Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Είχα ρωτήσει κάποια στιγμή γιατί τα περιμένουμε όλα να γίνουν βλαστοκύστες και μας είχαν πει πως όσα δε προχωράνε μετά τη μέρα 3 δε θα προχωρούσαν έτσι κ αλλιώς ακόμα και εμβρυομεταφορα να γινόταν. Εμένα η πλειοψηφία τους φτάνει 3η μέρα. 
      Όσες φορές δε προχωρούσε σε βλαστοκύστη μας έλεγαν πως το υλικό κ των δύο ήταν καλό αλλά έτυχε να μη προχωρήσει. Δε ξέρω τι να πω. 

Όσον αφορά τον ανδρικό παράγοντα, ενδεικτικά λέω για όσες κοπέλες γνωρίζουν πως από τις εξετάσεις που κάναμε στον Λυμπεροπουλο έβγαλαν ποσοστιαία κατανομή μορφολογίας σπέρματος 3% που είναι λίγο πιο κάτω από τον δείκτη αναφοράς, κατάτμηση DNA 28% (όπου εκεί έλεγε σε σχόλιο πως είναι σπερμα με μέτρια ικανότητα γονιμοποίησης και δημιουργίας εμβρύων καλής ποιότητας) και οξειδωτικό στρες 1.7 με τιμή αναφοράς ως 1.34. 
      Α επίσης να προσθέσω πως κάποια στιγμή βρέθηκε βακτήριο στο σπερμα και έπαιρνε αντιβίωση για κανένα μήνα αλλά νομίζω δεν επηρεάζει αυτό. Μετα αυτό έκανε επανεμφάνιση του βακτηρίου.

Τα στείλαμε στον γιατρό κ μας κάλεσαν από το εμβρυολογικό να μας πουν πως είναι όλα καλά κ πως έτσι κ αλλιώς κάνουν μικρογονιμοποίηση. 
      Ρωτήσαμε αν μπορούμε να πάρουμε συμπληρώματα ή κάτι να φτιάξει η κατάσταση και μας είπε ο γιατρός πως δε πιστεύει σε αυτά κ δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει.

Καπνίζουμε και οι 2, αν είναι να αναλογιστείς τι κακή συνήθεια έχουμε, εγώ το έχω κόψει αλλα με αυτά που έγιναν νιώθω έντονη ανάγκη να ξεκινήσω πάλι.    

Εμάς μετά από 3 χρόνια και άπειρες εξετάσεις με πολύ κακό σπερμα (τύπου μορφολογία 0%) καταλήξαμε ότι έφταιγαν τα μικρόβια που είχε. Πήρε αντιβιώσεις και τώρα αρχίζει κάπως να φτιάχνει (1% μορφολογία) και μετά τις αντιβιώσεις μας έδωσε ένα τέλειο έμβρυο και ένα καλό. Ενώ δλδ δεν βελτιώθηκε εκπληκτικά (ακόμα τουλάχιστον το σπερμα) και έκανε καλύτερες γονιμοποιήσεις. Οπότε δείτε ξανά το θέμα των βακτηρίων. 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Fairymummy σε θαυμάζω! Πως τα προλαβαίνεις όλα;Ετοίμασες ήδη τα πάντα και δουλεύεις ακόμα;!

Εγώ σταμάτησα την προηγούμενη εβδομάδα γιατί αισθάνομαι πολύ κουρασμένη..

Στις 26/3 μάλλον είναι μεγάλη μέρα για σένα αφού αν κατάλαβα καλά τελειώνεις τη δουλειά στο Πανεπιστήμιο και θα σου έρθουν και τα παιδικά!! Με το καλό!

!

καλα μη νομιζεις...κουραζομαι ....αλλα εχω βαλει ενα προγραμμα κ προσπαθω να το διατηρησω για να τα βγαλω περα. αλλα δεν εχω κ αλλη επιλογη γιατι γονεις κ πεθερικα ειναι Ελλαδα ....οι δυο μας ειμαστε εδω...απλα τα εχω παραγγειλει ολα, κ τωρα θα αρχισω να πλενω. εχω κ μια κοπελα για να ειμαι ειλικρινης θα μου κανει μια γενικη στο σπιτι...να κατεβασει βιβλιοθηκες, να πλυνει τζαμια, εγω θα πλυνω κουρτινες κ εκεινη θα τις ανεβασει παλι...αμα δεις το πλαινο του ψυγειου μου ειναι γεμματο με λιστες τι πρεπει να κανω :-D:-D

Εσείς τι πήρατε τελικά (καροτσάκι,κούνια,ρουχαλάκια και για το μωρό αλλά και για εσάς για την κλινική)?

μιας κ ειναι το πρωτο μου μωρακι δεν ειχα τιποτα...οποτε πηρα καροτσακι κ κουνια κ μια αλλαξιερα/μπανιερα (πολυ τελεια, ο αντρας μου την ανακαλυψε :mrgreen:) απο ρουχαλακια πηρα φορμακια, συνολο εχω 20 φορμακια, καποια λιογ πιο μεγαλα απο τα αλλα κ με διαφορα σχεδια, αλλα κοντομανικα, αλλα μακρυμανικα...

ψωνισα κ για εμενα τα απαραιτητα γιατι εμεις εδω γενναμε σε δημοσιο, δεν υπαρχει ιδιωτικο...αλλα δε παραπονιεμαι τοσους μηνες δεν εχω δωσει τιποτα οποτε δεν μου φανηκαν πολλα να δωσω για σερβιετες, νυχτικακι κλπ....

αχ ειμαι πολυ ενθουσιασμενη...αδημονω πολυ κοριτσια μου :rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα μη νομιζεις...κουραζομαι ....αλλα εχω βαλει ενα προγραμμα κ προσπαθω να το διατηρησω για να τα βγαλω περα. αλλα δεν εχω κ αλλη επιλογη γιατι γονεις κ πεθερικα ειναι Ελλαδα ....οι δυο μας ειμαστε εδω...απλα τα εχω παραγγειλει ολα, κ τωρα θα αρχισω να πλενω. εχω κ μια κοπελα για να ειμαι ειλικρινης θα μου κανει μια γενικη στο σπιτι...να κατεβασει βιβλιοθηκες, να πλυνει τζαμια, εγω θα πλυνω κουρτινες κ εκεινη θα τις ανεβασει παλι...αμα δεις το πλαινο του ψυγειου μου ειναι γεμματο με λιστες τι πρεπει να κανω :-D:-D

Κι εμείς μόνοι μας είμαστε χωρίς βοήθεια και τώρα σκέφτομαι να πάρω κι εγώ μια κοπέλα για αυτά που αναφέρεις, γιατί λέμε αν μπορέσουμε το Πάσχα να "φρεσκάρουμε" με ένα βαψιματάκι και το σπίτι ..

μιας κ ειναι το πρωτο μου μωρακι δεν ειχα τιποτα...οποτε πηρα καροτσακι κ κουνια κ μια αλλαξιερα/μπανιερα (πολυ τελεια, ο αντρας μου την ανακαλυψε :mrgreen:) απο ρουχαλακια πηρα φορμακια, συνολο εχω 20 φορμακια, καποια λιογ πιο μεγαλα απο τα αλλα κ με διαφορα σχεδια, αλλα κοντομανικα, αλλα μακρυμανικα...

Εμένα αν και δεν είναι το πρώτο μου μωράκι fairymummy, επειδή έχουν περάσει τόσα χρόνια είναι σαν να είναι. Δεν έχω ιδέα τι κυκλοφορεί σήμερα γιαυτό αν μπορείς κι έχεις κανένα link από το καροτσάκι,κούνια και την αλλαξιέρα/μπανιέρα , αν θέλεις να τα γράψεις μήπως πάρουμε καμιά ιδέα.

ψωνισα κ για εμενα τα απαραιτητα γιατι εμεις εδω γενναμε σε δημοσιο, δεν υπαρχει ιδιωτικο...αλλα δε παραπονιεμαι τοσους μηνες δεν εχω δωσει τιποτα οποτε δεν μου φανηκαν πολλα να δωσω για σερβιετες, νυχτικακι κλπ....

Κι εδώ στη Γερμανία έτσι είναι..Για νυχτικάκι ψάχνω κι εγώ κάποιο κατάλληλο και για θηλασμό αλλά δεν έχω βρει ακόμα..:confused:

Επεξεργάστηκαν by 3xmama

Κι εμείς μόνοι μας είμαστε χωρίς βοήθεια και τώρα σκέφτομαι να πάρω κι εγώ μια κοπέλα για αυτά που αναφέρεις, γιατί λέμε αν μπορέσουμε το Πάσχα να "φρεσκάρουμε" με ένα βαψιματάκι και το σπίτι ..

αχ κοριτσακι το ειχα ξεχασει οτι εισαι Γερμανια....ναι ναι να παρεις γυναικα...εγω εχω σκοπο να ειμαι ετοιμη με το που θα μπει ο Απριλης για να χαρω το Πασχα με τον αντρα μου....να χαλαρωσουμε λιγακι πριν την αφιξη του γιου μας :mrgreen:

μονο να φροντισετε να βαψετε νωρις να ξεμυρισει καλα το σπιτι σας πριν γεννησεις.

ειστε χρονια στη Γερμανια?

Αν έχεις κανένα link από το καροτσάκι,κούνια και την αλλαξιέρα/μπανιέρα , μήπως πάρουμε καμιά ιδέα??

to καροτσι μας ειναι αυτο

http://www.pushchairs247.co.uk/images/silver-cross-3d-pram-system-pistachio.gif

κ μετα γινεται ετσι

http://www.nurseryworldonline.co.uk/images/silver-cross-3d-charco-mont.jpg

ειχε δωρο κ το καθισμα αυτοκινητου

κ η κουνια μας

http://www.mothercare.com/East-Coast-Nursery-Angelina-Cot/dp/B001G64P9E/sr=1-8/qid=1267618139/ref=sr_1_8/279-0736567-7179712?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44362031&mcb=core

k h αλλαξιερα/μπανιερα μας

http://ecx.images-amazon.com/images/I/41sgll83otL._SX315_SY375_.jpg

Κι εδώ στη Γερμανία έτσι είναι..Για νυχτικάκι ψάχνω κι εγώ κάποιο κατάλληλο και για θηλασμό αλλά δεν έχω βρει ακόμα..:confused:

παρε οποιοδηποτε με κουμπακια μπροστα...εαν εχετε mothercare εχει ωραια σχεδια...εγω απο εκει το πηρα.

Επεξεργάστηκαν by fairymummy

Καλημέρα κορίτσια και καλό μήνα κι από εμένα!

Sue μάλλον πάμε πακέτο.Νιώθω κι εγώ ακριβώς όπως το περιγράφεις..

Και πόνο στη μέση και κούραση. Αλλά και με το bebe τα ίδια!!

Εγώ σταμάτησα την προηγούμενη εβδομάδα γιατί αισθάνομαι πολύ κουρασμένη..

Και με έπιασε και συνάχι σήμερα...Από το πρωί φτερνίζομαι και με πονάνε τα μάτια και το κεφάλι.Αν μπουκώσω χειρότερα θα ξενερώσω, είναι το χειρότερό μου!

Παρ' όλα αυτά έρχομαι στη δουλειά συνέχεια.Λέω να καθίσω μέχρι να μπω στο μήνα μου αν αντέξω για να έχω περισσότερο χρόνο με το μωρό μετα.

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια γειά σας!

Το ΣΚ πήγε στράφι....:( Ο καλός μου είναι από το Σάββατο με φρονημίτη τούμπανο!!! Εγώ όμως ξέσκασα (αναγκαστικά βγήκα με φίλες μου και θέατρο πήγα!) και ξεκουράστηκα!!! ....απλά δεν το ευχαριστηθήκαμε όσο κι όπως θέλαμε...

Ελπίζω μέσα στον επόμενο μήνα να το επαναλάβουμε!!!

Όσο για νυχτικό θηλασμού έχει στο mothercare! Aλλά και ένα απλό με τιράντες φαρδουλές είναι μια χαρά! Στον πρώτο μου γιο είχα πάρει μόνο ένα "εξειδικευμένο" νυχτικό θηλασμού... μετά είχα απλά νυχτικά με τιραντάκια και σουτιέν θηλασμού, που τα φόραγα με μια ζακέτα από πάνω, χρακ ξεκούμπωνα τη ζακέτα και θήλαζα! ...ή πολύ απλά... έβγαζα την μπλούζα και έμενα μόνο με το σουτιέν:D Ανυπομονώ να το ξαναζήσω.:cool:

cLH8p3.png

xq41p3.png

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΧΑΛΙΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΤΑΩ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕ ΠΡΥΖΟΣΑΤΕ Κ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΤΕ DOPPLER? ΕΚΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ 1850γρ. Κ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΑΓΟΝΑΚΙ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ Κ ΜΙΑ ΜΥΤΟΥΛΑ ΓΑΛΛΙΚΗ ΑΠΟ ΜΕΝΑ Κ ΑΥΤΗ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟ ΤΑ JAMBO.:mrgreen::mrgreen:

ΜΑΛΩΝ ΑΝ ΦΑΩ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΓΟΥΜΑΡΑΚΙ Κ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΙΚΡΟΣΩΜΗ ΠΑΛΙ ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ.:confused:

ΕΧΩ Κ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΜΕ ΒΡΟΓΧΟΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΦΥΛΑΧΤΙΤΕ

ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΗΜΙΑ. ΑΡΧΙΣΑ Κ ΕΓΩ ΤΑ ΕΙΣΠΝΕΟΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΓΑΖΩ .

ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΜΑΛΩΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΣΑΣ.

ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΧΩ ΜΙΣΟ Κ ΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ

ΣΚΙΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

THENA περαστικά στα μικρά σου!

sue περαστικά! Σωστό αυτό με τη δουλειά για το μωρό αλλά αν νιώθεις ότι δεν αντέχεις μη ζορίζεσαι ...

psaraki σου εύχομαι όντως να το επαναλάβετε -με τον αντρούλη σου- κι αυτή τη φορά όπως και όσο θέλετε ..χωρίς φρονιμίτη!

Για το νυχτικάκι το πρόβλημα είναι ότι εδώ είναι λίγο αβέβαιο αν ο καιρός -στα τέλη Μαίου που είναι η ΠΗΤ- θα μου επιτρέψει το τιραντάκι..

Καληνύχτα σε όλες!

Διαφημίσεις

Είμαστε 3 1/2 χρόνια -εκπ/κοί αποσπασμένοι για 5 χρόνια, άρα σε 1 1/2 χρόνο γυρνάμε Θεσσαλονίκη .

πολύ ωραία τα πράγματα που διάλεξες!

αχ τυχεροι...εγω ειμαι 10 χρονια εδω κ ο αντρας μου 7....δεν μας βλεπω να γυρναμε :?

κοριτσια εβγαλα φωτο κ τα προικια μας:mrgreen:εχω γινει πολυ χαζομαμα απο τωρα

οι κουβερτες μας, η καφε κ η εκρου(πικε) ειναι για τη κουνια κ η εκρου με τις καμηλοπαρδαλεις ειναι για το καροτσι

http://i234.photobucket.com/albums/ee254/e-smini/Pregnancy/P1010141.jpg

το κουβερλι μας

http://i234.photobucket.com/albums/ee254/e-smini/Pregnancy/P1010143.jpg

τα σεντονια μας

http://i234.photobucket.com/albums/ee254/e-smini/Pregnancy/P1010146.jpg

τα φορμακια μας

http://i234.photobucket.com/albums/ee254/e-smini/Pregnancy/P1010148.jpg

η θηκες που θα κρεμαστουν στη κουνια

http://i234.photobucket.com/albums/ee254/e-smini/Pregnancy/P1010145.jpg

η παντα μας

http://i234.photobucket.com/albums/ee254/e-smini/Pregnancy/P1010144.jpg

Για το νυχτικάκι το πρόβλημα είναι ότι εδώ είναι λίγο αβέβαιο αν ο καιρός -στα τέλη Μαίου που είναι η ΠΗΤ- θα μου επιτρέψει το τιραντάκι..

Καληνύχτα σε όλες!

πολυ λογικο αυτο που λες...τα ιδια κ εδω στην Αγγλια. αλλα εγω θα εχω κ ζακετακια μαζι μου, αλλα το βυζι θα πρεπει να βγαινει ευκολα εξω ειδικα στο νοσοκομειο :rolleyes:

επισης δε ξερω αν κανετε καποια μαθηματα...εμεις κανουμε για 6 βδομαδες κ μας ειπαν πως το νοσοκομειο μας ειναι παααααρα πολυ ζεστο. αλλα ξαναλεω,παρε κανα ζακετακι κ θα εισαι μια χαρα

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΙΡΑΝΤΕ ΝΥΧΤΙΚΙΕΣ Κ ΛΙΓΟ ΚΟΝΤΕΣ Κ ΜΕ ΚΟΥΜΠΙΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ,ΒΟΛΕΥΟΥΝ Κ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ Κ ΣΤΗ ΓΕΝΝΑ ΑΛΛΑ Κ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ Κ ΣΕ ΠΑΤΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗ ΡΟΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ. ΕΓΩ Κ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΓΕΝΝΗΣΑ ΧΕΙΜΩΝΑ Κ ΕΣΚΑΓΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ , ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΚΥΡΙΟΣ ΑΠΛΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ Κ ΜΙΑ ΡΟΜΠΑ ΑΝ Κ ΔΕΝ ΤΗ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ

Fairymummy ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΟΛΑ Κ ΟΥΔΕΤΕΡΑ Κ ΕΓΩ ΤΑ ΕΧΩ ΨΙΛΟ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΕΠΛΥΝΑ ΔΗΛΑΔΗ Κ ΛΕΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ Κ ΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΩ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΠΡΟΟΡΑ :confused:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

fairymummy πολύ όμορφη η προίκα σας!!!Καλοφόρετα!

Δεν έχω ασχοληθεί με τίποτα ακόμη εγώ!Μπράβο σας κοριτσια!

Τελικά το συνάχι που με έπιασε χτες, μου πέρσσε έτσι ξαφνικά όπως άρχισε.Ισως ήταν τίποτα αλλεργικό, ποιος ξέρει..

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...