Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αντε ρε κοριτσάκια να γεννήσουμε να δούμε τα ζουζουνακια μας!!!!!!!!

πλάκα θα έχει!

Λοιπόν, σήμερα λέω να φτιάξω σπανακόπιτα. άργησα γιατι το πρωι είχα πάει μαζι με τον άνδρα μου για δουλειά, του έκανα παρέα! μετα πήγε στο γραφείο και έτσι λέω να φτιάξω την πιτούλα μιας και ο άνδρας μου θα αργήσει θα έρθει μετά τις 17:00.

uDLqp1.png

Λοιπόν, σήμερα λέω να φτιάξω σπανακόπιτα. άργησα γιατι το πρωι είχα πάει μαζι με τον άνδρα μου για δουλειά, του έκανα παρέα! μετα πήγε στο γραφείο και έτσι λέω να φτιάξω την πιτούλα μιας και ο άνδρας μου θα αργήσει θα έρθει μετά τις 17:00.

Τι καλά! Μπράβο! :D

2522daf9de.png

swGop2.png

Γεια σας κορίτσια!

Βλέπω σας έπιασε η ανυπομονησία. Καλό αυτό, ιδιαίτερα αν είναι πιο έντονο από το άγχος και την αγωνία.

Χαίρομαι που σας "βλέπω" καλά! :D

ποσο δικιο εχεις!!!! καλυτερα ανυπομονησια παρα ανχος κ αγωνια!!!

88M1p3.pngycQap3.png

Κορίτσια, σας αφήνω. Δεν είμαι καλή παρέα... Νυστάζω πάρα πολύ.

Με έπιασε μια νευρικότητα σήμερα... άλλο πράγμα. Είμαι από τις 7:30 στο πόδι, πράγμα εξαιρετικά ασυνήθιστο για μένα.

Τα λέμε! Φιλιά!

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, σας αφήνω. Δεν είμαι καλή παρέα... Νυστάζω πάρα πολύ.

Με έπιασε μια νευρικότητα σήμερα... άλλο πράγμα. Είμαι από τις 7:30 στο πόδι, πράγμα εξαιρετικά ασυνήθιστο για μένα.

Τα λέμε! Φιλιά!

καλή ξεκούραση!

uDLqp1.png

κοριτσάρες sos...

είδε καμία στο δέστε τους που έκαναν ένα πανεύκολο παγωτό πόση ώρα το χτυπάμε και αν τα δυο εβαπορέ πρέπει να είναι παγωμένα ή απλός κρύα ;;;

Δεν το πρόλαβα από την αρχή και φενόταν τόσο ωραίο και τόσο ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ

726118ygapopkb78.gif

Καλησπέρούδια!!

Ευχομαι για τις ανυπόμονες να μην αργήσει η ώρα η καλή!!!!!

Εγω ακόμη δεν θελω να γεννήσω, καλά είμαι ακόμη, εξάλου αργώ σε σχέση με τις μισές από εσάς..Εχω ακόμη εκκρεμότητες με το δωμάτιο και τα πράγματα του μωρού..Να προλάβω να τα κάνω...

Σήμερα με έπιασε ένας νευρόπονος κάποια στιγμη που πηγα να καθίσω, ψηλά στο αριστερό πόδι κάτω από την κοιλιά, σαν κράμπα ένα πράγμα, που άργησε να μου περάσει.Με ενοχλουσε και στο περπατημα.Δεν πιστευω να εχει καμια σχεση με τοκετο...Ασχετο λογικα..Πόσα ακομη θα μας βρουν μεχρι να γεννήσουμε???

Αννικο κι εγω έβλεπα το γλυκό στο δεστε τους αλλά δεν έδωσα σημασία γιατί εκείνη την ωρα καταβρόχθιζα εναν κορμο με μπισκότα της μαμας μου!!!!!!!μιαμ μιαμ!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες! Είμαι μια ξεχασμένη μανούλα Απριλίου, που απ'ότι φαίνεται θα γεννήσω τον Μάιο. Σας διαβάζω κάπου κάπου γιατί βρισκόμαστε στα ίδια με τις περισσότερες από εσάς. Διάβασα λοιπόν την ανησυχία σας για την εξέταση που αναφέραμε ότι ο γιατρός "έπιασε" το κεφαλάκι του μωρού. Θέλω να διευκρινίσω ότι δεν το έπιασε στην κυριολεξία, απλώς με την κολπική εξέταση για να δει την κατάσταση του τραχήλου, μπορεί να νιώσει πόσο έχει κατέβει το παιδί, εφόσον έχει αρχίσει να εμπεδώνεται. Λυπάμαι αν με τον τρόπο που το είπαμε σας τρομάξαμε, δεν είναι κάτι τρομακτικό, ούτε και επώδυνο. Απλώς, όταν σας εξετάσει κολπικά ,προσπαθήστε να είστε απολύτως χαλαρές και να μην σφίγγεστε καθόλου. Εγώ την πρώτη φορά που ήμουν σφιγμένη πόνεσα πολύ, ενώ την επόμενη φορά που χαλάρωσα δεν πόνεσα καθόλου. Ότι άλλο μπορώ να βοηθήσω εδώ είμαι και ξανά sorry που σας τρομάξαμε αλλά απευθυνόμασταν σε μανούλες που το έχουν περάσει και ήξεραν τι εννοούμε.

Αλήθεια, έχετε κάνει λίστα με το ποιά κοπελίτσα γεννάει πότε και που? Θα'θελα να ξέρω αν υπάρχει κάποια που γεννάει στο Μητέρα στις αρχες του μήνα μήπως και τύχει να είμαστε μαζί.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

kαλως την ξεχασμενη μανουλα Απριλιου......:tongue::tongue:

ενταξει μην ανησυχεις, ηρεμησαμε μετα....στην αρχη εγω φταιω τις φρικαρα ολες....ειχα παθει σοκ....μετα μπηκαν πιο εμπειρες κ κυριως πιο ψυχραιμες μανουλες κ μας ηρεμησαν ολες.παντως ευχαριστουμε κ για την δικη σου διευκρυνηση.

οσο για την λιστα,καπου βοσκει .....μεχρι το βραδυ θα την εχουμε.

α ρε μαρακι βαστας γερα απο οτι φαινετα !!!!!! χαρα στα κουραγια σου :tongue::tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Καλησπέρα μανούλες! Είμαι μια ξεχασμένη μανούλα Απριλίου, που απ'ότι φαίνεται θα γεννήσω τον Μάιο. Σας διαβάζω κάπου κάπου γιατί βρισκόμαστε στα ίδια με τις περισσότερες από εσάς. Διάβασα λοιπόν την ανησυχία σας για την εξέταση που αναφέραμε ότι ο γιατρός "έπιασε" το κεφαλάκι του μωρού. Θέλω να διευκρινίσω ότι δεν το έπιασε στην κυριολεξία, απλώς με την κολπική εξέταση για να δει την κατάσταση του τραχήλου, μπορεί να νιώσει πόσο έχει κατέβει το παιδί, εφόσον έχει αρχίσει να εμπεδώνεται. Λυπάμαι αν με τον τρόπο που το είπαμε σας τρομάξαμε, δεν είναι κάτι τρομακτικό, ούτε και επώδυνο. Απλώς, όταν σας εξετάσει κολπικά ,προσπαθήστε να είστε απολύτως χαλαρές και να μην σφίγγεστε καθόλου. Εγώ την πρώτη φορά που ήμουν σφιγμένη πόνεσα πολύ, ενώ την επόμενη φορά που χαλάρωσα δεν πόνεσα καθόλου. Ότι άλλο μπορώ να βοηθήσω εδώ είμαι και ξανά sorry που σας τρομάξαμε αλλά απευθυνόμασταν σε μανούλες που το έχουν περάσει και ήξεραν τι εννοούμε.

Αλήθεια, έχετε κάνει λίστα με το ποιά κοπελίτσα γεννάει πότε και που? Θα'θελα να ξέρω αν υπάρχει κάποια που γεννάει στο Μητέρα στις αρχες του μήνα μήπως και τύχει να είμαστε μαζί.

Μαρακι υπομονη κοιτα σελιδα 120

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

kαλως την ξεχασμενη μανουλα Απριλιου......:tongue::tongue:

ενταξει μην ανησυχεις, ηρεμησαμε μετα....στην αρχη εγω φταιω τις φρικαρα ολες....ειχα παθει σοκ....μετα μπηκαν πιο εμπειρες κ κυριως πιο ψυχραιμες μανουλες κ μας ηρεμησαν ολες.παντως ευχαριστουμε κ για την δικη σου διευκρυνηση.

οσο για την λιστα,καπου βοσκει .....μεχρι το βραδυ θα την εχουμε.

α ρε μαρακι βαστας γερα απο οτι φαινετα !!!!!! χαρα στα κουραγια σου :tongue::tongue::tongue::tongue:

Είδα πόσο φρικάρατε και είπα να το διευκρινίσω.

Όσο για μένα, αντέχω ακόμα. Θέλω να της δώσω τον χρόνο της. Άλλωστε κι εγώ βγήκα 6 μέρες αργότερα απ'ότι με περίμενε η μάνα μου. Θα την δω Παρασκευή την γιατρό και μάλλον θα μου δώσει μια βδομάδα παράταση.

Με το καλό κι εσείς όλες.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...