Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, little miracle είπε:

ναι ναι κ εκχυσεις αντιβιωσεων, ακομα κ τα νικα 

Πάντως γενικά για να λέμε Κ του δίκαιο βγήκαν πολλά παραπλήσιες τακτικές ... Δηλαδή παλιότερα ήταν το νικά Κ οι εκχυσεις τώρα δίνουν αντιβίωση απτό στόμα Κ κοιτάνε γαλακτοβακιλλους . 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι δεν ηθελε να πει κατι πριν γεννησει....δυστυχως ακομα δεν εχω μαθει νεα περισσοτερα....αλλα ειμαι σιγουρη πως ολα πηγαν θαυμασια κ τωρα κλαιει απο χαρα :)

ολα θα πηγαν εξαιρετικα :tongue:ειμαι κ εγω σιγουρη

ας της ευχηθουμε τα καλυτερα λοιπον .......... για κεινη κ τον γιο της :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: περιμενουμε νεα της

fairy?δεν νομιζω να εχεις κανει κ εσυ καμια συμφωνια να γεννησεις μεστο σαβ/ακο κ να με αφησεις μονη?:-D

88M1p3.pngycQap3.png

χαχααχαχ ριτακι ποσο μου αρεσει ο τροπος που τα λες!!!!

ο μπαμπας μου ειναι πεπεισμενος πως γενναω...σημερα νιωθω τρομερη εξαντληση κ η φιλεναδα μου που εχει ηδη γινει μαμα λεει ειναι υποπτο αυτο!! αχ δεν εχω ορεξη να γεννησω σημερα...θελω να γεννησω μια μερα που να νιωθω καλα χιχιχχι

ε σημερα-αυριο κοντοζυγωνεις κ εσυ !!! αντε μεστο σαβ/ακο σε κοβω....:tongue:

τι μωρομανες του Μαιου θα ειμαστε?περιμενε τουλαχιστον μεχρι αυριο να αλλαξει ο μηνας :tongue::tongue:

κ αντε μετα να παιρνουμε κ εμεις σειρα

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

η Αννικο μας ειδες????? θεμα ωρων ειναι ο μπεμπουλης να βγει :tongue:

κ μια αλλη κοπελα θα πηγαινε στον γιατρο σημερα κ θα μας ελεγε νεα,αλλα δεν θυμαμαι....η νατασα??? δεν θυμαμαι. λες κ αυτη να ξεμολησε το κουτσοβελο ???:tongue::tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

ναιιιιι δε θελω αποψε η αυριο....γιατι βγηκε το IronMan 2 κ το εχω καημο....χιχιχι...να παμε να το δουμε αυριο βραδυ κ μετα να γεννησω

εσενα θα ειναι ευχαριστα επεισοδιακο να το δεις......κ αφου δεν σε επιασαν οι πονοι στο παρτυ......προβλεπω στα μεσα της ταινιας να τα παρατατε κ να τρεχετε στην πισινα!!!!!:tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Anniko μας με το καλο...

Γεννησε η Μαιρούλα????

Κοριτσαρα μας να σας ζησει το κουκλακι σας και να ειναι γερο και καλοτυχο...

ΠΕριμενουμε νεα σου λουλουδιτσα!!!! :D :D

ΚΑλησπέρα κοριτσακια μου!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

ειδες μπουμπου??? εσκασαν μυτη τα πρωτα μωρακια........ κ περιμενουμε κ της αννικος :tongue:ελπιζουμε να μπουνε με την πρωτη ευκαιρια οι τυχερες μανουλες να μας πουνε συναισθηματα :tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

αχ τι να κανω?γκρινιαζω πολυ.... με πηραν κ τηλ απτην δουλεια τα παιδια,νομιζοντας οτι γεννησα.....σττην αρχη συγκινηθηκα κ με επιασε κατι σαν νοσταλγια αλλα οταν ακουσα να μου λενε "ΑΚΟΜΑ????" χτυπησε κοκκινο το νευρικο μου συστημα.αχ ασε....

88M1p3.pngycQap3.png

εμενα να σας πω την αληθεια με εκνευριζουν ολοι...αν αργησω να μπω facebook κ γενικα να μπω online απο το πρωι αρχιζει ο πανικος...γεννησες? γεννησες?? λες κ δε θα ενημερωσω χαχαχα..πιο πολυ αχος εχουν οι αλλοι παρα εγω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...