Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μην λέτε άλλο για φαί έχω πάρει 17 κιλά κ δεν χωραω ούτε στα εγκυμοσύνης πλέων (καλά ούτε στα βρακια δεν χωραω αλλά λέμε τώρα)

Αφήστε που έχω πάνω από βδομαδα να πάω τουαλέτα κ δεν έχω κ τέτοιες μυρωδιές

Δεν ξέρω πώς να ξαλαφρώσω λίγο ουφ:confused:

Γιατί δεν δοκιμάζεις υπόθετο γλυκερίνης. Σε 5' είσαι έτοιμη και κατά πολύ ελαφρύτερη:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαζί σου κ εγώ όλο το βράδυ καίγομαι κοιμάμαι σχεδόν καθιστή κ μόνο από αριστερά δεν υποφέρω τόσο από καούρες

Αν κ τρις μέρες τώρα ποναω κ στους γοφούς κ πάω στο σαλόνι που βουλιάζω λίγο αλλά ούτε κ εκεί μπορώ είναι στριμωχτά :confused:

Πολύ ησυχία μέσα δεν ακούγετε ο μικρός πάω κ θα επανέλθω μετά

Πω Πω σε καταλαβαίνω και εγώ έχω πολλές καούρες και από χθες άρχισαν να με πονάνε οι γοφοί μου και νομίζω οτι περπατάω σαν να έχω κατέβει απο άλογο:D

Εντάξει ο μικρός;

με το καλο κοριτσια...μην ανησυχειτε ολα θα πανε καλα...εγω αυριο εχω ραντεβουδακι το πρωι...

εμενα αποκλειεται να με παει με προκληση, εδω σε αφηνουν οσο παρει...αφου ετσι κ αλλιως δικαιουμαστε +2 βδομαδες...οταν ειναι ετοιμα τα μικρα μας θα βγουν :)

αυτο σε περιπτωση που ολα ειναι καλα ετσι...οχι αν υπαρχει καποιο προβλημα ... κ εγω βγηκα 2 βδομαδες μετα απο τη ΠΗΤ.... λες να κανει κ ο γιος το ιδιο? χαχαχα

με το καλο κοριτσια...μην ανησυχειτε ολα θα πανε καλα...εγω αυριο εχω ραντεβουδακι το πρωι...

εμενα αποκλειεται να με παει με προκληση, εδω σε αφηνουν οσο παρει...αφου ετσι κ αλλιως δικαιουμαστε +2 βδομαδες...οταν ειναι ετοιμα τα μικρα μας θα βγουν :)

αυτο σε περιπτωση που ολα ειναι καλα ετσι...οχι αν υπαρχει καποιο προβλημα ... κ εγω βγηκα 2 βδομαδες μετα απο τη ΠΗΤ.... λες να κανει κ ο γιος το ιδιο? χαχαχα

καλός την να, ξεκουράστηκες καθόλου;

καλός την να, ξεκουράστηκες καθόλου;

ναι ναι...ευελπιστω απο αυριο η γιατρος να μου πει παλι περπατημα κ δουλειες μπας κ τον κανω να βγει....ο αντρας μου εχει αρχισει κ μου σπαει τα νευρα...δε μπορω πλευρο να γυρισω κ αμεσως...εισαι καλα? πονας? γεννας??:confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

ναι ναι...ευελπιστω απο αυριο η γιατρος να μου πει παλι περπατημα κ δουλειες μπας κ τον κανω να βγει....ο αντρας μου εχει αρχισει κ μου σπαει τα νευρα...δε μπορω πλευρο να γυρισω κ αμεσως...εισαι καλα? πονας? γεννας??:confused::confused::confused:

:D:D:D:D:D αχ μωρέ ο Χαζομπαμπας αγχώνεται για την γυναικούλα του και το μπεμπεκι του

fairymummy να σε ρωτήσω κάτι;

Θέλω να πάρω από ένα Αγγλικό site κάτι παιδικά γυαλάκια για την Ευαγγελία, αλλα δεν στέλνουν Ελλάδα. Ξέρεις κάποια μεταφορική που να μπορώ να δώσω την δικιά τους διεύθυνση και μετά να μου το στείλουν Ελλάδα;

fairymummy να σε ρωτήσω κάτι;

Θέλω να πάρω από ένα Αγγλικό site κάτι παιδικά γυαλάκια για την Ευαγγελία, αλλα δεν στέλνουν Ελλάδα. Ξέρεις κάποια μεταφορική που να μπορώ να δώσω την δικιά τους διεύθυνση και μετά να μου το στείλουν Ελλάδα;

μονο με κουριερ κ θα σου στοιχισει το λιγοτερο 25 ευρω...εγω εκανα δωρο στη φιλεναδα μου γυαλια απο αυτη τη σελιδα που στελνει ελλαδα

http://www.babybanz.com/UK/

Διαφημίσεις

Γιατί δεν δοκιμάζεις υπόθετο γλυκερίνης. Σε 5' είσαι έτοιμη και κατά πολύ ελαφρύτερη:D

έχω δοκιμάσει αλλά τίποτα, βγήκε μόνο αυτό

ο μικρός τον πηρέ ο ύπνος από την ταλαιπωρια του ελπίζω να μην ξυπνήσει το βράδυ με κλάμα για κακά , έβαλα κ την μικρή έκανα κ κάτι δουλίτσες κ ήρθα για λίγο να τα πούμε

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

ΚΑλέ τέλειες είναι...

Σούπερ τα παρτάκια αυτα... και τι ωραια δωράκια!

Εντωμεταξύ μου αρεσει ο σκελετός των γυαλιών σου τρελάααααα!!

αληθειααα??? πρωτη φορα μου κανουνε κοπλιμαν για τα γυαλια μου....εγω με λεω κουκουβαγια παντως αχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...