Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι στην 14η εβδομάδα και από χθες το βράδυ βλέπω λίγα καφέ υγρά στο εσώρουχο μου! Είναι φυσιολογικό; Έστειλα και στο γιατρό να μου πει..

Μίλα με τον γιατρό σου πρώτα, αν και συνήθως αυτό γίνεται όταν είσαι στις μέρες περιόδου μερικές γυναίκες βγάζουν λίγα καφέ καθ όλη την διάρκεια εγκυμοσύνης. Πάρε ένα τηλ τον γιατρό σου για να είσαι σίγουρη, υποθέσεις κάνουμε εδώ μέσα με βάση αυτά που ακούμε η μία από την άλλη...

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα άγρυπνες κοριτσάρες!

Αννικο πολύ καλή η ιδέα σου για το δώρο που θα φέρει στην αδελφή του το μωράκι. Μένει να αποφασίσω τι θα πάρω και πώς θα το κρύψω ώστε να μην το πάρει χαμπάρι εωσότου γυρίσουμε πρώτα ο Θεός απο το μαιευτήριο :)

Εγώ τα έβαλα όλα μέσα σε μια σακούλα και την σακούλα σε μια ντουλάπα στο δωμάτιο μου.

Επειδή όμως είναι λίγο μεγαλύτερος άρα και πιο ικανός για ανακάλυψης, καλύτερα να τα δώσεις σε κάποιο άλλο σπίτι π.χ γονιών, αδελφών, φίλων και στα φέρνουν τελευταία στιγμή

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια πολυ συντομη η επισκεψη μου σημερα...:roll:

καλο βραδυ!!!

και με το καλο η b-fly αυριοοοοοοοο.....!!!!!!!!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

1983995sxa4ri7r27.gif

δηλαδη οτι κ να μας πει ο παιδιατρος μας,εμεις δεν το πειραζουμε. σωστα καταλαβε η ξανθια????:rolleyes:

Αυτο κατάλαβα και εγώ. Βεβαία το σωστό είναι να πούμε στον παιδίατρο ότι έχουμε ενημερωθεί από παιδοχειρουργό για αυτό το θέμα (όλα αυτά αν δεν υπάρχει κάποιο πραγματικό πρόβλημα)

Διαφημίσεις

Εγώ τα έβαλα όλα μέσα σε μια σακούλα και την σακούλα σε μια ντουλάπα στο δωμάτιο μου.

Επειδή όμως είναι λίγο μεγαλύτερος άρα και πιο ικανός για ανακάλυψης, καλύτερα να τα δώσεις σε κάποιο άλλο σπίτι π.χ γονιών, αδελφών, φίλων και στα φέρνουν τελευταία στιγμή

Χμμμ... Βρήκα ήδη τι θα του πάρω και πιστεύω ότι θα του αρέσει πολύ.

detailed_image_2707.jpg

Μάλλον θα στείλω το μπαμπά του να το πάρει ενόσω θα είμαι μαιευτήριο εγώ, οπότε να το κρατήσει στο αυτοκίνητο.

Έχεις δίκιο, λογικά είναι μια πολύ έξυπνη κίνηση ώστε τα μεγάλα μας να πάρουν με καλό μάτι τα μικρά μας :D

AMl8p2.png s30Tp2.png

Εχμ, αυτο το θεματακι το είχα κι εγω απορία...

Καλησπέρες σε όλες!

καλησπέεεεεεεεεερααααααααααααααααα

σε βοήθησε καθόλου το ling

Χμμμ... Βρήκα ήδη τι θα του πάρω και πιστεύω ότι θα του αρέσει πολύ.

detailed_image_2707.jpg

Μάλλον θα στείλω το μπαμπά του να το πάρει ενόσω θα είμαι μαιευτήριο εγώ, οπότε να το κρατήσει στο αυτοκίνητο.

Έχεις δίκιο, λογικά είναι μια πολύ έξυπνη κίνηση ώστε τα μεγάλα μας να πάρουν με καλό μάτι τα μικρά μας :D

και εγώ θα πάθαινα πλάκα με αυτό:D:D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

Nαι αμέ...

Απλά ακόμη και σε αυτό το θέμα οι απόψεις κλασικά διαφέρουν..

Κι εγω πιστευω πως δεν πρεπει να τα πειραζεις όσο ειναι μικρά τα μωρακια!

Θυμάμαι που στα ανιψάκια μου το έκαναν αυτό όταν χρόνιζαν και τα και μένα έκλαιγαν μετά και πονάγαν για κάποιες μέρες:(:mad:

Κορίτσια εγώ το πουλάκι του γιού μου εκτός από το να το κατεβάζω απαλά ώστε να το πλύνω την ώρα του μπάνιου, δεν το έχω πειράξει. Σιγά σιγά έχει τραβηχθεί μόνο του και με το πέρας του καιρού θα κατέβει εντελώς.

Άλλωστε, από όσο γνωρίζω, επέμβαση ή τέλος πάντων ιδιαίτερη αντιμετώπιση χρήζει μόνον όταν παρουσιάζει πρόβλημα ούρησης, δλδ το πετσάκι τείνει να καλύψει την ουρήθρα.

AMl8p2.png s30Tp2.png

Tα λέμε αύριο κοριτσαρες.

Με το καλό να γεννήσει και η B-FLY μας.

1590345iouhnvf5gx.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...