Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Θα σας τα πει ο ανδρολόγος λογικά.  Και εμένα ο άντρας μου με μικρόβιο, πέρα από τις αντιβιώσεις, έπαιρνε. 
      Εγώ δεν πιστεύω ότι ένα σπερμα με μικρόβιο είναι το ίδιο με ένα σπερμα χωρίς μικρόβιο. Εμάς μόνο αυτό βρέθηκε να ενοχοποιεί το κακό σπερμα. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να μαι και γω.

ΓΕΝΝΗΣΕ η Mary Poppins :D:D:D:D:D:D Ax τι καλά και άλλο μωράκι:D

Εγώ εκανα τις τελευταίες δουλίτσες και τώρα περιμένω και χρονομετρώ συσπάσεις. με κόβω σε λίγο να μαζεύω τα μπογαλάκια μου και βουρ για το Λητώ. Από αύριο το απόγευμα θα έχω και internet.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να μαι και γω.

ΓΕΝΝΗΣΕ η Mary Poppins :D:D:D:D:D:D Ax τι καλά και άλλο μωράκι:D

Εγώ εκανα τις τελευταίες δουλίτσες και τώρα περιμένω και χρονομετρώ συσπάσεις. με κόβω σε λίγο να μαζεύω τα μπογαλάκια μου και βουρ για το Λητώ. Από αύριο το απόγευμα θα έχω και internet.

εχεις συσπασεις κοριτσακι μου ? την μικρη που την εχετε αφησει ?? ολα ετοιμα ε?:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:τι καλα! τι καλα!

88M1p3.pngycQap3.png

να μαι κι εγω...

μολις που προλαβαινω να πω ευχες...

για την mary poppins ευχομαι να πηγαν ολα καλα και να ειναι τρισευτυχισμενη με τον μικρο της αγκαλιαααα....:-D

και........................

Αννικο με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

με ενα πονο και θα περιμενουμε με αγωνια τα νεα σου :D

καληνυχτα κοριτσια!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Αννικο ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!!!

άντε θα σκάσω από τη ζήλια!!!!

εμενα σήμερα ο γιατρός μου είπε ότι αργώ ακόμα και με επιασε μια μελαγχολία! Μολις βγήκα με πιασανε τα κλάματα γιατι περίμενα πως θα μου έλεγε πως είμαστε σε καλό δρόμο:(:(

τελικά δεν έχει εμπεδωθει ακόμα!:( είναι περιπου 3100 και περναει καλά!έτσι είπε ο γιατρός. Μου είπε θα πάρει όλο το διάστημα και του είπα ότι τελειώνει τη Δευτέρα και μου είπε όχι στις 7/5 δηλαδή μου δίνει και την 41 εβδομάδα. Δεν ξέρω για μετα.

Έχω στενοχωρηθεί πολύ γιατί είμουν σίγουρη! επιπλέον πονάω πολύ κλασσικά ψηλά! Μάλλον θα γεννησω τελευταία! εκει που δεν τον προλαβαιναμε τώρα δε θα βγαίνει:(:(:(:(:(

θελω να κλάψω:(:(:(:(:(:(

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

δε μπορώ άλλο! και πονάω πολύ και δε γεννάω!

Mary Poppins συγχαρητήρια!

Αννικο τι γίνεται με τις συσπάσεις θα ξημερώσεις στο Λητώ?

Τελικά δε με εξέτασε ο γιατρός κολπικά! Μάλλον δε χρειάστεικε. και μου είπε να πάω Τριτη πρωι για καρδιοτοκογράφημα

uDLqp1.png

νατασουλι μου μην σκας κοριτσακι μου....ολα για καποιο λογο γινονται κ αυτο που εχει την μεγαλυτερη σημασια ειναι πως εσυ κ ο μικρος σου ειστε καλα.καταλαβαινω πως νιωθεις .... αλλα μην ξεχνας οτι το καλο πραγμα αργει να γινει :tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

κορίτσια φεύγω για Λητώ. τα λεμε αυρίο

με τις πιο θερμές ευχές μου για ένα γρήγορα και ανώδυνο τοκετό!!

Να είστε και οι δυο πολύ καλά...!

Να έχετε μια όμορφη συναντηση οι δυο σας!!!!!!!!!!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

δε μπορώ άλλο! και πονάω πολύ και δε γεννάω!

υπομονη κοριτσακι.....υπομονη....ξεκουραση πολυ αλλα κ περπατημα να κατεβει το μικρο σου...εμενα μου εχει εμπεδωθει μια χαρα κ δε λεει να βγει??? βεβαια εγω δεν εχω κ πονους

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...