλη μια νύφη :-D:-D:-D:-D:-D

γιατι με τόσα αγόρια θα έχουμε πρόβλημα

Κοριτσάρες αν θέλετε συμπληρώστε και το μαιευτήριο μπας και συναντηθούμε κάπου !!!

Συμπληρώστε και το ΦΥΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ....

kounelitsa..............4/5/2010 ??????

argen.....................5/5/2010 ??????

:rolleyes:THENA................... 7/5/2010 ΑΓΟΡΙ /

:rolleyes: fairymummy...........7/5/2010 ΑΓΟΡΙ /UK

:rolleyes:ψαράκι...................8/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΑΤΤΙΚΟΝ

:rolleyes:Αννικο....................8/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΛΗΤΩ

zeta28...................11/5/2010 ΜΗΤΕΡΑ

:tongue:B-FLY....................12/5/2010

xrisaki...................13/5/2010

:rolleyes:angel09..............14/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΚΥΠΡΟΣ

:rolleyes:bibis23...............14/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΜΗΤΕΡΑ

:rolleyes:maanton.............15/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΙΑΣΩ

:tongue:νεκταρια.............16/5/2010 ΚΟΡΙΤΣΙ / ΛΗΤΩ

dina.......................??/5/2010

KANTY....................??/5/2010

:rolleyes:irencat....................??/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΙΑΣΩ

tarsitsa..................19/5/2010

:rolleyes:eleni1977............19/5/2010 ΑΓΟΡΙ /ΛΗΤΩ

:rolleyes:sue.....................21/5/2010 ΑΓΟΡΙ /ΙΑΣΩ

:rolleyes:douar..................21/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΕΛΕΝΑ

:tongue:BABY31...............22/5/2010 ΙΑΣΩ/ΚΟΡΙΤΣΙ

:rolleyes:Babyboy..............22/5/2010 ΒΟΛΟΣ

chrissag.................24/5/2010 IΑΣΩ

:tongue:marinakii86..........24/5/2010 ΚΟΡΙΤΣΙ /

doradoremi.............25/5/2010

:rolleyes:mpoumpou.......... 27/5/2010 ΙΑΣΩ

rani........................27/5/2010 ΙΑΣΩ

koritsaki9200..........27/5/2010

irene.pap................27/5/2010

:tongue:3xmama.................28/5/2010 ΜΟΝΑΧΟ

zoe26.....................28/5/2010 panepistimiako larisas

:rolleyes:pasxalitsa v..........28/5/2010 ΑΓΟΡΙ /

:rolleyes:vickygirl79........... 31/05/2010 νοσοκομείο ΚΑΣΤΟΡΙΑ

32χαζομαμάδες

12 ΑΓΟΡΙΑ

5ΚΟΡΙΤΣΙΑ

15 ??????

Επεξεργάστηκαν by Αννικο

ΝΕΚΤΑΡΙΑ είμαστε γειτόνισσες... εγώ μένω κοντά στο ΜΕΤΡΟ της Δάφνης!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...