Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τι φρίκη τρωνε αυτοι οι αντρες πια???

Εμενα μου καθεται δεν εχω θεμα αλλα εχει γινει φοβιτσιαρης!!~

Από το να είναι αναίσθητος καλύτερα φοβητσιάρης ;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Από το να είναι αναίσθητος καλύτερα φοβητσιάρης ;)

Οχι δεν εχω παραπονο με προσεχει γενικά και ειδικα, βεβαια τον εχω καλομαθημενο αλλα και εκεινος ειναι πολύ περιποιητικός!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Κ εγώ από γκρίνια άλλο τίποτα ξεσπαω κ στα παιδιά κ μετά έχω τύψεις:confused:

Οι νύχτες είναι μαρτυρικές ποναω παντού όπως κ να κάτσω έχω κ τις γαμ…ες καούρες δεν τις αντέχω άλλο

δοκιμασε ξυνομηλο για τις καουρες .... σε εμενα επιασε:tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εμενα μου καθεται δεν εχω θεμα αλλα εχει γινει φοβιτσιαρης!!~

εμενα ναι μεν φοβαται, αλλα θελει.......εγω δεν εχω καθολου ορεξη ομως.μου φταιει η κοιλια μου το σωμα μου τα παντα:mrgreen:

88M1p3.pngycQap3.png

γεια σας κ απο εμενα....μια χαρα κ εγω κ θελω να γεννησω λεμεεεεε!!!!

εμενα δε μου καθεται βρε κοριτσια....προσπαθω να τον πεισω τωρα μπας κ γεννησω...ευελπιστω για το σκ να τον περικυκλωσω που θα ειναι κ πιο ξεκουραστος ;)

εμενα δε μου καθεται βρε κοριτσια....προσπαθω να τον πεισω τωρα μπας κ γεννησω...ευελπιστω για το σκ να τον περικυκλωσω που θα ειναι κ πιο ξεκουραστος ;)

καλημερα fairy μου ! φτιαξε παγιδες σε ολο το σπιτι χαχαχαχ:tongue:χαχ:tongue:αχαχα:tongue: κλειδωσε τον σε κανενα δωματιο αν δεις τα σκουρα! αχ οι ορμονες μας δεν πανε καλα,καθολου καλα!

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια!!!!ειστε καλα???

εγω φοβισμενη ειμαι γιατι αυριο θα κανω εισαγωγη στο νοσοκομειο και την πεμπτη θα γεννησω με καισαρικη το κοριτσακι μου!!!!

εχω αρκετο αγχος και ευχομαι ολα να πανε καλα!!!

αποτι διαβαζω εδω σημερα θα κανει εισαγωγη.μαλλον το βραδυ εννοει ........... αν δεν μπεις σημερα B-FLY ευχομαι ολα να πανε καλα κ να κρατησεις στα χερια σου γρηγορα το υγιεστατο κ ομορφο κοριτσακι σου :tongue::tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Γεια σας κορίτσια κι απο μενα!

Λοιπόν επιτέλους θέλω να γεννήσω! Φοβόμουν δε θα μου ερχόταν ποτέ αυτή η αίσθηση!

Αυριο πάω και εγω γιατρό και λέω του άντρα μου πως αν δε γεννήσω μέχρι την Παρασκευή θα τον βάλω κάτω!!!!! όμως και ο δικός μου φρικάρει. Άντε να δω αν θα τον καταφέρω.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...