Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να μαι κι εγώ!!! Νυστάζω αλλά μπήκα να δω πως πάτε από κους κους...

Σήμερα δεν έχω κάνει τίποτα ουσιώδες,πρέπει να οργανωθώ άυριο...

Είχα κάτι καούρες πριν και έφαγα ένα γιαουρτάκι μήπως περάσουν αλλά τίποτα...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τελείωσα με τα δωράκια αλλά από ότι βλέπω έχετε πάει όλες για νανάκια...

Για πείτε μου την γνώμη σας (πιο πολλά πράγματα έχω πάρει για την ζζνα μου παρά για τον μπεμπάκο):D

Λοιπών της πήρα:

1 παρκοκρέβατο για το μωρό της

1 σετ καθαριότητας(κουβάς,σφουγγαρίστρα,φαράσι,σκούπα, απλικατερ κ.τ.λ)

2 σετ playmobil baby

1 καλαθάκι με λαχανικά + φρούτα (πλαστικά)

1 μαγνητικό πίνακα ζωγραφικής (αυτό είναι το μόνο που ξέρει ότι θα της φέρει ο παπής 'όπως λέει τον μπέμπη)

1 σετ με αξεσουάρ και πλαστελίνη playdoh

1 βιβλίο disney που κάνει ερωτήσεις και το παιδάκι πατάει τα σωστά σημεία στην σελίδα για να απαντήσει

και αύριο θα πάω να της πάρω και ένα viewmaster.

Αυτά και αν μπορούσα θα της έπαιρνα άλλα τόσα, θέλω να είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα για αυτήν με μια ΥΠΕΡΟΧΗ ανάμνηση ο ερχομός του αδελφού της :D:D:D:D

Με βρίσκετε υπερβολική;

Καλημερούδια!!!

Αννίκο θα καταενθουσιαστεί η κόρη σου με τα δώρα του αδερφούλη της!!!!Εμένα αυτό που μου έχει μείνει από την γέννηση του μικρού μου αδερφού ήταν ότι μας έφερε δώρα (δεν θυμάμαι τι ακριβώς) στις μεγαλύτερες αδερφές του όταν ήρθε από το μαιευτήριο.Ημουν μεγαλύτερη βέβαια, 6 χρονών, αλλά θυμάμαι τη χαρα που είχα πάρει όχι μόνο για το μωρό αλλά και για τα παιχνίδια!!! Ισως είσαι λίγο υπερβολική :D:D, είναι πάρα πολλά, αλλά είναι ένας τρόπος να απασχοληθεί η μικρή τις πρώτες μέρες που εσύ θα τρέχεις με τον μπέμπη!!!:D:D Ωραία σε βρίσκω!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Μια χαρα!Νομίζω έχω αρκετή ενέργεια για να κάνω διάφορες δουλίτσες!! Εσυ?

με το μαλακο ομως ε? κ εγω πολλες ετσι νομιζω κ στα μισα τα φτυνω κ μετα γκρινιαζω :rolleyes:

εγω εχω πονακια παλι, σαν περιοδο κ το μωρο λες κ πηγαινει απτην ακρη στην αλλη.... τουλαχιστον εχει ο αντρας μου ρεπο κ θα τον εχω εδω σημερα....οποτε μακαρι να με βρει σημερα(που δεν το νομζω)

88M1p3.pngycQap3.png

με το μαλακο ομως ε? κ εγω πολλες ετσι νομιζω κ στα μισα τα φτυνω κ μετα γκρινιαζω :rolleyes:

εγω εχω πονακια παλι, σαν περιοδο κ το μωρο λες κ πηγαινει απτην ακρη στην αλλη.... τουλαχιστον εχει ο αντρας μου ρεπο κ θα τον εχω εδω σημερα....οποτε μακαρι να με βρει σημερα(που δεν το νομζω)

Εννοείται πάντα με το μαλακό!!!!! Οποτε νιώθω οτι κουράζομαι κάνω διάλλειμμα.

Λες να σε βρει σήμερα??Θα βόλευε τον άντρα σου και σενα! Το μικρό όμως?Δεν μας ρωτάει, όποτε του καπνίσει θα βγει!:D :D

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσαρες πως ξημερώσατε εμένα με πονούσε η κοιλιά σαν να είχα κολικούς :confused::confused:

Βρε αννικο η Ευαγγελία θα νομίζει ότι το μωρό ήρθε από τα jumbo κ όχι από εσένα :D:D:D

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Όλο έκλεγε αλλά δεν πήγαινε μαρτυρήσαμε το βράδυ , σήμερα πάλι τα ίδια άσε βάσανο:(

Κρίμα να ταλαιπωρείται έτσι το παιδάκι....Ελπίζω να τα καταφέρει σύντομα....

Οι πόνοι που είχες μήπως ήταν προεόρτια??

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...