Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

υπομονη κοριτσακι.....υπομονη....ξεκουραση πολυ αλλα κ περπατημα να κατεβει το μικρο σου...εμενα μου εχει εμπεδωθει μια χαρα κ δε λεει να βγει??? βεβαια εγω δεν εχω κ πονους

ευχαριστώ! και εγω έτσι νόμιζα πως έχει εμπεδωθεί και μάλιστα γιαυτο νόμιζα ένοιωθα πίεση χαμηλά. τι έγινε δεν κστάλαβα. ο γιατρος μου είχε πει πως φαινεται να έχει εμπεδωθει. τι εγινε ξαναανέβηκε?

Από αυριο θα αρχισω περπάτημα όμως μόλις κουραστώ λιγο πονάω πολύ! αλλά όχι σε σωστο σημείο. τι να πω! Ασε που το μωρο κοιταει προς τα πάνω! βεβαια μου είπε ο γιατρος ότι αυτό μπορει να αλλάξει όταν σε πιασουν οι πόνοι.

uDLqp1.png

Εχω συγκινηθει κοριτσια.......Μια μια αρχιζει να ζει αυτη την υπεροχη εμπειρια.....Μου φαινεται απιστευτο οτι μπορει να σας χαιρετησω κι εγω οπως τωρα η Αννικο για να παω να γεννησω....Δεν θα ταν ωραία να είμαστε ολες μαζι στην ιδια αιθουσα τοκετου και να δινουμε η μια κουραγιο στην άλλη???

Με εναν πονο Αννικο μου!!!!!Περιμενουμε σγκινητικες λεπτομερειες αυριο!!!!!!!!

Marypoppins ευχομαι να εισαι τρισευτυχισμενη με ο αγγελουδι σου αγκαλια!

Νατασουλα, μην στεναχωριεσαι τόσο πολύ.Αυτο που εχει σημασια ειναι να γεννηθει γερο το μωρακι σου και ας αργησει λιγο....Και που ξερεις μπορει να ερθει πιο γρηγορα αποτι υπολογιζει ο γιατρος.

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

ευχαριστώ! και εγω έτσι νόμιζα πως έχει εμπεδωθεί και μάλιστα γιαυτο νόμιζα ένοιωθα πίεση χαμηλά. τι έγινε δεν κστάλαβα. ο γιατρος μου είχε πει πως φαινεται να έχει εμπεδωθει. τι εγινε ξαναανέβηκε?

Από αυριο θα αρχισω περπάτημα όμως μόλις κουραστώ λιγο πονάω πολύ! αλλά όχι σε σωστο σημείο. τι να πω! Ασε που το μωρο κοιταει προς τα πάνω! βεβαια μου είπε ο γιατρος ότι αυτό μπορει να αλλάξει όταν σε πιασουν οι πόνοι.

μηπως εχει ξεκινησει για κατω κ γι αυτο εχεις πονακια? κ εμενα οταν κατεβαινε με ενοχλουσε...

οταν λες κοιταει προς τα πανω εννοεις ποδια κατω, κεφαλι πανω?

παντως ναι εχει δικιο ο γιατρος σου μπορει κ τελευταια στιγμη να γυρισει κ φλουπ να βγει.

οσο για το περπατημα δεν ειναι αναγκη να τρεχεισ..αργα κ οσες στασεις θες

κοριτσια να σας ρωτησω...εσεις ποτε θα στρωσετε τα σεντονακια στη κουνια η οπου το κοιμισετε? αφου γυρισετε απο το μαιευτηριο?

κοριτσια να σας ρωτησω...εσεις ποτε θα στρωσετε τα σεντονακια στη κουνια η οπου το κοιμισετε? αφου γυρισετε απο το μαιευτηριο?

εγω σημερα εστρωσα ενα σεντονακι στην κουνια (αν κ δεν νομιζω να κοιμηθει εκει τα πρωτα βραδια) απλα για φιγουρα...να το βλεπω κ να χαιρομαι. θα βαλω καθαρα ομως (κ στο διπλο κ στην κουνια κ στο πορτ μπεμπε) αφου γυρισω με το καλο απτο μαιευτηριο

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Μπορούμε και αφου γυρισουμε, αλλά θα μπορουσαμε και πριν και να το σκεπασουμε με μια κουβερτα ή παπλωματακι για να μην σκονιστουν, που δεν θα τα χρησιμοποιησουμε αμεσως. Δεν το ειχα σκεφτει αλλά μαλλον θα φροντισω να το εχω στρωμενο το κρεβατακι του.

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

μηπως εχει ξεκινησει για κατω κ γι αυτο εχεις πονακια? κ εμενα οταν κατεβαινε με ενοχλουσε...

οταν λες κοιταει προς τα πανω εννοεις ποδια κατω, κεφαλι πανω?

παντως ναι εχει δικιο ο γιατρος σου μπορει κ τελευταια στιγμη να γυρισει κ φλουπ να βγει.

οσο για το περπατημα δεν ειναι αναγκη να τρεχεισ..αργα κ οσες στασεις θες

και γω θα στρώσω αφου γυρίσουμε.

fairy το κεφαλι είναι κάτω απλά κοιτάει προς τα πανω

uDLqp1.png

κ εγω λεω να στρωσω αυτες τις μερες κ να κουκουλωσω με ενα σεντονι να μη σκονιζετε.....θα γυρισουμε μεσημερι/απογευμα....οι δυο μας θα μαστε...κουρασμενοι...ας το εχω ετοιμο ελεγα....εγω στη κουνια θα το βαλω κατευθειαν βεβαια

φανταζομαι παντως πως κ οι αντρες μας δεν θα ειναι 4συνεχομενες μερες στο νοσοκομειο.θα ερθουν κ σπιτι για μπανιο,υπνο ισως η κ αν κατι χρειαζομστε.....οποτε μπορυν φανταζομαι να το κανουν κ εκεινοι:tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Εχω συγκινηθει κοριτσια.......Μια μια αρχιζει να ζει αυτη την υπεροχη εμπειρια.....Μου φαινεται απιστευτο οτι μπορει να σας χαιρετησω κι εγω οπως τωρα η Αννικο για να παω να γεννησω....Δεν θα ταν ωραία να είμαστε ολες μαζι στην ιδια αιθουσα τοκετου και να δινουμε η μια κουραγιο στην άλλη???

Με εναν πονο Αννικο μου!!!!!Περιμενουμε σγκινητικες λεπτομερειες αυριο!!!!!!!!

Marypoppins ευχομαι να εισαι τρισευτυχισμενη με ο αγγελουδι σου αγκαλια!

Νατασουλα, μην στεναχωριεσαι τόσο πολύ.Αυτο που εχει σημασια ειναι να γεννηθει γερο το μωρακι σου και ας αργησει λιγο....Και που ξερεις μπορει να ερθει πιο γρηγορα αποτι υπολογιζει ο γιατρος.

ωραια θα ήταν! μιας και δε θέλω να είμαι μόνη θα μου άρεσε! γενικά αυτο το online γεννητούρια μου αρέσει πολύ! Μόνο που ο άνδρας μου γελάει καμια φορά!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

ε θα ηθελα να το στρωσω οπως θελω οποτε ο καλουλης μου δε θα τα καταφερει...ειμαι λιγο περιεργη σε αυτα χεχε

εμεις απο την ωρα που γυρναμε μεσα σε μια/δυο ωρες ερχεται κ η μαια σπιτι κ να τα σκεφτομαι ολα..

πωπω βρε κοριτσια....ειναι η πρωτη φορα που δε μπορω να οργανωσω κατι κ ωρες ωρες τρελλαινομαι!!!!

ε θα ηθελα να το στρωσω οπως θελω οποτε ο καλουλης μου δε θα τα καταφερει...ειμαι λιγο περιεργη σε αυτα χεχε

εμεις απο την ωρα που γυρναμε μεσα σε μια/δυο ωρες ερχεται κ η μαια σπιτι κ να τα σκεφτομαι ολα..

πωπω βρε κοριτσια....ειναι η πρωτη φορα που δε μπορω να οργανωσω κατι κ ωρες ωρες τρελλαινομαι!!!!

αφου θα έρθει και η Μαία άστο για εκεινη τη μέρα!

uDLqp1.png

φανταζομαι παντως πως κ οι αντρες μας δεν θα ειναι 4συνεχομενες μερες στο νοσοκομειο.θα ερθουν κ σπιτι για μπανιο,υπνο ισως η κ αν κατι χρειαζομστε.....οποτε μπορυν φανταζομαι να το κανουν κ εκεινοι:tongue:

Σιγουρα ολο και κατι θα μας λειψει και θα μας το φερουν, η να κανουν καμια δουλεια.Εγω μπορει να αγκαρεψω και τη μανουλα μου για καμια καθαριοτητα τελευταιας στιγμης, ωστε να ειναι καθαρα όλα οταν φερουμε τον πασακο μας σπιτι...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...