Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Πάντως γενικά για να λέμε Κ του δίκαιο βγήκαν πολλά παραπλήσιες τακτικές ... Δηλαδή παλιότερα ήταν το νικά Κ οι εκχυσεις τώρα δίνουν αντιβίωση απτό στόμα Κ κοιτάνε γαλακτοβακιλλους . 

ισχυει ναι . αλλα κ πρακτικα να το δεις αλλο κοστος (θεωρητικο κ πρακτικο) εχει το ενα αλλο το αλλο. δηλαδη αν κ τα δυο σου εξασφαλιζουν το ιδιο, θα επελεγα το δευτερο. προσωπικα σου μιλαω τωρα . που να σου πω την αληθεια εγω προβιοτικα γαλακτοβακιλους παιρνω πλεον μονιμα. ασχετως εννοω εξωσωματικων κτλ. παντωα για φυσικους θεωρω σιγουρα εχει τη μεγαλυτερη πειρα. τωρα για γυναικες που κανουν διεγερσεις/ ημοδιεγερσεις η εχουν θεματα σπερματος πιστευω υπαρχουν κ αλλες ισως κ πιο αξιολογες επιλογες γιατρων. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γιατι βρε ριτακι μου τη λες ετσι!!!!! εγω τοσο κοπο κανω να τον βγαλω :lol::lol::lol::lol::lol:

σοβαρα τωρα....κ εγω νομιζω οτι εχεις δικιο...αμα δε θελει εκεινο να βγει...οτι κ να κανουμε....:roll:

δεν θελω να σε απογοητευσω φιλεναδιτσα μου..... αλλα ο δικος μου ετσι πραττει ...... μετα την μεση (που την εχω τσακισει ) με επιασε κ το γονατο μου ( τρελη παλια ιστορια πριν μεινω εγκυος ) τα εχω δει ολα .... στην χειροτερη 10-15μερες εχουν μεινει. εχω πειστει πλεον οτι τον γιατρουλη θ τον δω τελικα την τεταρτη κ οχι νωριτερα οπως ηλπιζα

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ουφ θα δουμε..εγω εχω ραντεβου σε 1.5 βδομαδα αν στο ενδιαμεσο δεν εχω γεννησει...

καλα για τη μεση κ τη πλατη μη το συζητας καθολου....κ εγω προβληματα απο τα 18 που χειροτερεψαν τωρα...αλλα πλεον δε μασαω...τοσο καιρο ο γιατρος με αφηνε δουλεια να πηγαινω αλλα καθολου βαρη κ πολυ λιγες δουλειες στο σπιτι....τωρα δεν με νοιαζει τιποτα....μου εδωσε πρασινο φως να κανω οτι θελω για να γεννησω χιχιχι..τοσο καιρο νοιαζοταν για τους πονους μου κ τη κουτσαμαρα μου αλλα πλεον του δινουμε κ καταλαβαινει χεχε

αχ υπομονη βρε ριτακι...θα γεννησουμε κ εμεις τι στο καλο...παντως κ εγω βγηκα στις 42 βδομαδες ...λες να μου μοιασει ο γιος ? χαχαχα

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ Κ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΒΡΑΣΗ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ Κ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ.

ΚΑΘΕ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ Κ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΑ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΗ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ¼ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΝΕΣ Κ ΦΙΛΕΣ Κ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ. ΟΛΕΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΥΘΕΝΤΙΑΣ ΕΔΩ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ Κ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΑΚΟΥΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ MANUAL :D:D

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Γεια σας φιλενάδες!!

Από βιβλια εχω πάρει το ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΟΥ.Εχει πολλά θεματα όσον αφορα την αναπτυξη ου παιδιού και τις αντιδράσεις του μηνα μηνα.Ισως αναφέρει και κάποια θέματα ψυχολογίας και ιατρικής. Συμφωνώ όμως με την εμπειρη μαμα Thena, το καθε μωρό ειναι διαφορετικό και δεν ισχυουν κανόνες για όλα τα παιδια. Κι εγω βλεποντας και κανοντας θα λειτουργήσω πιστευω.

Εχω βαλει στο φουρνο πιτσουλα σπιτικη και μοσχομυρίζει!!!!!!!!!!!

Παω να δω αν ειναι ετοιμη, να την καταβροχθησω!!!!!!!

Ο μπεπμπης πειναει και ζητάει πιτσα!!!!! χιχιχιχι!

Επανερχομαι.........

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!

εγω σήμερα έχω γιατρό και ενα τρελό άγχος. Θέλω αργότερα να κάνω και κάτι δουλειές για να είναι καθαρό το σπίτι αν και εύχομαι να έρθει αύριο μια κυρία να με βοηθήσει. Της έχω τηλεφωνήσει από προχτες και μου είπε θα προσπαθησει για Παρασκευη ή Δευτέρα. Ελπίζω να έρθει γιατι κάποια πράγματα δε μπορώ να τα κάνω μόνη!

κατα τα άλλα ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!

αν και είναι ακόμα περίεργο το ότι θα κάνω μωρό και μάλιστα αγόρι, εντούτις θέλω να τον δώ!!!!!!!!!!:P:p:p

λέτε να γίνει τελικά το Σάββατο που τόσο το ήθελα?:rolleyes: Πλάκα θα έχει.

Ευχομαι στα κορίτσια που γέννησαν αυτή τη βδομάδα να έχουν πάει όλα καλά και αν μας πουν νέα, συναισθήματα και εντυπώσεις σύντομα!

αχ βρε natasa133 μου μες στο μυαλό μου είσαι....

Έχω και εγώ γιατρό σε μια ώρα και παρόλο μου σήμερα όλη μέρα έχω συσπάσεις, δεν θέλω με τίποτα να γεννήσω σήμερα-αύριο το ιδανικό για μένα θα ήταν Σάββατο βράδυ - Κυριακή, γιατί έτσι και ο μπαμπάς μας δεν θα δουλεύει αλλά και θα κρατήσει την Ευαγγελία μια κοπέλα που την λατρεύει, την κοιτάει και λιώνει το πουλάκι μου :P:p:p

Αν διαβάσει κανένας άλλος αυτά που γράφουμε θα μας πάρει με τις ντομάτες. Θέλουμε και παραγγελία παράδοσης τρομάρα μας :D:D:D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

μανουλιτσες ?που πηγατε ολες ?

εγω ψευτοσιδερωσα κατι σεντονια κ τωρα χαζολογαω μεχρι να παρω αποφαση να ριξω ενα σκουπισμα κ ενα τυπκο σφουγγαρισμα ....

εχω ανοιξει μεσα στο παιδικο να αεριστει....και ειναι τοσο ομορφα,τοσο φωτεινα..... μονο το μωρακι λειπει ...ελπιζω να ερθει γρηγορα κ να το χαρει :tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Αννικο και Νατασα περιμενουμε νέα! και μακαρι να σας κάτσει το σαββατο!!!!!

Ριτακι γεια, χλαπακιασα την πιτσα μου-δεν την έκανα πολύ νόστιμη τελικά- και αραξα καναπε.Ψιλονυσταζω τωρα....

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Γυρίσαμε από ντοκτορ, τα νέα έχουν ως έξεις

Ο μικρός είναι περίπου 3400, ο τράχηλος έχει χαλαρώσει και είναι ζήτημα 24ωρων η μεγαλη έξοδος. Μάλλον δεν το προλαβαίνω το Σαβ/κο:?

Οι συσπάσεις που είχα από το πρωί συνεχίζονται απλός δεν είναι ακόμα οργανωμένες μόλις οργανωθούν την κάνουμε για μπεμπονοσοκομειο.

Αυτά από μένα. Νατάσα τα δικά σου τώρα:D

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ Κ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΒΡΑΣΗ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ Κ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ.

ΚΑΘΕ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ Κ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΑ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΗ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ¼ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΝΕΣ Κ ΦΙΛΕΣ Κ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ. ΟΛΕΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΥΘΕΝΤΙΑΣ ΕΔΩ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ Κ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΑΚΟΥΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ MANUAL :D:D

Συμφωνώ απόλυτα. Έχω διαβάσει 3-4 βιβλία που αφενός αντικρούονται μεταξύ τους, αφετέρου είναι καλά στη θεωρία αλλά όχι στην πράξη.

Καλό είναι να διαβάσετε για να έχετε μια σφαιρική αντίληψη, όμως η μητρότητα, θα σας οδηγήσει αυτόματα ώστε να αντιλαμβάνεστε τις ανάγκες, τις σωστές ή τις λανθασμένες συμπεριφορές τόσο του μωρού όσο και τις δικές σας.

Και όσο για την ψυχολογία του παιδιού, πιστέψτε με, ως μανάδες, θα είστε οι πρώτες που θα αντιλαμβάνεστε και θα κατανοείτε τα συναισθήματά του. Έτσι είναι η φύση!

AMl8p2.png s30Tp2.png

καλησπέρα και από μένα, λίγο αργά το ανακάλυψα το καφέ αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ :Ρ

εγώ έχω ΠΗΤ 28/5/2010 (Θεσσαλονίκη, Αγ.Λουκάς) δλδ μόλις μπήκα ένατο και η ανυπομονησία χτυπαέι ήδη κόκκινο...

τις καλύτερες ευχές σε όλες και ειδικά σε όσες μετράτε ώρες :D

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Ο μικρός είναι περίπου 3400, ο τράχηλος έχει χαλαρώσει και είναι ζήτημα 24ωρων η μεγαλη έξοδος. Μάλλον δεν το προλαβαίνω το Σαβ/κο:?

Οι συσπάσεις που είχα από το πρωί συνεχίζονται απλός δεν είναι ακόμα οργανωμένες μόλις οργανωθούν την κάνουμε για μπεμπονοσοκομειο.

Δεν πειραζει για το σ/κ, εφοσον ο μπεμπης θελει να κανει εμφανιση νωριτερα............:-D:-D

Τις καλυτερες ευχες μου, με το καλο να ερθει ο μικρος σας!!!!!

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

αννικο με το καλο!!!νομιζω οτι δεν θα προλαβεις ισως και αυριο να εχεις τα ευχαριστα!!!

σου ευχομαι τα καλυτερα για το νεο μελος της οικογενειας σας!!

σε φιλω γλυκα!

αχ Αννικο μου με το καλοοοο!!!! ολα να πανε κατ ευχην κ να μην ταλαιπωρηθεις καθολου.

Νομιζω πως ειναι μια καλη στιγμη για να πω οτι κ η Mary Poppins σημερα το πρωι μπηκε για καισαρικη κ τωρα θα ειναι με τον γιο της αγκαλια :)

Την περιμενουμε να μας πει τα νεα....

Αχ αντε μια μια κοριτσια μου να γενναει.....θελω τοοοοοσο πολυ να γεννησω....να τον κρατησω αγκαλια επιτελους...πριν λιγο τον εκανε μια συζητηση ο πατερας του ελπιζω να γινει κατι αχαχχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...