Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κρίμα να ταλαιπωρείται έτσι το παιδάκι....Ελπίζω να τα καταφέρει σύντομα....

Οι πόνοι που είχες μήπως ήταν προεόρτια??

ti na po 2 bradia tora tetia exo les ? fobame den thelo bradi na geniso thelo na ime ksekoyrasti:confused:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι κάνετε κοριτσάρες;

Ντερλικώσατε όλες και τώρα έχετε πέσει σε λήθαργο;:-D

742485jmazvcqe1e.gif

Μια χαρά. Η μικρή πέρασε τόσο ελαφριά αυτό που πέρασε (αν τελικά πέρασε κάτι) που ακόμα δεν ξέρουμε αν ήταν τα δοντάκια της ή ιωσούλα:D. Αφού δεν χρειάστηκε να της βάλω ούτε μια φορά ορό!

Τι κάνεις εσύ μικλο μου; καλή όρεξη παρεμπιπτόντως

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσαρες!

Διάβαζα τις ιστορίες τοκετού μαμάδων και πλάνταξα στο κλάμα......!!!!!!!

Φτάνει λεω δεν διαβάζω άλλες θα στεναχωρήσω το μωρό μου...

Εχω αρχίσει να αγχώνομαι...Πως θα είναι?Θα ταλαιπωηθεί το μωράκι μου?Μην κάνω τίποτα λάθος....

Το ξέρω, πρέπει να σκέφτομαι θετικά, να κάνω τον σταυρό μου και να πιστέψω ότι όλα θα πάνε καλα.....Ααααααχχχχ!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

εγω εχω φρικαρει γιατι πριν λιγο διαβασα στις μαμαδες Απριλιου, για την εξεταση που ο γιατρος πιανει το κεφαλι του μωρου....κ τα κοριτσια που το γραφουν αυτο βρισκονται στην 39βδομαδα περιπου. εχω φρικαρει σας λεω...δηλαδη αν δεν γεννησω,την αλλη τεταρτη που θα παω,θα μου το κανει κ μενα????????????:mrgreen::shock::shock::shock:αχ δεν ξερω....πρεπει να γεννησω πριν την τεταρτη....ενταξει να μου κανει εξεταση τετοια στην αιθουσα ωδινων η τελος παντων την μερα που γενναω οκ.δεν ξερω ..... :?:-?:?:-?

88M1p3.pngycQap3.png

εγω εχω φρικαρει γιατι πριν λιγο διαβασα στις μαμαδες Απριλιου, για την εξεταση που ο γιατρος πιανει το κεφαλι του μωρου....κ τα κοριτσια που το γραφουν αυτο βρισκονται στην 39βδομαδα περιπου. εχω φρικαρει σας λεω...δηλαδη αν δεν γεννησω,την αλλη τεταρτη που θα παω,θα μου το κανει κ μενα????????????:mrgreen::shock::shock::shock:αχ δεν ξερω....πρεπει να γεννησω πριν την τεταρτη....ενταξει να μου κανει εξεταση τετοια στην αιθουσα ωδινων η τελος παντων την μερα που γενναω οκ.δεν ξερω ..... :?:-?:?:-?

Δηλαδή χώνει όλο το χέρι για να κάνει αυτή την εξέταση????Κι εγώ θα φρικάρω αν χρειαστεί κάτι τέτοιο.....!!!!!:confused::confused:

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Δηλαδή χώνει όλο το χέρι για να κάνει αυτή την εξέταση????Κι εγώ θα φρικάρω αν χρειαστεί κάτι τέτοιο.....!!!!!:confused::confused:

δεν εχω ιδεα!!!!!!!!!!! πηγαινε να το διαβασεις κ εσυ αν θες......... λενε τα κοριτσια(2 που δεν εχουν γεννησει ακομα) οτι ογιατρος επιασε το κεφαλακι του μωρου κ οτι εχει εμπεδωθει

να τραβας δηλαδη ολο αυτο (λογικα εχει γινει 1-2 φορες ηδη) κ να ξεπερνας κ την ΠΗΤ???????? ελεος!

ας μου το κανει κ ας μπω μετα να γεννησω:?:???::?:???:

88M1p3.pngycQap3.png

δεν εχω ιδεα!!!!!!!!!!! πηγαινε να το διαβασεις κ εσυ αν θες......... λενε τα κοριτσια(2 που δεν εχουν γεννησει ακομα) οτι ογιατρος επιασε το κεφαλακι του μωρου κ οτι εχει εμπεδωθει

να τραβας δηλαδη ολο αυτο (λογικα εχει γινει 1-2 φορες ηδη) κ να ξεπερνας κ την ΠΗΤ???????? ελεος!

Για να πιάνει κεφάλι,λογικά βάζει χέρι,αλλά δεν φαίνονται φρικαρισμένες με την εξέταση οι κοπελιές, το ανεφεραν πολύ φυσιολογικά. Ελπίζω να γεννήσεις γρήγορα κοριτσάκι και να γλιτώσεις το ιατρείο την άλλη εβομάδα!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

χαιρετω την ομορφη παρεα...σημερα πηρα πρασινο φως για οσες βολτες θελω μπας κ γεννησω χιχι....ο μικρος κινητικος οπως παντα κ εγω μια χαρα. μου ειπε να κανω σεξ (να δω πως πειθουμε τον αντρα) να περπαταω πολυ κ γενικα να κανω οσες δουλειες θελω...απο εδω κ μπρος θελουμε να βγει :)

εμενα δεν με εξεταζει εσωτερικα.,...κ το κεφαλι κοριτσια αποκλειεται να το πιασει ;) για σκεφτειτε το ποσο μεσα πρεπει να παει κ υπαρχει φοβος να σου σπασει τα νερα ετσι. εμενα με ψηλαφιζει παντα εξωτερικα κ μπορει να δει ποσο χαμηλα ειναι το κεφαλι του. αν ομως σε 2 βδομαδες δεν εχω γεννησει θα παω να με δει κ θα προσπαθησει να μου χαλαρωσει τον τραχηλο....οχι ομως να χωσει ολο το χερι μεσα (συγνωμη για τις λεπτομερειες)

κανα νεο απο τη bibis δεν ειχαμε ε? αν κ πιστευω οτι τωρα απλα θα πλεει σε πελαγη ευτυχιας....χεχε

καλως το κοριτσουδι μου το ομορφο!!!! σημερα αποτι καταλαβα ειχες γιατρο.... σου εδωσε το οκ για sex αλλα εσυ απο κεφια γιαυτο το θεμα πως εισαι?

εγω κλασικα πονακια....δεν συνεχιζονται ομως,ουτε γινονται υπερβολικα δυνατα για να με πεισουν να παω στο γιατρο κ να πω οτι γενναω.

οσο γιαυτο που ογιατρος επιασε το κεφαλι του μωρου το διαβασα στις μανουλες του Απριλιου. δεν μπορω να φανταστω οτι ο γιατρος βαζει τοοοοοοσο μεσα το χερι του ετσι ωστε ναα πιανει κεφαλι μωρου.δεν ξερω απο αυτα η αληθεια ειναι, αλλα τετοιο πραγμα?:shock:

ωχ φιλεναδα μου δεν θελω να το ζησω την τεταρτη που εχω γιατρο.δεν θελω

88M1p3.pngycQap3.png

Αυτό που μου έκανε ο γιατρός κάθε εβδομάδα τις τελευταίες τρεις τουλάχιστον μου έβαζε χέρι για να δει τον τράχηλο αν είχα καθόλου διαστολή κ αν είναι κάτω το μωρό είναι λίγο επώδυνο αλλά είναι για 3 δευτερόλεπτα μην τρελαίνεστε αυτή τη φορά ακόμα δεν μου το έκανε δεν ξέρω πως το αξιολογούν

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Αυτό που μου έκανε ο γιατρός κάθε εβδομάδα τις τελευταίες τρεις τουλάχιστον μου έβαζε χέρι για να δει τον τράχηλο αν είχα καθόλου διαστολή κ αν είναι κάτω το μωρό είναι λίγο επώδυνο αλλά είναι για 3 δευτερόλεπτα μην τρελαίνεστε αυτή τη φορά ακόμα δεν μου το έκανε δεν ξέρω πως το αξιολογούν

καλως το κοριτσι με την εμπειρια που θα μας βοηθησει!αυτο που λες το εχω ακουσει,εμενα ακομα δεν μου το εχει κανει....

στην διαρκεια των ωδινων?συμβαινει κατι αντιστοιχο?για να δουν την διαστολη ε?...σορυ αν σε ρωταω χαζα η αυτονοητα

88M1p3.pngycQap3.png

κανα νεο απο τη bibis δεν ειχαμε ε? αν κ πιστευω οτι τωρα απλα θα πλεει σε πελαγη ευτυχιας....χεχε

δεν εχουμε ακομα νεα....λογικα ολα θα εχουν παει αψογα κ θα ειναι στο μαιευτηριο με το μωρακι της η bibis μας.αν μπηκε οντως την δευτερα ισως πεμπτη παρασκευη εχουμε νεα της!!!!!!!! :tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...