Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλως το κοριτσι με την εμπειρια που θα μας βοηθησει!αυτο που λες το εχω ακουσει,εμενα ακομα δεν μου το εχει κανει....

στην διαρκεια των ωδινων?συμβαινει κατι αντιστοιχο?για να δουν την διαστολη ε?...σορυ αν σε ρωταω χαζα η αυτονοητα

Eki k an mpeni xeri sinexia alla den katalavenis pola logo ponou exis moudiasi

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Eki k an mpeni xeri sinexia alla den katalavenis pola logo ponou exis moudiasi

:shock::shock::shock::shock: ααααααα μαλιστα ______ ας φτασω μεχρι εκει κ μαλλον θα ειναι το τελευταιο που θα με ενοχλει .ευχαριστουμε ρε thena:P

να ρωτησω κ κατι αλλο ασχεο ομως??? οκ τις πιπιλες τις αποστειρωνουμε, το κουτι που βαζουμε την πιπιλα το αποστειρωνουμε κ αυτο???

88M1p3.pngycQap3.png

:shock::shock::shock::shock: ααααααα μαλιστα ______ ας φτασω μεχρι εκει κ μαλλον θα ειναι το τελευταιο που θα με ενοχλει .ευχαριστουμε ρε thena:P

να ρωτησω κ κατι αλλο ασχεο ομως??? οκ τις πιπιλες τις αποστειρωνουμε, το κουτι που βαζουμε την πιπιλα το αποστειρωνουμε κ αυτο???

εννοείτε ριτακι αν κ εγώ 3 φορές τις ξέπλενα 1 τις αποστείρωνα μην τα κάνουμε κ πολύ ευαίσθητα με τα μικρόβια

όσο για το χέρι , είναι το λιγότερο που πρέπει να σε απασχολεί μπροστά στο μεγαλείο της γέννας τίποτα δεν την επισκιάζει όλα θα είναι παρελθόν κ εγώ ντρεπόμουν όταν μου τα έλεγαν ακόμα κ να μην μου έρθει να τα κάνω επάνω μου εκείνη την ώρα , αλλά το έπαθα κ δεν με ένοιαζε καθόλου , εκείνη την ώρα να σκεφτεσε το μωρό σου να βγει καλά κ γρήγορα κ τίποτε άλλο ,όλα τα άλλα μετά ξεχνιούνται;)

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Αχ έφτιαξα κάτι τυροπιτακια μούρλια είδα τη συνταγή το πρωί στην Αργυρό κ δεν μπορώ να σταματήσω να τρώω:D:D:D:D:D

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Κορίτσια, συγνώμη αν είμαι λίγο απότομη, αλλά με αυτά που διάβασα... αναρωτιέμαι : είναι δυνατόν να γράφονται τέτοια πράγματα; Είναι δυνατόν να γίνονται τέτοιες περιγραφές; Τι είναι αυτά τα πράγματα για χέρια και κεφάλια; Αυτά συμβαίνουν όταν υπάρχει τέλεια εξάλειψη του τραχήλου, διαστολή και έχει ξεκινήσει η διαδικασία του τοκετού.

Δεν θέλω να πω άλλα... Για όσες με αμφισβητούν να πω ότι επιλέγω συστηματικά να μην λέω τα πάντα σχετικά με τις εμπειρίες μου μιας και τώρα πάμε για άλλα, καλά, αισιόδοξα και χαρούμενα.

Ψυχραιμία και μην επηρεάζεστε από διάφορες απόψεις.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια!!!!ειστε καλα???

εγω φοβισμενη ειμαι γιατι αυριο θα κανω εισαγωγη στο νοσοκομειο και την πεμπτη θα γεννησω με καισαρικη το κοριτσακι μου!!!!

εχω αρκετο αγχος και ευχομαι ολα να πανε καλα!!!

bzUyp3.png

OoE2p3.png

εγω φοβισμενη ειμαι γιατι αυριο θα κανω εισαγωγη στο νοσοκομειο και την πεμπτη θα γεννησω με καισαρικη το κοριτσακι μου!!!!

ευχομαι να πάνε όλα καλά! Να μην αγχώνεσαι και να χαρείς την κορούλα σου!

uDLqp1.png

Κορίτσια, συγνώμη αν είμαι λίγο απότομη, αλλά με αυτά που διάβασα... αναρωτιέμαι : είναι δυνατόν να γράφονται τέτοια πράγματα; Είναι δυνατόν να γίνονται τέτοιες περιγραφές; Τι είναι αυτά τα πράγματα για χέρια και κεφάλια; Αυτά συμβαίνουν όταν υπάρχει τέλεια εξάλειψη του τραχήλου, διαστολή και έχει ξεκινήσει η διαδικασία του τοκετού.

Δεν θέλω να πω άλλα... Για όσες με αμφισβητούν να πω ότι επιλέγω συστηματικά να μην λέω τα πάντα σχετικά με τις εμπειρίες μου μιας και τώρα πάμε για άλλα, καλά, αισιόδοξα και χαρούμενα.

Ψυχραιμία και μην επηρεάζεστε από διάφορες απόψεις.

Να 'σαι καλά με έκανες να σκεφτώ λίγο πιο λογικά!

uDLqp1.png

Σαφώς και θα πάνε όλα καλά!

Την Πέμπτη θα είναι γεμάτη η αγκαλιά σου με το θησαυρό σου!

Κάτι μου λέει ότι δεν θα είσαι η μόνη...

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...